Solutii customizate. Grupuri de pompare incendiu si de apa potabila.

Articol postat de: Master Engineering Data: 2017-08-31

Solutii customizate. Grupuri de pompare incendiu si de apa potabila.

Master Engineering, specialisti in pompe si grupuri de pompare, solutioneaza si furnizeaza echipamente de pompare apa pentru aplicatii din cele mai diverse din domeniul rezidential (alimentare cu apa de consum, ridicare de presiune, HVAC, repomparea apei uzate, etc). Ofera solutii „la cheie” pentru stingerea incendiului: executia totala a instalatiilor de stingere incendiu cu hidranti, interiori sau exteriori, cat si a retelelor de stingere incendiu cu sprinklere.
 
Master Engineering dispune de specialisti in domeniu si ofera consultanta si mentenanta tehnica in vederea configurarii echipamentelor de pompare, pompe sau grupuri de pompare apa, pentru aplicatii din domeniul rezidential sau pentru stingere incendiu, in baza informatiilor culese din teren a proiectelor sau a scenariilor de incendiu.

Cu o experienta bogata in pompe si grupuri de pompare, societatea Master Engineering faciliteaza accesul la o gama extinsa de solutii de pompare apa, oferite de marci precum Grundfos, Wilo, Saer, Lowara pentru pompe de circulatie, grupuri de pompare, pompe submersibile de put, pompe de apa uzata cu rotor vortex sau cu tocator, pompe verticale de presiune, pompe de debit dublu-flux, pompe de incendiu, grupuri pompare sprinklere executate cf EN 12845, motopompe.

Master Engineering ofera posibilitatea configurarii si ansamblarii grupurilor de pompare apa, pentru ridicarea presiunii in sisteme de hidrofor (blocuri, cladiri de birouri, case, industrie) cat si pentru echiparea statiilor de pompare incendiu, hidranti sau sprinklere sau irigatii.

master-engineering-pompe-apa-si-grupuri-de-pompare-apa

In functie de cerintele clientului, in paralel cu optimizarea costurilor de achizitie, se utilizeaza in componenta grupurilor de pompare, pompe precum Grundfos, Wilo, Saer sau pompe Lowara. Master Engineering ofera solutii de automatizari sisteme de pompare specifice cu tablouri electrice de comanda si protectie, echipate in functie de cerinte si aplicatie, cu convertizoare de frecventa, pentru variatia turatiei motoarelor si optimizarii costurilor de exploatare.

master-engineering-solutii-pompare-fluide-grupuri-de-pompare

Pentru mai multe informatii privind activitatea Master Engineering, puteti accesa cu incredere siturile: 
www.solutiipomparefluide.ro
www.solutiipomparefluide.eu 

De asemenea, puteti trimite o solicitare de pret pe adresa de email: office@master-eng.ro

Vizionari 345

Alte stiri ale companiei Master Engineering

Master Engineering produce in sediul sau din Bucuresti sub brandul Solutii Pompare Fluide, grupuri de pompare a apei. Pe langa solutiile oferite cu produse pentru aplicatii industriale, irigatii, apa uzata, stingere incendiu sau pentru cele rezidentiale, Master Engineering ofera consultanta tehnica necesara identificarii celor mai bune solutii pentru proiectele sau aplicatiile clientului
Compania Master Engineering, distribuitor de pompe si grupuri de pompare a apei, asigura solutionarea diverselor aplicatii de vehiculare fluide in domeniul industrial si rezidential.
Specialistii Master Engineering va supun atentiei cateva informatii utile si de interes general privind grupurile de pompare apa, cu turatie variabila, incluzand pompe Grundfos, Wilo, Lowara, Saer.
Intr-o perioada in care sectorul investitiilor imobiliare este in plin avant, sunt necesare informatii despre montarea si utilizarea unor pompe si grupuri de pompare apa potabila de consum.
Grupurile de pompare sunt concepute special pentru intrebuintari industriale sau rezidentiale cat si in aplicatiile agricole.
Daca ai in derulare un proiect, industrial sau rezidential, si nu ai expertiza necesara configurarii utilitatilor de apa, oricand poti solicita cu incredere solutiile din domeniu, oferite de specialistii Master Engineering.

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.
Gardul reprezinta in primul rand un element de securitate pentru proprietatea ta, indiferent de destinatia acesteia. Pentru imprejmuirea unor suprafete mari de teren care deservesc gradini, terenuri sportive sau suprafete agricole, recomandam ca varianta economica un gard din plasa impletita zincata.
Anumite proprietati si facilitati necesita un nivel de securizare ridicat. Gardurile metalice de inalta securitate sunt concepute pentru a lupta impotriva accesului fortat si creaza o bariera solida, greu de incalcat in jurul zonelor in care siguranta publica este in pericol.
Sistemele constructive bazate pe o structura din otel ofera avantaje considerabile pentru proiectele urbane, care au loc in mijlocul orasului, unde viteza de constructie si spatiul minim de depozitare a materialelor la fata locului sunt esentiale.