Guardian Glass pune in functiune un nou coater in Czestochowa, Polonia

Articol postat de: Guardian Glass Data: 2020-07-28

Guardian Glass pune in functiune un nou coater in Czestochowa, Polonia

Un nou coater, o noua linie de productie float si noi produse demonstreaza angajamentul fata de Europa si viziunea de a crea produse care sa imbunatateasca viata oamenilor.

Guardian Glass a inceput, pe 6 iulie, productia la capacitate pe un nou si avansat din punct de vedere tehnologic coater, in cea de-a doua fabrica din Czestochowa, Polonia.

Echipamentul de ultima generatie foloseste o tehnologie avansata pentru transformarea sticlei float standard in sticla cu valoare adaugata de inalta performanta. Aceasta va permite fabricii sa extinda productia de sticla cu emisivitate scazuta (low-E), produse din sticla cu control solar pentru aplicatii rezidentiale (Guardian ClimaGuard®) si comerciale (Guardian SunGuard®). Aceste produse performante imbunatatesc eficienta energetica a cladirii, estetica si confortul pentru ocupantii sai.

Guus Boekhoudt, Vicepresedintele Executiv Guardian Glass, spune: „Arhitectii si constructorii cresc utilizarea produselor eficiente din punct de vedere energetic pentru imbunatatirea fatadei cladirii, iar noi ne angajam sa ne sprijinim clientii, oferindu-le produse si solutii din sticla cu va-loare adaugata. Aceasta dezvoltare le ofera un randament important in regiune.

Cea de-a doua fabrica de productie a sticlei float si cu pelicula a Guardian in Polonia, construita chiar in vecinatatea fabricii sale existente din Czestochowa, va permite Guardian Glass sa raspunda cererii in crestere pentru produse din sticla laminata si sticla de inalta performanta in Europa de Est. Noua line de productie - cea mai eficienta din punct de vedere operational din cadrul Guardian Glass - subliniaza angajamentul pe termen lung al Guardian fata de clientii sai de a fi furnizorul preferat de solutii arhitecturale din sticla.

Czestochowa-Poland-2-Coater-guardian-glass

Linia originala de sticla float din Czestochowa a trecut recent printr-o reparatie capitala, cres-candu-i-se capacitatea de productie cu aproximativ 25%. Cu ambele cuptoare, Guardian Glass tripleaza productia in Polonia - demonstrandu-si angajamentul fata de imbunatatirea continua a produselor din sticla si a serviciilor pentru clientii europeni. Aceste investitii vor permite compa-niei Guardian sa produca si sa dezvolte produse cu valoare adaugata pentru regiunea Europei de Est, rapid si eficient.

Citeste si:

Produsele Guardian Glass din sticla plana, cu pelicula si laminata obtin certificarea Bronz Cradle to Cradle in Europa

Mai mult, Guardian Europe S.à r.l. a adaugat recent doua solutii noi de produse in portofoliul sau prin parteneriate strategice cu alti lideri din industrie. Printre acestea se numara un produs fotovoltaic integrat, impreuna cu ML System S. A., lider pe acest segment timp de 13 ani si un parteneriat strategic cu Merck, o companie lider in domeniul stiintei si tehnologiei, cu care oferim acum ferestre cu  cristale lichide dinamice eyrise®, cu pelicula Guardian Glass.

Faptul ca am reusit sa finalizam instalarea noului coater din Czestochowa si curand sa punem in functiune noua linie de float, in timpul COVID-19, este cu adevarat o realizare in sine”, adauga Boekhoudt. „Siguranta si starea de bine a angajatilor nostri raman prioritatea noastra numarul 1, intrucat ne mentinem viziunea de a aduce valoare pentru compania, clientii si societatea noastra.

Poland-2-Coater-guardian-glass

Noua linie de productie de sticla float din Czestochowa ar trebui sa inceapa operatiunile in septembrie 2020.

