Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Alma Parchet

Cauti parchet natural? Alma Parchet va ofera modele variate de parchet masiv, parchet industrial, parchet dublustratificat sau parchet stratificat. Vezi promotii pentru parchet stejar, merbau, doussie, iroko, teak sau industrial

Judet Ilfov
Oras: Bucuresti
Adresa: Str. Fantanica nr. 14, parter, Sector 2
Telefon: 0722858788Cuvinte asociate cu aceasta firma:
parchet, parchet natural, parchet stejar, parchet masiv, parchet din lemn, deck, lambriuri din lemn, Parchet Stratificat, Parchet De Baie, Parchet Pentru Incalzire Prin Pardoseala, Parchet Design, Parchet Industrial, Parchet Laminat
Vizionari 21531

Ultimele produse adaugate de Alma Parchet

Ultimele stiri adaugate de Alma Parchet

Parchetul o optiune de lux? Parchet exotic vs parchet autohton
Alma Parchet dispune de o echipa de profesionisti cu experienta pentru montarea si finisarea parchetului, scarilor, pardoselilor de exterior (deck) sau a lambriurilor.

Oferim o gama larga de modele de calitate de parchet masiv, parchet industrial, parchet dublustratificat sau parchet stratificat. Produsele comercializate includ oferte pentru parchet stejar, parchet merbau, parchet doussie, parchet iroko, parchet teak, parchet industrial etc cat si promotii pentru parchet masiv finisat / nefinisat, parchet stratificat sau promotii pentru plinta.

Parchetul comercializat de Alma Parchet corespunde oricarui tip de spatiu in amenajari: spatii rezidentiale, restaurante, spatii comerciale, baruri, hoteluri, birouri, terase si multe altele.

Alma Parchet colaboreaza cu producatori de renume astfel ca produsele au garantie de pana la 30 de ani si beneficiaza de transport gratuit. Mai mult, oferim consultanta in alegerea produselor: parchet masiv, parchet triplustratificat, parchet dublustratificat, deck, lambriuri, produse confectionate dintr-o gama larga de specii de lemn.

Pentru ca pardoseala dumneavoastra sa fie unica, va punem la dispozitie perchet cu finisaje realizate manual numai la comanda. Astfel veti obtine un interior unic, exclusivist.

Un montaj pentru parchet profesionist se obtine cu materiale de calitate, materiale necesare in orice lucrare de amenajare cu parchet: instalare parchet, lucrari de finisare a parchetului, lacuirea sau colorarea parchetului. Materialele de montare parchet sunt acele mici componente sau materiale invizibile create special pentru profesionisti, care reunesc piesele intr-un ansamblu unitar, armonios, unitar si rezistent. Pe de alta parte, materialele de finisare parchet, uleiuri, grunduri, lacuri, baituri, sunt cele care dau acel aspect unic lemnului, care evidentiaza vizual lucrarea si care confera fiabilitate materialului lemnos.

Alma Parchet va recomanda materiale pentru montarea, finisarea si intretinerea parchetului. Materiale pentru reparatii si egalizare sapa, amorse, bariere de umiditate, adezivi, uleiuri, chituri, lacuri, mastic, chit rosturi, grunduri, produse de calitate sub semnatura producatorului Bona.

Produsele Alma Parchet:

Parchet Masiv
Parchet Stratificat
Parchet De Baie
Parchet Pentru Incalzire Prin Pardoseala
Parchet Design
Parchet Industrial
Parchet Laminat

Deck-ul se poate utiliza pentru:

- terase
- balcoane
- alei
- chioscuri de gradina
- foisoare
- spatii comerciale in aer liber
- pontoane
- placari fatade, etc.

Specii de lemn pentru deck (pardoseala de exterior):
IPE, Teak, Bangkirai, Cumaru, Garapa, Merbau, Massaranduba, Larice Siberian, Frasin Termo, Salcam etc.

Specii de lemn pentru lambriuri lemn natural:
Cedru, Meranti, Okoume, Larice siberian, Molid scandinav, Tatajuba, etc.

Mese de lemn lucrate individual, manual.
Alma Parchet furnizeaza urmatoarele servicii:
Montaj Parchet

Montaj parchet pas cu pasCompania Alma Parchet va ofera servicii complete si profesionale pentru conultanta, masuratori si montaj parchet.Montajul parchetului reprezinta una dintre cele mai importante etape in finisarea interiorului si, lucrand cu o echipa specializata, aceasta etapa poate dura foarte putin. In plus, parchetul stratificat este de multe ori gata finisat, ceea ce scurteaza cu atat mai mult aceasta operatiune.masuratori-montaj-parchet-lemn-Alma-ParchetTotul se desfasoara organizat si, in plus, relativ curat chiar daca montati parchet din lemn masiv care trebuie slefuit si finisat. Daca odinioara montarea parchetului era o procedura de durata care umplea casa de rumegus, in zilele noastre, cu echipamentele moderne acest aspect neplacut este redus la minim.Inainte de a monta parchetul trebuie sa cunoasteti si cateva date esentiale despre incaperea in care urmeaza sa fie montat precum umiditatea, intervalul de timp in care patrunde lumina solara in casa si multe astfel de detalii care va ajuta sa si descoperiti care sunt tipurile de parchet care se potrivesc cel mai bine.Daca aveti nevoie de montajul parchetului in casa voastra, nu ezitati sa ne contactati! Experienta ne recomanda.


Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Alma Parchet furnizeaza: