Grupuri de Pompare Fluide: solutii tehnice si mentenanta pentru grupuri de pompare apa sau incendiu

Articol postat de: Master Engineering Data: 2020-03-14

Grupuri de Pompare Fluide: solutii tehnice si mentenanta pentru grupuri de pompare apa sau incendiu

Compania Master Engineering, distribuitor de pompe si grupuri de pompare a apei, asigura solutionarea diverselor aplicatii de vehiculare fluide in domeniul industrial si rezidential. Costuri optime si servicii complete pentru cele mai bune solutii tehnice pentru stingerea incendiilor, repompari ape uzate sau sisteme de irigatii.

Esti in cautarea unui grup de pompare?

Iata cateva recomandari care te pot ajuta in achizitionarea unei pompe sau a unui grup de pompe:

- Atentie la debitul pompei! Este foarte important de retinut acest aspect intrucat valoarea debitului reprezinta timpul necesar pomparii fluidului. Cu cat debitul este mai mare, cu atat timpul va fi mai scurt. Asadar, aveti in vedere achizitionarea unui grup de pompare sau a unei pompe cu un debit mai mare.

- In concordanta cu debitul pompat se afla presiunea de lucru, de altfel un factor important si necesar pentru configurarea corecta a unei pompe. Presiunea necesara se calculeaza (nu se estimeaza) si este specifica.

- Care este durata de utilizare a grupului de pompare sau a pompei ce urmeaza a fi folosita? Este un element ce trebuie bifat intrucat de acest aspect va depinde si consumul de energie. Daca grupul de pompare va fi utilizat foarte des, recomandam alegerea celor mai noi modele configurate astfel pentru un consum redus de energie.

- De asemenea, in alegerea unei pompe sau a unui grup de pompare vom tine cont si de service-ul aferent. Reparatie, timp si costuri. Pentru acestea, ne vom ghida sa avem o durata mare de viata a produsului cat si posibilitatea repararii rapide si la costuri accesibile.

grup-de-pompare-incendiu-hidranti-min

Grupuri de pompare

Oferim grupuri de pompare apa asamblate in regim propriu cu echipamente ce pot fi folosite la instalatiile de stingere incendiu cu hidranti interiori sau exteriori. Sistemele de tip hidrofor sunt utilizate pentru apa de consum si mentin presiunea constanta cu un debit variabil.

grup-pompare-apa-industriala-master-engineering

Pentru solutiile industriale, Master Engineering recomanda grupuri proprii cu pompe Grundfos sau Saer. Cat priveste sistemele de irigatii, Master Engineering propune eficientizarea consumului electric insa sisteme de grupuri de pompare cu debite si presiuni mari.

grup-de-pompare-incendiu-cu-pompe-grundfos

Sistemele de pompare de la Master Engineering sunt echipate cu pompe de presiune Grundfos sau cu pompe de debit, monobloc marca Saer Italia. 

Grupuri de pompare antiincendiu
Grupuri de pompare incendiu
Grupuri de pompare hidranti
Grup pompare apa industriala
Grup de pompare apa potabila

grup-de-pompare-apa-potabila-master-engineering-min

Accesorii pentru grupuri de pompare:

- suport de fixare pompe
- colector de aspiratie si distribuitor de refulare
- robineti de izolare pompe
- clapeti de sens
- vas de expansiune
- tablou electric de comanda si protectie
- presostate si/sau senzori de presiune
- convertizor de frecventa

Grupuri de pompare fluide

Despre Master Engineering

Compania Master Engineering pune la dispozitia partenerilor sai servicii de consultanta tehnica, solutii profesionale, comercializare de echipamente pompare, servicii de post-vanzare, service specializat si mentenanta periodica a echipamentelor.

Pentru informatii sau cereri de oferta pentru orice grup de pompare, ne puteti contacta:

Adresa: B-dul Metalurgiei, Nr.78, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 031 425 2495
Mobil: 0742 828 049
Fax: 031 425 2496
E-mail: office@master-eng.ro
https://solutiipomparefluide.ro

Vizionari 488

Alte stiri ale companiei Master Engineering

Master Engineering produce in sediul sau din Bucuresti sub brandul Solutii Pompare Fluide, grupuri de pompare a apei. Pe langa solutiile oferite cu produse pentru aplicatii industriale, irigatii, apa uzata, stingere incendiu sau pentru cele rezidentiale, Master Engineering ofera consultanta tehnica necesara identificarii celor mai bune solutii pentru proiectele sau aplicatiile clientului
Master Engineering faciliteaza accesul la o gama extinsa de solutii de pompare apa
Specialistii Master Engineering va supun atentiei cateva informatii utile si de interes general privind grupurile de pompare apa, cu turatie variabila, incluzand pompe Grundfos, Wilo, Lowara, Saer.
Intr-o perioada in care sectorul investitiilor imobiliare este in plin avant, sunt necesare informatii despre montarea si utilizarea unor pompe si grupuri de pompare apa potabila de consum.
Grupurile de pompare sunt concepute special pentru intrebuintari industriale sau rezidentiale cat si in aplicatiile agricole.
Daca ai in derulare un proiect, industrial sau rezidential, si nu ai expertiza necesara configurarii utilitatilor de apa, oricand poti solicita cu incredere solutiile din domeniu, oferite de specialistii Master Engineering.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a lansat platforma digitala “Planeta YTONG”, un spatiu virtual unde comunitatea de profesionisti se intalneste cu consumatorul, se informeaza corect si colaboreaza eficient, pentru a dezvolta impreuna constructii durabile, sanatoase si performante energetic.
Master Engineering produce in sediul sau din Bucuresti sub brandul Solutii Pompare Fluide, grupuri de pompare a apei. Pe langa solutiile oferite cu produse pentru aplicatii industriale, irigatii, apa uzata, stingere incendiu sau pentru cele rezidentiale, Master Engineering ofera consultanta tehnica necesara identificarii celor mai bune solutii pentru proiectele sau aplicatiile clientului
Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a creat un fond de solidaritate dedicat sustinerii comunitatilor locale in lupta impotriva COVID-19, in care a fost directionata in prima etapa suma de 150.000 lei pentru actiuni de sprijin imediat
Inchideri de magazine din cauza crizei de generate de Covid-19. Albrecht Hornbach considera „amar“ faptul ca succesul anului financiar incheiat se estompeaza din cauza vestilor, care se modifica de la ora la ora, legate de criza generata de Covid-19.