Guardian Glass 

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse din sticla float, sticla cu pelicula si produse derivate din sticla. In cele 24 de fabrici din toata lumea, Guardian Glass produce sticla de inalta performanta pentru uz exterior (atat in scopuri comerciale, cat si rezidentiale) si aplicatii arhitecturale de interior, precum si produse din domeniul transporturilor si tehnic. Sticla Guardian se gaseste in locuinte, birouri, masini si in unele dintre reperele arhitecturale cele mai semnificative din lume. Centrul de stiinta si Tehnologie al Guardian Glass lucreaza in permanenta sa creeze produse din sticla si solutii noi, utilizand cea mai avansata tehnologie pentru a-si ajuta clientii sa vada ce este posibil - see what's possible®. Vizitati guardianglass.com.

Guardian Industries

Guardian Industries, o companie globala cu sediul in Auburn Hills, Michigan, cu 15.000 de angajati ce opereaza in America de Nord si de Sud, Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Asia.

Companiile Guardian produc sticla float de inalta performanta; produse din sticla peliculizata pentru aplicatii arhitecturale, rezidentiale, de interior, pentru industria transportului si tehnic; si componente de inalta calitate placate cu crom si din plastic vopsit, pentru industria auto si a camioanelor. Viziunea Guardian este de a aduce valoare clientilor si societatii pe baza unei inovari constante, consumand cat mai putine resurse. Guardian este o sucursala detinuta in totalitate de Koch Industries, Inc. Vizitati guardian.com.Vizionari 228

Alte stiri ale companiei Guardian Glass

Guardian Glass Europe anunta obtinerea nivelului de certificare bronz in programul Cradle to Cradle pentru trei dintre gamele sale de produse - sticla float, cu pelicula si laminata - produsa in opt dintre fabricile din Europa.
Guardian Glass a investit in noua linie de productie de sticla laminata pentru a sustine cresterea cererii de sticla laminata din Europa. Linia de ultima generatie produce atat sticla laminata standard, cat si peliculizata, precum si produse speciale precum sticla laminata cu folie acustica, cu grosimi mari, acoperita si colorata.
Folosind optiunile de cautare, sortare si filtrare intuitiva, prin doar cateva click-uri procesatorii de sticla, arhitectii, designerii si constructorii pot folosi Selectorul de Produse Guardian Glass pentru a gasi cu usurinta solutia potrivita pentru urmatorul lor proiect.
Guardian Glass a dezvoltat o noua, rentabila, fiabila si integrata solutie de umbrire pentru ferestre si usi. Destinata pentru ferestre si usi rezidentiale, solutia Guardian va fi initial disponibila intr-o versiune de umbrire totala, integrata, urmata de versiuni de control al intimitatii si a luminii soarelui.
Glasstec, liderul mondial in evenimentele din industria sticlei, isi va deschide portile in Düsseldorf, Germania, intre 23-26 octombrie.

Alte stiri din “BUSINESS”

In primul semestru al anului 2020, Grupul Leier, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii din centrul si estul Europei, a inregistrat pe plan local cresteri in vanzarile de caramizi, tigle ceramice si prefabricate din beton si preconizeaza cel mult o evolutie stagnanta pana la finalul anului
Hünnebeck Romania, unul dintre principalii furnizori locali de sisteme de cofraje, esafodaj si schele, mizeaza si in acest an pe mentinerea cresterii inregistrate in ultimii ani, estimand ca va incheia 2020 cu un business de cca. 20 de milioane de euro.
Sticla securizata prezinta proprietati anti-fonice excelente cu rezistenta mare la presiuni mecanice, uzura, coroziune si agenti atmosferici cu avantaje majore la nivel de design, proiectare si executie pentru functionalitati diverse in diferite aplicatii.
Oferta de scaune de birou este una tot mai variata, gratie cererii acestui tip de produse. Cele mai bune scaune de birou te vor asigura ca durerile de spate si de gat sunt indepartate, in timp ce coloana vertebrala se bucura de o pozitie corecta.