Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Aduceti in casele dumneavoastra siguranta oferita de sticla laminata

Articol postat de: Securit International Data: 2016-06-02

Aduceti in casele dumneavoastra siguranta oferita de sticla laminata
In special atunci cand vine vorba despre alegerea elementelor din sticla, trebuie sa se acorde o atentie deosebita caracteristicilor care le insotesc. De regula, cele mai cautate avantaje sunt rezistenta, durabilitatea si siguranta. Noi va propunem sa utilizati in amenajarile interioare elemente din sticla laminata intrucat ofera o siguranta mult mai mare. In special daca aveti copii si va doriti in casa dumneavoastra elemente din sticla pentru amenajari si nu indrazniti sa le utilizati, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti despre sticla laminata. Aceasta prin intermediul unor folii speciale sintetice, cioburile rezultate in urma spargerii raman lipte si accidentarea este practic imposibila.

Avantajele prezentate de sticla laminata

Sticla laminata prezinta multe proprietati extraordinare si cu siguranta aspectul estetic deosebit pe care il prezinta va aduce un pic de originalitate in casele dumneavoastra. Sticla laminata poate sa fie si o masura de securitate sporita fiind potrivit chiar si in spatii publice. Din sticla laminata se produc o serie de produse cum ar fi mobilier, ferestre, usi, balustrade, pardoseli, trepte, copertine vitrate si multa altele.

In special atunci cand vorbim despre utilizarea sticlei laminate pentru spatii publice, mai ales in cazul unor zone expuse la riscul de accidente, vandalism, in cazul unui atac cu arme de foc, sticla laminata este recomandata a fi utilizata pentru a spori gradul de securitate.

sticla laminata


Efectele deosebite pe care le creeaza din punct de vedere estetic sunt cu siguranta de neegalat si de lunga durata. Prin urmare sticla laminata constituie o alternativa de incredere atunci cand doriti sa obtineti un design modernist dar si rezistent.

Va punem la dispozitie o solutie inedita pentru interior

Securit International va pune la dispozitie aceasta solutie pentru a putea beneficia de tot ceea ce este mai bun si sa aduceti in casele dumneavoastra beneficiile pe care vi le ofera sticla laminata.
Este potrivita pentru a fi aplicata atat in interior cat si in exterior pentru diverse aplicatii. Securit International va pune la dispozitie o gama diversificata de produse realizate din sticla laminata cum ar fi balustrade, pereti vitrati, trepte din sticla si multe altele. Pentru a afla mai multe informatii dar si pentru a va comanda produsele dorite din sticla laminata la cele mai bune preturi de pe piata.

Pentru a comanda va asteptam sa ne contactati. Securit International va pune la dispozitie aceasta solutie moderna dar si eficienta de a va pune in valoare intreg spatiul prin intermediul unor elemente care vor aduce cu sine originalitate si bun gust.

Interioarele moderne sunt create cu ajutorul materialelor inovatoare cum este si sticla laminata, asadar, pentru a va bucura de astfel de concepte care par ca decupate din reviste apelati cu cea mai mare incredere la Securit International. Pe site-ul nostru www.securitinternational.ro veti putea sa gasiti aceste solutii dar si informatii cu privire la aplicarea si avantajele pe care le prezinta, astfel incat sa reusiti sa luati o decizie cat mai buna in ceea ce priveste sticla laminata. Daca nu gasiti ceva pe site-ul nostru, puteti oricand lua legatura cu specialistii nostri si acestia va vor ajuta.

Vizionari 5763

Alte stiri ale companiei Securit International

Sticla securizata prezinta proprietati anti-fonice excelente cu rezistenta mare la presiuni mecanice, uzura, coroziune si agenti atmosferici cu avantaje majore la nivel de design, proiectare si executie pentru functionalitati diverse in diferite aplicatii.
De multe decenii sticla ocupa un loc special pe lista celor mai utilizate materiale in diversele constructii si proiecte de design interior, atat ca elemente de constructie, cat si ca obiecte decorative amplasate in locatiile proiectate.
Transparente, discrete si capabile sa asigure accesul la lumina naturala deosebita, copertinele de sticla reprezinta alegerea perfecta pentru a putea sa modernizati intrarea oricarei cladiri.
Ferestrele termoizolante sunt apreciate de tot mai multi beneficiari ai acestor produse menite sa izoleze termic si fonic casele si locuintele romanilor
Alternative elegante pentru compartimentarea spatiilor cu usi de sticla securizata
Indiferent de spatiul disponibil, baia este acea incapere care ne permite sa dam frau liber imaginatiei, fara nicio inhibitie, si sa punem in aplicare cele mai indraznete proiecte de amenajare.
Vitraliile sunt elemente decorative compuse din bucati de sticla colorata asamblate cu ajutorul unei armaturi de plumb, ce pot fi montate in cadrul ferestrelor sau usilor
Simpla eleganta si aspectul luxuriant al produselor si peretilor din sticla sunt considerente importante in privinta sticlei securizate.
Instalarea oglinzilor in locurile potrivite ale unei incaperi, creeaza luminozitate si extinde acel spatiu astfel incat sporeste confortul din cadrul locuintei sau casei.
Vitraliile sunt reprezentate de bucati din sticla colorate sau pictate in culori de smalt, apoi sunt montate in bare metalice, rezistente in timp

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.