Confort si siguranta cu produsele premium de la Alukonigstahl

Articol postat de: Alukonigstahl Data: 2021-05-24

Confort si siguranta cu produsele premium de la Alukonigstahl

Confortul si siguranta din locuinte sunt garantate de produsele premium Alukönigstahl printr-o gama de solutii dedicate domeniului rezidential. 

Confortul este unul dintre elementele esentiale care transforma o simpla locuinta in acasa. De aceea, compania a dezvoltat produse care sa indeplineasca acest criteriu important pentru toti, cum sunt atat pragurile fara bariere pentru usi de balcon, cat si pentru usi de intrare si usi glisante Schüco. Elementele mobile cu prag fara bariere, la nivelul podelei, din sistemele Schüco nu numai ca ofera confort termic si fonic, ci permit accesul usor dintr-un spatiu in altul, chiar si pentru persoanele aflate in scaun rulant. Usile pentru balcon si terasa Schüco AWS (sistemul de aluminiu pentru ferestre) fara bariere au fost dezvoltate pentru a satisface toate cerintele in materie de confort si design, de exemplu, dimensiuni mari si manevrare usoara. In ceea ce priveste usile de intrare si gama de sisteme glisante, acestea trebuie sa indeplineasca cerinte specifice pentru a le face usor de folosit de catre toate persoanele, indiferent daca au sau nu probleme de mobilitate.

Un alt element important pentru confortul unei locuinte este aerul proaspat din casa asigurat fara deschiderea fereastrei. Sistemul de ventilatie descentralizata SchücoVentoTherm Twist permite un schimb de aer controlat chiar daca locuinta are ferestrele inchise. Datorita recuperarii de pana la 80% a caldurii din aerul evacuat, aerul proaspat este preincalzit iarna, fapt care reduce consumul energetic pentru incalzire. In plus, elimina formarea curentilor de aer, in special in lunile de iarna, si reduce riscul de imbolnavire al celor care locuiesc in casa. Functionarea automata a sistemului de ventilatie poate fi comandata prin senzori care determina concentratia de CO2 din camera.

"Poluarea fonica din orase creste odata cu intensificarea densitatii traficului. In acelasi timp, creste si nevoia de locuinte in zonele urbane integrate, motiv pentru care izolarea fonica, pastrand ventilatia naturala prin ferestre, devine din ce in ce mai importanta. Noua fereastra acustica Schüco AWS 90 AC.SI este prima de acest fel si ofera un nivel ridicat de confort pentru utilizatori, in special pentru cei din cladirile rezidentiale si de birouri aflate in zone cu un nivel ridicat de zgomot", arata Attila Beer, Administrator al Alukönigstahl.

Nu in ultimul rand, sistemele de umbrire solara Schüco reprezinta o solutie extrem de importanta in asigurarea confortului unei case deoarece au rolul de protejare impotriva incalzirii solare excesive, reducand consumul de energie pentru climatizare in cladirile rezidentiale si comerciale. Printre avantajele principale se numara faptul ca reduc sarcinile de racire, mentin o temperatura placuta a spatiului si asigura intimitatea rezidentilor fara a impiedica vizibilitatea catre exterior.

Pe langa confort, avem nevoie in locuintele si birourile noastre si de siguranta. Deschiderea manuala a ferestrelor implica atingerea repetata a manerului de mai multe persoane, lucru care poate contribui la transmiterea germenilor si virusilor. Pentru eliminarea acestui risc se poate opta pentru manere de ferestre acoperite cu microparticule de argint pur Schüco SmartActive, care au ca efect reducerea a 99,9 % din germenii, bacteriile si virusii in decurs de 24 de ore, fara a patrunde in piele. O alta solutie pentru a impiedica transmiterea acestora prin suprafetele comune de contact este echiparea ferestrelor Schüco cu feronerie mecatronica, astfel incat sa fie actionate fara maini, doar prin integrarea lor intr-o aplicatie de gestionare. Mai mult, ventilatia controlata si temporizata poate fi gestionata utilizand dispozitive mobile, un temporizator sau senzori. De asemenea, accesoriile inteligente pentru ventilatie controlata asigura un grad ridicat de siguranta. Sistemele automate Schüco DriveTec si Schüco Tip Tronic Simply Smart imbina eficienta energetica, confortul, securitatea si automatizarea cladirilor intr-un singur sistem testat. Ambele sisteme de actionare permit deschiderea ferestrelor rabatabile la un unghi de pana la 60° si o latime de pana la 800 mm pentru a alimenta rapid incaperile cu aer proaspat intr-un mod controlat si eficient.

alukonigstahl-usi-balcon-terasa-schuco-aws

In 2020, AluKönigStahl a aniversat un sfert de secol de activitate in Romania, perioada in care a devenit un etalon de excelenta si creativitate in industria sa. in cei 25 de ani de activitate din Romania, AluKönigStahl a asigurat cele mai eficace solutii tehnice si a realizat peste 8.000 de proiecte si constructii reprezentative, precum: Ana Tower, Globalworth Campus, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara, AsmitaTowers, Luxuria Residence, Banat Art Living, Isho Living. Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, transforma Alukönigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitectii care doresc sa implementeze solutii inovatoare pentru usi, ferestre sau pereti cortina.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro si paginile sale de Facebook, LinkedIn si Instagram.

