Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Bole, cel mai frumos parchet din lemn, il gasesti si in Romania la Alma Parchet Natural

Articol postat de: Alma Parchet Data: 2019-11-01

Bole, cel mai frumos parchet din lemn, il gasesti si in Romania la Alma Parchet Natural

Casa in care locuim reprezinta locul alaturi de cei dragi unde ne incarcam cu energie. Ea ne caracterizeaza si ne influenteaza viata si modul de relaxare in fiecare zi. Tocmai din acest motiv ne dorim pentru locuinta noastra ce e cel mai trainic, mai autentic. Si cum parchetul este prima mobila in casa, cu siguranta ne vom dori cel mai frumos parchet pentru casa noastra.

Dar care este cel mai frumos parchet? In primul rand cel mai frumos parchet trebuie sa ne caracterizeze si, in acelasi timp, sa confere personalitate spatiului. Dar mai este ceva. Cel mai frumos parchet se aliniaza ultimelor tendite recomandate de designerii de interior, este natural si contribuie la un mediu sanatos in casa. Iar parchetul din lemn raspunde acestor cerinte.

De ce este Bole cel mai frumos parchet din lemn?

Parchetul din lemn Bole este estetic prin taietura vizual naturala, unduita, inspirata de fibra copacului. Producatorii au renuntat la simetriile drepte ale placilor de parchet, aliniindu-se naturii si tendintelor date de designeri: aspect si materiale naturale.

bole-parchet-Ash-Natural-alma-parchet-natural

Astfel, se renunta la perfectiunea cautata, iar imbinarile curbate ale parchetului stil dusumea confera autenticitate, eleganta si stil. Daca odinioara parchetul cu noduri, asa cum este lemnul natural, era low class, acum in produsele premium Bole intregul aspect tinde spre natura si natural.

Pe acelasi subiect:

5 sfaturi pentru intretinerea parchetului finisat cu lac

Sa raspundem pe scurt. Bole este cel mai frumos parchet deoarece:

- Este autentic si poate fi personalizat 100%, astfel incat sa ai o pardoseala unica. 
- Este natural si inspirat din natura.
- Se aliniaza tendintelor in amenajari interioare.
- Lemnul si calitatea superioara nu se demodeaza niciodata.

bole-parchet-oak_rustic_Nira_Montana-alma-parchet-natural

Tipuri de pardoseli din lemn Bole - cand exclusivismul se intoarce la un aspect natural

Pardoselile Bole sunt produse exclusiv din lemn, fie ca vorbim despre parchet stratificat, parchet masiv sau decking de exterior. 

Categoric, toate produsele Bole fac parte dintr-o clasa exclusivista, aratand ca luxul se exprima prin simplitate si naturalete. Pe departe cel mai dorit produs, cu un pret ce reflecta calitatea si unicitatea, este parchetul customizat pentru fiecare interior, acel tip de pardoseala care imbraca spatiul casei tale, special pentru tine.

La Alma Parchet Natural puteti comanda toate modelele de parchet Bole:

- Parchet curbat personalizat;
- Parchet curbat Curve 8;
- Modelul Varvage;
- Decking.

De ce sa alegi sa lucrezi cu Alma Parchet Natural? E o alegere fara stres si iti preda lucrarea la cheie!

Cand alegi sa montezi parchetul cu Alma Parchet Natural toate lucrurile se intampla de la sine, simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi parchetul, semnezi contractul si permiti accesul pentru montaj. Echipa te ajuta sa alegi cel mai bun parchet, face masuratori pentru tine, livreaza parchetul, il acomodeaza si monteaza. Tu doar vii acasa si te bucuri de mirosul de lemn proaspat si de o pardoseala cu aspect fabulos. 

parchet-bole-Oak-Natural-Chandelier-alma-parchet-natural

Unde gasesti Alma Parchet Natural?

Pe Strada Fantanica nr. 14, sector 2. Sunati inainte, echipa poate fi ocupata sa realizeze alta pardoseala de vis. 

Notati numarul: 0722 858 788


Vizionari 3766

Alte stiri ale companiei Alma Parchet

Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Parchetul laminat este o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor in ce priveste amenajarea interiorului casei tale. Desi este mai degraba o pardoseala, parchetul laminat are propriile avantaje: pretul redus, usurinta montajului si a asortarii cu design-ul interior. 
Spre deosebire de alte tipuri de lemn care se utilizeaza pentru fabricarea deck-ului pentru exterior, lemnul exotic este o optiune 100% ecologica si durabila, oferind posibilitatea de a fi intretinut foarte simplu. Deck-ul din lemn exotic este realizat in totalitate din esente exotice, lemn care a crescut in zone cu umiditate sporita, asadar adaptabil la exterior daca este bine intretinut.
Pardoselile de lemn, prin istoria si evolutia lor, au devenit un element important in amenajarile interioare. Desi podelele din lemn le gasim in case vechi, este practic imposibil sa datam cand au fost folosite pentru prima data in amenajari interioare pe plan local. Insa, este incontestabil faptul ca parchetul din lemn masiv are un farmec aparte, atemporal si reuseste sa creeze interioare impresionante. Personalitatea lemnului ramane etalon de eleganta si senzorialitate in orice casa.
Tablourile sunt folosite cel mai des in amenajari interioare pentru a completa in mod armonios orice spatiu si pentru a defini acele elemente cheie care confera originalitatea unei incaperi. Compozitiile de culori, contraste, echilibru, simetrie, asimetrie, proportii, ritmuri, proportionalitate sunt doar cateva dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a crea amenajari interioare impresionante.
De-a lungul timpului, parchetul din lemn masiv s-a remarcat prin eleganta si pentru beneficiile pe care le aduce proprietarului. Daca ai in plan sa renovezi sau sa iti amenajezi locuinta, parchetul din lemn masiv reuseste sa indeplineasca cel mai bine toate cerintele legate de calitate, aspect si pret. Afla care sunt principalele motive pentru care merita sa investesti in parchet din lemn masiv, indiferent daca renovezi sau pur si simplu doresti o schimbare in casa ta.
Se spune ca de Craciun sa fii mai bun. Adevarul este ca bunatatea o manifestam prin fiecare gest marunt de-a lungul anului. Alma Parchet te indeamna sa cumperi o papusa decorativa, sustinand in acelasi timp educatia copiilor
Lemnul de stejar este o esenta pretioasa si foarte populara in special in aria amenajarilor de lux. Calitatea parchetului din lemn de stejar este incontestabila, rezistand testul timpului, si ofera o serie de avantaje printre care putem vorbi si despre cresterea valorii locuintei tale.
Daca ti-ai construit recent o casa sau intentionezi sa cumperi una, in mod sigur iti doresti sa aiba un etaj sau chiar doua in plus. Atunci cand vine vorba despre case cu mai multe etaje, elementul care se remarca cel mai mult este scara interioara.
Pentru ca se apropie Sarbatorile si intram in febra curateniei, Alma Parchet Natural va ajuta cu sfaturi cum sa mentineti parchetul din lemn superb pentru perioade indelungate de timp.

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.