Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

In noiembrie si decembrie, Lindab promoveaza bunul gust al traditiei

Data: 2010-11-10

In noiembrie si decembrie, Lindab promoveaza bunul gust al traditiei
30% reducere la tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca

Pentru ca aspectul traditional este una dintre cele mai bune alegeri pentru o locuinta primitoare si eleganta, Lindab ofera in perioada 1 noiembrie – 10 decembrie 2010 o reducere de 30% pentru sistemele de acoperis Roca Rustica si Roca Serena, pe oricare dintre culorile garnet sau teak.

\"RocaRustica\"/


\"RocaSerena\"/


Lindab Roca este un sistem de invelitori dezvoltat de-a lungul multor ani de cercetari, cu comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu. In acelasi timp, sistemul pastreaza spectul invelitorilor traditionale, obtinut prin stratul final de granule minerale. Oferta este valabila in toata reteaua de parteneri Lindab.

“Tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca este un produs din ce in ce mai popular in portofoliul nostru, asadar ii dedicam o promotie speciala pana la sfarsitul acestui an, ce include cele mai bine vandute profile si culori. Lindab Roca este o alegere preferata printre cei care dau foarte mare importanta componentei estetice si care cauta intotdeauna optiunea care poate face diferenta. Aspectul traditional ofera un aer aparte locuintei, da senzatia unui camin cald, primitor, cu personalitate puternica, exact ceea ce cautam cei mai multi dintre noi atunci cand venim acasa”, a declarat Ioan Farcas, Director Marketing Lindab Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile la www.lindab.ro, 021.209.41.50 sau info.profile@lindab.ro.

\"30%


Despre Lindab Roca
Acest sistem complet de invelitori imbina calitatile otelului cu aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale. Lindab Roca a fost dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetari, prin perfectionarea formei tiglelor si a tehnologiilor de acoperire, pentru a obtine invelitori cu o comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu (vant, ploi sau zapezi), pastrand in acelasi timp aspectul invelitorilor traditionale. Lindab Roca imbina rezistenta mecanica superioara, elasticitatea si supletea otelului cu durata sporita de viata data de acoperirea cu Aluzinc, de 4 ori mai rezistent decat acoperirea galvanica.

Roca Rustica este similara, de asemenea, tiglei solzi, fiind potrivita pentru case cu aspect traditional. Clientii pot alege dintre cele 10 culori.
Roca Serena este similara tiglei profilate, fiind modelul potrivit pentru constructii cu arhitectura moderna. Este, de asemenea, disponibila in 10 culori.

Vizionari 601

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.