Tags: alukonigstahl, sisteme din aluminiu si otel, PVC, Jansen, profile din otel, Schuco, Schuco DriveTec, Schuco Tip Tronic Simply Smart, Schuco AWS

Vizionari 743

Alte stiri ale companiei Alukonigstahl

Sustenabilitatea si durabilitatea sunt elemente cheie in proiectarea unei locuinte construite pentru viitor, motiv pentru care Alukönigstahl propune solutii moderne si eficiente, avand in portofoliu 55 de sisteme Schüco certificate CradleToCradle (C2C). Utilizarea atenta a resurselor reprezinta un pas responsabil care poate fi facut in prezent pentru un viitor mai putin poluat, dand o mai mare atentie circulatiei materialelor in cicluri inchise.
Alukönigstahl vine cu o serie de solutii moderne pentru cei care isi doresc confort, siguranta, functionalitate si cu propuneri practice pentru nevoile specifice ale caminului intregii familii. Alegerea produselor premium reprezinta o investitie in securitatea si performanta casei si, in egala masura, o masura care, pe termen lung, aduce numeroase beneficii la nivelul reducerii costurilor administrative ale unei locuinte.
Aluco, partener Alukönigstahl este prima companie din Romania care a obtinut certificarea pentru aplicarea marcajului CE pe usi de exterior rezistente la foc si etanse la fum
AluKönigStahl, lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel a indeplinit, cu succes, toate obiectivele pe care si le-a propus pentru anul 2020, inclusiv o cifra de afaceri peste 20,4 milioane de euro.
Daca sunteti arhitect, reprezentati o firma de tamplarie, sau pur si simplu va ganditi la o casa noua, trebuie sa intrati pe i.NNOVATIONNOW, platforma online pe care puteti face cunostinta cu toate noutatile produselor Schüco, Jansen si Warema, prezentate intr-o expozitie digitala, accesibila oricand, pe tot parcursul anului 2021
Alukönigstahl, lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel, implineste 25 de ani de performanta si inovatie in Romania. Pioniera in industria anvelopelor pentru cladiri, compania si-a adus contributia, de-a lungul unui sfert de secol, la peste 6.000 de proiecte si constructii reprezentative pentru care a identificat solutii arhitecturale complexe, menite sa optimizeze eficienta energetica si sustenabilitatea.
Digitalizarea face lumea noastra tot mai inteligenta. Chiar si acasa. Schüco va ofera produse si sisteme inteligente si conectabile in retea, care va vor inspira si va vor imbogati viata de tip ”smart”.
Alukönigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate contribuie la modernizarea si revitalizarea celui mai mare proiect de regenerare urbana si comunitara din Romania: Coresi Business Campus
Alukönigstahl Romania furnizeaza solutii Schüco: perete cortina, ferestre, usi glisante, dar si panouri fixe din profile de otel inoxidabil Jansen pentru Primaria din Galati, o cladire cu performante energetice exceptionale si un design modern.
Alukönigstahl Romania aduce in luna septembrie, in patru orase mari din Romania, cele mai recent lansate sisteme si solutii pentru tamplarie de aluminiu, prin expozitia mobila SCHÜCO DEMOTRUCK.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

De la declansarea crizei sanitare generate de Coronavirus, cererea pentru sistemele de control acces fara contact (touchless) a crescut cu cca. 10%, potrivit ASSA ABLOY Romania. In acest sens, o mare parte dintre companii se indreapta catre solutii de control al accesului fara contact, dar si catre sisteme care sa permita localizarea persoanelor dintr-un anumit spatiu si, astfel, gestionarea optima a vizitatorilor.
Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, anunta deschiderea magazinului din municipiul Targoviste, programata pentru 14 mai. Magazinul este situat pe strada Laminorului numarul 93, acesta fiind cea de-a 19-a unitate a retelei din Romania a retailerului francez.
#TotulPentruCasaTa, al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO a adus in prim plan creativitatea si originalitatea celor peste 40 de branduri cu specific home & deco care au participat la acest proiect digital unic pentru industrie.
Aluco, partener Alukönigstahl este prima companie din Romania care a obtinut certificarea pentru aplicarea marcajului CE pe usi de exterior rezistente la foc si etanse la fum