Bole, cel mai frumos parchet din lemn, il gasesti si in Romania la Alma Parchet Natural

Articol postat de: Alma Parchet Natural Data: 2019-11-01

Bole, cel mai frumos parchet din lemn, il gasesti si in Romania la Alma Parchet Natural

Casa in care locuim reprezinta locul alaturi de cei dragi unde ne incarcam cu energie. Ea ne caracterizeaza si ne influenteaza viata si modul de relaxare in fiecare zi. Tocmai din acest motiv ne dorim pentru locuinta noastra ce e cel mai trainic, mai autentic. Si cum parchetul este prima mobila in casa, cu siguranta ne vom dori cel mai frumos parchet pentru casa noastra.

Dar care este cel mai frumos parchet? In primul rand cel mai frumos parchet trebuie sa ne caracterizeze si, in acelasi timp, sa confere personalitate spatiului. Dar mai este ceva. Cel mai frumos parchet se aliniaza ultimelor tendite recomandate de designerii de interior, este natural si contribuie la un mediu sanatos in casa. Iar parchetul din lemn raspunde acestor cerinte.

De ce este Bole cel mai frumos parchet din lemn?

Parchetul din lemn Bole este estetic prin taietura vizual naturala, unduita, inspirata de fibra copacului. Producatorii au renuntat la simetriile drepte ale placilor de parchet, aliniindu-se naturii si tendintelor date de designeri: aspect si materiale naturale.

bole-parchet-Ash-Natural-alma-parchet-natural

Astfel, se renunta la perfectiunea cautata, iar imbinarile curbate ale parchetului stil dusumea confera autenticitate, eleganta si stil. Daca odinioara parchetul cu noduri, asa cum este lemnul natural, era low class, acum in produsele premium Bole intregul aspect tinde spre natura si natural.

Pe acelasi subiect:

5 sfaturi pentru intretinerea parchetului finisat cu lac

Sa raspundem pe scurt. Bole este cel mai frumos parchet deoarece:

- Este autentic si poate fi personalizat 100%, astfel incat sa ai o pardoseala unica. 
- Este natural si inspirat din natura.
- Se aliniaza tendintelor in amenajari interioare.
- Lemnul si calitatea superioara nu se demodeaza niciodata.

bole-parchet-oak_rustic_Nira_Montana-alma-parchet-natural

Tipuri de pardoseli din lemn Bole - cand exclusivismul se intoarce la un aspect natural

Pardoselile Bole sunt produse exclusiv din lemn, fie ca vorbim despre parchet stratificat, parchet masiv sau decking de exterior. 

Categoric, toate produsele Bole fac parte dintr-o clasa exclusivista, aratand ca luxul se exprima prin simplitate si naturalete. Pe departe cel mai dorit produs, cu un pret ce reflecta calitatea si unicitatea, este parchetul customizat pentru fiecare interior, acel tip de pardoseala care imbraca spatiul casei tale, special pentru tine.

La Alma Parchet Natural puteti comanda toate modelele de parchet Bole:

- Parchet curbat personalizat;
- Parchet curbat Curve 8;
- Modelul Varvage;
- Decking.

De ce sa alegi sa lucrezi cu Alma Parchet Natural? E o alegere fara stres si iti preda lucrarea la cheie!

Cand alegi sa montezi parchetul cu Alma Parchet Natural toate lucrurile se intampla de la sine, simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi parchetul, semnezi contractul si permiti accesul pentru montaj. Echipa te ajuta sa alegi cel mai bun parchet, face masuratori pentru tine, livreaza parchetul, il acomodeaza si monteaza. Tu doar vii acasa si te bucuri de mirosul de lemn proaspat si de o pardoseala cu aspect fabulos. 

parchet-bole-Oak-Natural-Chandelier-alma-parchet-natural

Unde gasesti Alma Parchet Natural?

Pe Strada Fantanica nr. 14, sector 2. Sunati inainte, echipa poate fi ocupata sa realizeze alta pardoseala de vis. 

Notati numarul: 0722 858 788

Vizionari 477

Alte stiri din “HOME & DECO”

Proges aduce pentru prima oara in Romania cel mai nou si inovativ parchet - singurul parchet laminat rezistent la apa - AQUA STEP
Tehnica de forjare a metalului a evoluat foarte mult in ultimele decenii
Accentele puse pe un mobilier deosebit, corpuri de luminat, draperii, perne sau o mocheta care atrag prin stil si culoare, sunt elemente centrale care pot influenta orice design interior.