Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Curatarea hotei cu echipamente moderne si degresanti ecologici pentru bucatarii curate si sigure

Data: 2017-02-21

Curatarea hotei cu echipamente moderne si degresanti ecologici pentru bucatarii curate si sigure
Curatarea hotelor este importanta atat din punctul de vedere al sanatatii si igienei, cat si al sigurantei si functionarii optime. Companii specializate asigura servicii de curatare hote realizate de profesionisti prin intermediul anumitor echipamente performante si produse de dezinfectie si curatenie calitative.

Spatiile inguste din tubulatura acestor echipamente de bucatarie sunt acoperite de grasime si devin astfel un mediu prielnic dezvoltarii microbilor, dar si izbucnirii unui incendiu.
Totodata, hotele neintretinute corespunzator nu mai functioneaza la capacitate maxima si se pot defecta.

Igiena Serv este o companie care vine in ajutorul tuturor bucatariilor din restaurante, hoteluri, pensiuni etc, cu servicii profesionale de curatare hote, la preturi avantajoase.

Servicii complete de curatare hota - Ofertele companiei Igiena Serv

Intretinerea si igienizarea constanta a sistemelor de exhaustare asigura un spatiu de gatit curat si un mediu cat mai usor de tolerat de catre persoanele care isi desfasoara activitatea in domeniul gastronomic.

Igiena Serv este compania specializata in oferte de curateni si igienizare destinate atat mediului casnic, cat si celui industrial, ce cuprind servicii profesionale de curatare hote.

Calitatea este asigurata de catre personalul instruit, echipamentele de ultima generatie si produsele nontoxice, cu actiune rapida si eficienta asupra grasimii. Procesul de curatare vizeaza atat hota propriu-zisa, cat si tubulatura, aceasta fiind cea mai sigura metoda de eliminare a grasimii si reziduurilor usor inflamabile, ce pot declansa incendii periculoase.

Care sunt avantajele colaborarii cu o firma specializata in servicii profesionale de igienizare a hotelor?

Functionarea continua a hotelor destinate uzului casnic sau a celor profesionale de mare capacitate determina acumularea unor cantitati insemnate de grasimi care pot deveni inflamabile la contactul cu orice sursa de foc. Insa, in colaborare cu o echipa de specialisti in procesul de igienizare a hotelor beneficiati de urmatoarele avantaje:
- Extinderea duratei de viata a hotei;
- Eliminarea mirosurilor neplacute si a grasimilor greu de indepartat;
- Functionare la capacitate maxima;
- Evitarea aproape completa a disfunctionalitatilor;
- Reducerea considerabila a riscurilor de izbucnire a unui incendiu;
- Metode de curatare ecologica, fara substante toxice.

IgienaServ.ro - Sanatate, igiena si siguranta - Servicii complete

De ce trebuie sa curatati si dezinfectati hota? Evitarea situatiilor precum izbucnirea unui incendiu de proportii sau infestarea cu bacterii si microbi sunt principalele motive pentru care trebuie sa intretineti corespunzator aceste echipamente atat de utile in orice bucatarie.

Pe langa acestea, specialistii recomanda serviciile de curatare hota si pentru evitarea reducerii tirajului si mentinerii functionalitatii in conditii optime, precum si pentru respectarea legislatiei.
Conform legislatiei, toti operatorii din HORECA ce utilizeaza astfel de echipamente pentru bucatarie, trebuie sa ia toate conditiile necesare pentru o functionare sigura a acestor electrocasnice.

IgienaServ.ro - Curatare hote la preturi accesibile - Oferte personalizate

Daca sunteti in cautarea unor servicii de curatare hote profesionale, Igiena Serv este una dintre cele mai bune optiuni pentru dvs. Aceasta companie este formata dintr-un personal acreditat, foloseste produse certificate, garanteaza un timp de lucru scurt si efectueaza o curatare completa, indiferent de complexitatea lucrarilor.

Pentru mai multe detalii despre aceste servicii, accesati www.igienaserv.ro

Pentru informatii si oferte complete, apelati unul dintre numerele de telefon:
Mobil: +40 0722 672 774
Fix: +40 0213 364 241

Vizionari 650

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.