Grupuri de pompare apa. Producator roman in domeniul pompelor si grupurilor de pompare apa.

Articol postat de: Master Engineering Data: 2020-05-04

Grupuri de pompare apa. Producator roman in domeniul pompelor si grupurilor de pompare apa.

Companie cu capital 100% romanesc, Master Engineering este activa pe piata romaneasca in domeniul pompelor si grupurilor de pompare apa inca din anul 2012. Utilizand cele mai bune pompe din domeniu (Grundfos, Wilo, Saer, Lowara etc.), compania Master Engineering produce in sediul sau din Bucuresti sub brandul Solutii Pompare Fluide, grupuri de pompare a apei. Pe langa solutiile oferite cu produse pentru aplicatii industriale, irigatii, apa uzata, stingere incendiu sau pentru cele rezidentiale, Master Engineering ofera consultanta tehnica necesara identificarii celor mai bune solutii pentru proiectele sau aplicatiile clientului:

- informatii pentru asigurarea unui montaj corect a grupurilor de pompare
- recomandari necesar de accesorii
- explicatii si pasii necesari pentru montajul tabloului de automatizare

Producator roman, Master Engineering nu face rabat la calitate si, in acelasi timp, optimizeaza la maxim produsele in functie de bugetul fiecarui proiect. Cu modele de echipamente de ultima generatie, specialistii companiei va recomanda variantele cele mai concrete pentru toate produsele.

Pe acelasi subiect:

Grupuri de Pompare Fluide: solutii tehnice si mentenanta pentru grupuri de pompare apa sau incendiu

Master Engineering produce sisteme de grupuri de pompare apa, pentru alimentarea si mentinerea unei presiunii constante. De asemenea, inginerii sunt in permanenta colaborare cu firmele de proiectare pentru realizarea celor mai bune statii de ridicare presiune, cu convertizor de frecventa, in vederea asigurarii parametrilor de debit si de presiune ai apei. In acest fel, se pastreaza confortul consumatorului cat si obtinerea celor mai bune randamente de utilizare ale pompelor.

grupuri-de-pompare-apa-pompe-master-engineering

Servicii incluse

La cerere, Master Engineering asigura punerea in functiune a gupului de pompare sau a pompei. In vederea asigurarii unui echipament complet functional, corect si fara probleme tehnice, conditiile de montaj, conditiile de exploatare, cat si experienta personalului ce urmeaza sa utilizeze echipamentul sunt foarte importante. Astfel ca, la momentul pornirii sistemelor, specialistii Master Engineering vor fi atenti la verificarea in totalitate a echipamentelor impreuna cu raspunsuri si explicatii detaliate si necesare la eventualele intrebari.

Garantie raport calitate-pret

Experienta acumulata de-a lungul anilor in domeniul pomparii fluidelor (industrial, rezidential, apa uzata, stingere incendiu sau irigatii) cat si colaborarile de lunga durata cu companii si branduri de renume va asigura de servicii de garantie complete la un pret optim.

Despre Master Engineering

Compania Master Engineering pune la dispozitia partenerilor sai servicii de consultanta tehnica, solutii profesionale, comercializare de echipamente pompare, servicii de post-vanzare, service specializat si mentenanta periodica a echipamentelor.

Pentru informatii sau cereri de oferta pentru orice grup de pompare, ne puteti contacta:

Adresa: B-dul Metalurgiei, Nr.78, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 031 425 2495
Mobil: 0742 828 049
Fax: 031 425 2496
E-mail: office@master-eng.ro
https://solutiipomparefluide.roVizionari 493

Alte stiri ale companiei Master Engineering

Compania Master Engineering, distribuitor de pompe si grupuri de pompare a apei, asigura solutionarea diverselor aplicatii de vehiculare fluide in domeniul industrial si rezidential.
Master Engineering faciliteaza accesul la o gama extinsa de solutii de pompare apa
Specialistii Master Engineering va supun atentiei cateva informatii utile si de interes general privind grupurile de pompare apa, cu turatie variabila, incluzand pompe Grundfos, Wilo, Lowara, Saer.
Intr-o perioada in care sectorul investitiilor imobiliare este in plin avant, sunt necesare informatii despre montarea si utilizarea unor pompe si grupuri de pompare apa potabila de consum.
Grupurile de pompare sunt concepute special pentru intrebuintari industriale sau rezidentiale cat si in aplicatiile agricole.
Daca ai in derulare un proiect, industrial sau rezidential, si nu ai expertiza necesara configurarii utilitatilor de apa, oricand poti solicita cu incredere solutiile din domeniu, oferite de specialistii Master Engineering.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

In perioada 28 septembrie - 30 noiembrie 2020 cumpara minimum 200 mp de vata minerala de sticla UNIFIT 035 (100 mm), AKUSTIK BOARD (100 mm) si MINERAL PLUS 037 (100 mm) si primesti pe loc, pentru fiecare 200 mp cumparati, cate 1 rola de HOMESEAL LDS 35.
HORNBACH anunta deschiderea Targului de Craciun in cele sapte magazine pe care le detine in Romania. Acesta va aduce, cu ocazia editiei 2020, peste 1.000 de produse diferite special dedicate sarbatorilor de iarna.
Compania va functiona ca membru al grupului Futureal si este condusa de Rudolf Nemes. HelloParks vizeaza sa devina unul dintre liderii  acestui segment de piata, dinamic si in crestere, mai intai in Ungaria, apoi pe toate pietele Europei Centrale si de Est.
Potrivit Hornbach, valoarea medie a cosului de cumparaturi in magazinul online este de doua ori mai mare comparativ cu cea din offline iar in valoare absoluta, achizitia medie realizata de romani in shopul online este de cateva sute de lei.