Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Trepte si scari interioare din granit si marmura

Data: 2017-06-29

Trepte si scari interioare din granit si marmura

Dincolo de functionalitatea lor, treptele si scarile raspund unei nevoi estetice, acestea imbogatind aspectul oricarei incaperi. Datorita versatilitatii sale, piatra naturala reuseste sa se mentina mereu in pas cu noile tendinte. 

Trepte de interior din Granit

Calitatile estetice, rezistenta si costurile foarte scazute de intretinere fac din granit materialul ideal pentru trepte.  Granitul este rezistent la zgarieturi, pete, variatii de temperatura, acizi si solutii caustice.

Prin urmare, treptele de granit sunt alegerea ideala pentru scarile supuse unui trafic intens.

In plus, granitul vine intr-o paleta larga de culori - rosu, negru, auriu, bej, verde, alb – permitand cu usurinta armonizarea cu celelalte elemente din incapere. 

trepte-interioare-granit-vinca
  
Trepte de interior din Marmura

Pentru placarea scarilor interioare, marmura a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri. Desi poate parea un lux sau o extravaganta, realitatea este ca marmura imbina cu succes caracteristicile legate de estetica, durabilitate si cost. Marmura confera luminozitate si spatialitate incaperii.

coperta-trepte-interioare-vinca

Rafinamentul si nobletea marmurei albe, fac din acest material unul perfect pentru amenajarea magazinelor de rochii de mireasa, muzeelor sau teatrelor.

trepte-interioare-marmura-vinca

Combinatii creative

Indrazniti sa fiti creativi! Alegeti pentru trepte placi de granit negru, iar pentru contratrepte marmura alba/bej sau folositi acelasi material in nuante diferite si scarile interioare vor arata spectaculos. 

trepte-interioare-combinatii-vinca

VINCA realizeaza trepte interioare si exterioare din granit, marmura si travertin conform cerintelor proiectului  si va pune la dispozitie personal calificat pentru montarea lor. 

Viziteaza depozitele si showroom-urile VINCA din Bacau, Roznov si Iasi sau comanda online produsele dorite! Pentru a te ajuta in alegerea materialului potrivit, VINCA iti poate livra prin curier 5 mostre gratuite.

Mai multe detalii pe http://www.vinca.ro


Vizionari 4299

Alte stiri din “ARHITECTURA”

Schüco One, sediul central al companiei Schüco International, a fost prima cladire din lume care a primit toate cele trei certificari de sustenabilitate: DGNB, LEED si BREEAM. Cladirea de birouri cu forma dinamica a fost proiectata de firma de arhitectura 3XN din Copenhaga, combinand sisteme de fatada orientate spre viitor.
Asociatia De-a Arhitectura continua integrarea activitatilor online in programele sale cu provocarile #DeaArhitecturaAcasa, primul curs de vara online al proiectului „De-a arhitectura in camera mea” si prima editie a atelierului nou-nout „De-a pedagogia – Colectie de metode si jocuri”.
OAR Bucuresti si Habitat for Humanity Romania lanseaza concursul de solutii de arhitectura „Acasa pentru umanitate", cu premii in valoare de 13.400 de euro.
Proiectat de 3XN Architects din Copenhaga, cube Berlin iese in evidenta datorita fatadei sale ventilate double skin, care integreaza cladirea in mediul inconjurator. Fatada unica, cu un design personalizat, indeplineste nu doar cerintele arhitectului, ci si cerintele ridicate de performanta structurala si energetica.