Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

FixKit, un nou si unic concept atat pe piata romaneasca cat si pe piata europeana

Data: 2010-09-29

FixKit, un nou si unic concept atat pe piata romaneasca cat si pe piata europeana
Companiile Uniscan Balkan Division SRL si Omax Balkan Trade SRL si-au schimbat denumirile si brandul promovat. De asemenea este anuntata oficial schimbarea conceptului si a politicii comerciale.
Noua denumire a companiei Uniscan Balkan Division SRL este FixKit SRL, iar a companiei Omax Balkan Trade SRL este FixKit Trade SRL. In virtutea schimbarii conceptului si a politicii comerciale brandurile Uniscan si Omax nu vor mai fi promovate, produsele comercializate pastrandu-si, cel putin, acelasi nivel calitativ promovat de Uniscan si Omax. Ambele societati vor forma un grup care va promova cu eforturi sustinute brandul FixKit.

Conceptul FixKit, este nou si unic atat pe piata romaneasca cat si pe piata europeana. FixKit inseamna o oferta care cuprinde toate produsele necesare pentru a fixa sau asambla orice, oriunde, oricand. Oferta care prin complexitatea sa ofera solutii de fixare pentru orice domeniu în care poate aparea nevoia de a fixa sau asambla (constructii, industrie, reparatii de orice fel etc). Ca si gama oferta constituie un kit complet care cuprinde: suruburi, piulite, saibe, dibluri, ancore, spume, adezivi, scule de mana, materiale si scule abrazive, echipamente de protectie, benzi adezive etc. Acest concept a fost gandit si creat pornind de la nevoile clientilor si partenerilor nostri precum si datorita complexitatii crescande a tehnicilor si materialelor folosite la fixare. FixKit ofera totul intr-un singur loc oferind si consultanta de specialitate atat de necesara.
Politica comerciala FixKit presupune dezvoltarea a 2 directii:
1. Colaborarea cu cele mai mari societati de distributie din Romania (putem mentiona cu mandrie parteneri precum Arabesque, Temad, Seda Invest, Notabil Pep, NFG)
2. Dezvoltarea directiei retail prin crearea unei retele de magazine specializate in comercializarea strict a solutiilor pentru fixare. Magazine unde vor fi prezentate cele mai prestigioase si profesioniste branduri de profil. Misiunea acestor magazine este sa promoveze conceptul FixKit. Oricare ar fi nevoia de a fixa a clientului nostru, in magazinul FixKit vor putea fi gasite solutii pentru satisfacerea acestei nevoi.
Conceptul FixKit si politica comerciala a grupului sunt sustinute de un puternic portal online: www.fixkit.ro , un instrument simplu si la indemana care ofera toata puterea si complexitatea conceptului FixKit.
De 8 ani contribuim la cresterea calitativa si cantitativa a pietei sistemelor de fixare si a organelor de asamblare din Romania. Vrem sa contribuim in continuare, dar la un alt nivel conceptual si profesional. Avem increderea ca vom reusi. Le multumim partenerilor nostri pentru aceasta încredere.

De 8 ani contribuim la cresterea calitativa si cantitativa a pietei sistemelor de fixare si a organelor de asamblare din Romania. Vrem sa contribuim in continuare, dar la un alt nivel conceptual si profesional.

SC Fixkit SRL

www.fixkit.ro

Vizionari 741

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.