Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Constructia ta, solutiile noastre de pompare apa!

Articol postat de: Master Engineering Data: 2017-04-25

Constructia ta, solutiile noastre de pompare apa!

Daca ai in derulare un proiect, industrial sau rezidential, si nu ai expertiza necesara configurarii utilitatilor de apa, oricand poti solicita cu incredere solutiile din domeniu, oferite de specialistii Master Engineering. Oferta noastra solutioneaza cerinte de pompare apa curata, colectare si repompare apa uzata, stingere incendiu si irigatii.

Proiectele pot fi din cele mai diverse, dar pentru cele mai multe dintre ele cerintele pot fi aceleasi si sunt solutionate prin integrarea si configurarea corespunzatoare a  urmatoarelor echipamente:

Pompe de circulatie - utilizate preponderent in instalatii de incalzire, pentru pomparea agentului termic, apa fierbinte, si compensarea pierderilor de presiune din instalatie.

Pompe de recirculare - pompe verticale, monobloc, cu montaj inline, pe conducta, necesare vehicularii agentilor de incalzire/racire in diverse instalatii HVAC.

Statie de pompare hidrofor - sistem de pompare compact, cu o pompa si accesoriile aferente functionarii automate, utilizat pentru consumuri mici de apa, in vederea mentinerii presiunii.

Grupuri de pompare, hidrofor si de incendiu de la Master EngineeringGrup pompare apa de consum - statie de pompare apa, preansamblata, cu doua sau mai multe pompe, monobloc  de debit sau verticale de presiune, in functie de cerinte, complet echipata pentru functionare automata, configurata, la cerere, cu convertizor de frecventa in vederea variatiei turatiei pompelor si mentinerii presiunii si debitului de apa constant, indiferent de consum.

Pompe submersibile de put - pompe submersibile utilizate pentru montajul in puturi forate de adancime, pentru alimentarea  cu apa curata, de consum; configurate si echipate cu materiale de executie rezistente la eroziunea nisipului.

Pompe de apa murdara - pompe submersibile necesare pomparii apei pluviale catre statiile de captare sau de epurare; la fel de utile in zone cu risc de inundare sau posibile averii ale instalatiilor de apa.

Pompe submersibile de apa uzata - pompe cu tocator sau configurate cu rotor vortex, speciale pentru a  pompa apa incarcata cu particule solide sau fibre; pompe submersibile, cu risc redus de infundare in conditii de functionare intensiva; debit pompat variabil si inaltimi de pompare apa relativ mari.

Master Engineering - rezidentialStatii de pompare apa uzata - sisteme de captare si repompare apa uzata sau pluviala, executate din materiale rezistente mecanic cat si la coroziune; echipate cu pompe submersibile cu tocator sau cu rotor vortex; accesorii pentru montajul pompelor si automatizare pentru functionarea lor - flutitori si tablou de comanda si protectie.

Pompe de incendiu - electropompe monobloc de debit sau verticale multietajate de presiune, echipate cu accesorii si tablou de comanda, pentru functionare complet automata, montate in instalatii de stingere incendiu.

Grup de pompare incendiu hidranti - statie de pompare apa de incendiu, cu doua sau mai multe pompe principale si eventual cu pompa pilot, utilizata in instalatii de stingere incendiu cu hidranti, interiori sau exteriori; complet accesorizata si echipata pentru pornire automata si mentinere presiune in instalatia de incendiu.

Grup de pompare incendiu sprinklere - grup pompare incendiu, executat si certificat conform standardului EN 12845 sau UL/FM sau Vds, in functie de specificul aplicatiei si cerintelor asiguratorului; statie de pompare sprinklere cu pompe de incendiu configurate special, conform normelor antiincendiu, cu automatizare individuala pe pompa si posibilitatea de a pompa un debit de apa de incendiu de pana la 140% din debitul nominal solicitat.

Informatii privind solutiile propuse de compania Master Engineering regasesti pe situl https://solutiipomparefluide.ro/ sau la adresa de email office@master-eng.ro.

Tags: pompare apa, grupuri de pompare, Master Engineering, aplicatii agricole, sistem hidrofor, pompe apa, stingere incendiu, sisteme irigatii, solutii pompare

Vizionari 5832

Alte stiri ale companiei Master Engineering

Master Engineering produce in sediul sau din Bucuresti sub brandul Solutii Pompare Fluide, grupuri de pompare a apei. Pe langa solutiile oferite cu produse pentru aplicatii industriale, irigatii, apa uzata, stingere incendiu sau pentru cele rezidentiale, Master Engineering ofera consultanta tehnica necesara identificarii celor mai bune solutii pentru proiectele sau aplicatiile clientului
Compania Master Engineering, distribuitor de pompe si grupuri de pompare a apei, asigura solutionarea diverselor aplicatii de vehiculare fluide in domeniul industrial si rezidential.
Master Engineering faciliteaza accesul la o gama extinsa de solutii de pompare apa
Specialistii Master Engineering va supun atentiei cateva informatii utile si de interes general privind grupurile de pompare apa, cu turatie variabila, incluzand pompe Grundfos, Wilo, Lowara, Saer.
Intr-o perioada in care sectorul investitiilor imobiliare este in plin avant, sunt necesare informatii despre montarea si utilizarea unor pompe si grupuri de pompare apa potabila de consum.
Grupurile de pompare sunt concepute special pentru intrebuintari industriale sau rezidentiale cat si in aplicatiile agricole.

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.