Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Nordgeofor. Foraje puturi apa Satu Mare - Scoate apa din piatra seaca

Data: 2017-11-17

Nordgeofor. Foraje puturi apa Satu Mare - Scoate apa din piatra seaca

Apa este un compus hidrogenat al oxigenului si care formeaza unul dintre invelisurile planetei Pamant. Apa se gaseste pe Pamant in proportie de 70 % si este un element foarte important pentru viata oamenilor. 

In anumite judete din Romania, accesul la o sursa de apa este limitat, iar acest fapt a condus la dezvoltarea anumitor servicii specifice de forare pentru foraje puturi si cismele apa Satu Mare care asigura posibilitatea realizarii unor lucrari intr-un mediu sigur, atat pentru muncitori cat si pentru beneficiari.

Prin intermediul serviciilor de forare se asigura identificarea si exploatarea conditiilor necesare pentru a avea acces la apa potabila. Prin forare apa se doreste explorarea si punerea in exploatare a resurselor de apa care se gasesc in subsol, resurse care sunt potabile. Determinarea in ce masura apa este potabila se realizeaza prin studii hidrologice profesioniste  preliminare procesului propriu-zis de forare apa care permit economisirea timpului dar si a resurselor.

NORDGEOFOR - companie romaneasca specializata in forare apa Satu Mare

Nordgeofor este o companiei romaneasca care se remarca pe piata acestei industrii de peste 3 ani. In tot acest timp, serviciile prestate de aceasta companiei au fost tot timpul la un nivel inalt de profesionalism si calitate, compania oferind clientilor sai solutii promte si profesioniste pentru orice lucrare care se gaseste necesara.

foraje-puturi-apa-Satu-Mare-Nordgeofor

Gama de servicii oferite de Nordgeofor este vasta, iar raza activitatii acestei companii nu se identifica doar cu judetul Satu Mare, ci este extinsa si la alte zone precum judetul Cluj, Mures, Suceava sau Maramures.
Nordgeofor se axeaza in activitatea sa pe oferirea unor servicii calitative prin utilizarea unor tehnici de forare moderne, precum si a unor utilaje noi care fac fata oricarui tip de sol.

Solicita servicii performante pentru foraje puturi apa Satu Mare si orice alt judet din Romania

Forajele pentru realizarea unor puturi sau cismele de apa implica activitati complexe la adancimi de peste 20 m, astfel ca si apa captata este mult mai curata si mai benefica. Astfel de foraje apa se realizeaza doar prin utilizarea unor pompe submersibile, iar apa va fi scoasa la suprafata doar prin acest sistem. 

Operatiuni tehnice realizate de specialistii Nordgeofor

Atunci cand se gaseste o sursa de apa potabila este necesara realizarea catorva operatiuni tehnice. Astfel firma Nordgeofor - va incepe lucrarile prin forarea langa viitorul put a unor gropi numite batal in care se va decanta noroiul de foraj. Tehnologia de care dispune compania Nordgeofor permite realizarea forajelor apa in orice tip de sol pentru un acces rapid si eficient la resursele subterane de apa. 

Serviciile realizate de aceasta companiei reprezinta un echivalent performant al calitatii lucrarilor si seriozitatii cu care angajatii (ingineri si muncitori calificati) intampina fiecare proiect, indiferent de judet. 

Date de contact 

Puteti contacta reprezentantii comapniei la numarul de telefon: 0751 014 477 
Sau puteti accesa platforma online http://www.nordgeofor.ro/ 

In plus, pentru oferte personalizate si detalii suplimentare, utilizati formularul existent pe website astfel incat sa aveti acumulate toate informatiile necesare cu privire la viitoarele proiecte de forare.


Vizionari 848

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.