Grupuri de Pompare Fluide: solutii tehnice si mentenanta pentru grupuri de pompare apa sau incendiu

Articol postat de: Master Engineering Data: 2020-03-14

Grupuri de Pompare Fluide: solutii tehnice si mentenanta pentru grupuri de pompare apa sau incendiu

Compania Master Engineering, distribuitor de pompe si grupuri de pompare a apei, asigura solutionarea diverselor aplicatii de vehiculare fluide in domeniul industrial si rezidential. Costuri optime si servicii complete pentru cele mai bune solutii tehnice pentru stingerea incendiilor, repompari ape uzate sau sisteme de irigatii.

Esti in cautarea unui grup de pompare?

Iata cateva recomandari care te pot ajuta in achizitionarea unei pompe sau a unui grup de pompe:

- Atentie la debitul pompei! Este foarte important de retinut acest aspect intrucat valoarea debitului reprezinta timpul necesar pomparii fluidului. Cu cat debitul este mai mare, cu atat timpul va fi mai scurt. Asadar, aveti in vedere achizitionarea unui grup de pompare sau a unei pompe cu un debit mai mare.

- In concordanta cu debitul pompat se afla presiunea de lucru, de altfel un factor important si necesar pentru configurarea corecta a unei pompe. Presiunea necesara se calculeaza (nu se estimeaza) si este specifica.

- Care este durata de utilizare a grupului de pompare sau a pompei ce urmeaza a fi folosita? Este un element ce trebuie bifat intrucat de acest aspect va depinde si consumul de energie. Daca grupul de pompare va fi utilizat foarte des, recomandam alegerea celor mai noi modele configurate astfel pentru un consum redus de energie.

- De asemenea, in alegerea unei pompe sau a unui grup de pompare vom tine cont si de service-ul aferent. Reparatie, timp si costuri. Pentru acestea, ne vom ghida sa avem o durata mare de viata a produsului cat si posibilitatea repararii rapide si la costuri accesibile.

grup-de-pompare-incendiu-hidranti-min

Grupuri de pompare

Oferim grupuri de pompare apa asamblate in regim propriu cu echipamente ce pot fi folosite la instalatiile de stingere incendiu cu hidranti interiori sau exteriori. Sistemele de tip hidrofor sunt utilizate pentru apa de consum si mentin presiunea constanta cu un debit variabil.

grup-pompare-apa-industriala-master-engineering

Pentru solutiile industriale, Master Engineering recomanda grupuri proprii cu pompe Grundfos sau Saer. Cat priveste sistemele de irigatii, Master Engineering propune eficientizarea consumului electric insa sisteme de grupuri de pompare cu debite si presiuni mari.

grup-de-pompare-incendiu-cu-pompe-grundfos

Sistemele de pompare de la Master Engineering sunt echipate cu pompe de presiune Grundfos sau cu pompe de debit, monobloc marca Saer Italia. 

Grupuri de pompare antiincendiu
Grupuri de pompare incendiu
Grupuri de pompare hidranti
Grup pompare apa industriala
Grup de pompare apa potabila

grup-de-pompare-apa-potabila-master-engineering-min

Accesorii pentru grupuri de pompare:

- suport de fixare pompe
- colector de aspiratie si distribuitor de refulare
- robineti de izolare pompe
- clapeti de sens
- vas de expansiune
- tablou electric de comanda si protectie
- presostate si/sau senzori de presiune
- convertizor de frecventa

Grupuri de pompare fluide

Despre Master Engineering

Compania Master Engineering pune la dispozitia partenerilor sai servicii de consultanta tehnica, solutii profesionale, comercializare de echipamente pompare, servicii de post-vanzare, service specializat si mentenanta periodica a echipamentelor.

Pentru informatii sau cereri de oferta pentru orice grup de pompare, ne puteti contacta:

Adresa: B-dul Metalurgiei, Nr.78, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 031 425 2495
Mobil: 0742 828 049
Fax: 031 425 2496
E-mail: office@master-eng.ro
https://solutiipomparefluide.ro

Vizionari 181

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Firma AMRO Electric vine cu o serie de sisteme de iluminat ambiental cu LED-uri, special concepute pentru mobilier si casa.
Oferte speciale pentru serviciile de cadastru si intabulare!
Proprietarii si cumparatorii asteapta in continuare.