TM-MAG, filtru magnetic sub centrala care retine toate impuritatile din sistem

Articol postat de: Tiemme Systems Data: 2019-07-17

TM-MAG, filtru magnetic sub centrala care retine toate impuritatile din sistem

INCEPETI SA UTILIZATI TM-MAG!

• ULTRA-COMPACT

• USOR DE CURATAT

• ORIENTABIL 0°/90°

• DOTAT CU RACORD SI SUPAPA

Ce este TM-MAG?

TM-MAG este un filtru magnetic care retine toate impuritatile din sistem.

T-MAG filtru magnetic sub centrala curata fluidul din sistemele de incalzire datorita actiunii combinate a unui filtru otel-inox si a unor magneti de neodim.

tm-mag-montaj-sub-centrala

Magnetii puternici pozitionati la exteriorul inelului creaza un camp magnetic capabil sa blocheze particulele feroase prezente in fluid.

Pe acelasi subiect:

Filtre mecanice, tehnologii moderne si performante pentru tratarea apei potabile

Fluidul trece prin sita filtrului otel - inox; Sita retine particulele ramase si le permite sa se depuna pe partea de jos a filtrului, gata pentru eliberarea lor prin robinetul de purjare.

tm-mag-filtru-magnetic-sub-centrala

Vrei sa protejezi un sistem nou? Vrei sa eficientizezi un sistem existent?

TM-MAG este solutia optima pentru protectia centralelor termice impotriva impuritatilor feroase si neferoase prezente in sistemele domestice. Se instaleaza pe circuitul de retur, la intrarea in centrala termica, si datorita adaptabilitatii lui poate fi montat si in spatii mici; TM-MAG poate fi instalat in configuratii diferite fara a pierde din eficienta centralei termice. 

pozitionare-tm-mag-filtru-sub-centrala

Simplitate maxima in mentenanta

Proiectarea filtrului magnetic T-MAG a fost focusata nu numai pe eficienta retinerii particulelor dar si in fabricarea unui produs care poate fi usor de curatat. In numai cȃtiva pasi simpli se restabileste complet functionalitatea filtrului fara a avea timpi neproductivi.

Tiemme, o companie apartinand grupului GNUTTI, este un dezvoltator de solutii in domeniul sanitar de peste 70 de ani, bazandu-se pe concepte de baza, cum ar fi calitatea, experienta, inovatia si tehnologia; concepte fundamentale transferate si in sfera bateriilor monocomanda. Si nu in ultimul rand, intregul lant de productie este situat in Italia, asigurandu-ne astfel, ca toate produsele Tiemme sunt, de fapt, 100% fabricate in Italia.

Pentru detalii, puteti contacta firma S.C. TIEMME SYSTEMS S.R.L.:

Bolintin-Deal, Judet Giurgiu
Autostrada Bucuresti-Pitesti KM 23, 
Str. Rasaritului nr. 7 087015
Telefon: 021 311 51 60
Email: tiemmesystems@tiemme.com
http://www.tiemme.com

Vizionari 643

Alte stiri din “HOME & DECO”

Proges aduce pentru prima oara in Romania cel mai nou si inovativ parchet - singurul parchet laminat rezistent la apa - AQUA STEP
Tehnica de forjare a metalului a evoluat foarte mult in ultimele decenii
Accentele puse pe un mobilier deosebit, corpuri de luminat, draperii, perne sau o mocheta care atrag prin stil si culoare, sunt elemente centrale care pot influenta orice design interior.