Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Cum alegi o para de dus? Echipamentele sanitare care transforma un simplu dus intr-o forma de terapie

Articol postat de: Criotech Consulting Data: 2019-07-11

Cum alegi o para de dus? Echipamentele sanitare care transforma un simplu dus intr-o forma de terapie

Terapie chiar la tine acasa, asta iti poate oferi o alegere inspirata a echipamentelor sanitare. Si cine dintre noi nu isi doreste o experienta de relaxare la superlativ, dupa o zi lunga si incarcata la job? Ei bine, pentru ca raspunsul este de la sine inteles, iti venim in ajutor cu un mic ghid pentru a alege o para dus, un model care iti va putea oferi o experienta terapeutica in timpul unui simplu dus. 

Pentru ca face parte din categoria accesoriilor si obiectelor sanitare pe care le folosesti zilnic, e cu atat mai important sa iei o decizie inspirata. Profita de noile tehnologii pe care le integreaza produsele moderne si ai numai avantaje.

Tehnologiile moderne marca Grohe si experienta neegalata de la dus pe care o ofera

Relxarea nu e optionala. A-ti reincarca bateriile este o nevoie constanta, motiv pentru care e bine sa stii ca poti sa ai parte de experiente terapeutice chiar la tine acasa. Un simplu accesoriu, precum para de dus, iti va putea oferi acest beneficiu suprem. De gama de produse sanitare Grohe ai auzit cu siguranta, insa ceea ce poate nu stiai este ca fiecare accesoriu sub numele acestui brand are functii speciale. De exemplu, un cap de dus Grohe vine la pachet cu tehnologia Rainshower. Aceasta functie iti ofera posibilitatea de a avea un control total asupra fiecarui jet de apa, in mod independent. Popularitatea acestui produs este foarte crescuta, intrucat ofera o experienta senzoriala la superlativ. Vrei sa-ti relaxezi simturile? Perfect!

Despre Grohe numai de bine 

Grohe e cunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori din domeniul armurilor sanitare. In Romania, gama de produse Grohe este privita ca un reper al calitatii, motiv pentru care merita sa ai macar un obiect sanitar sub numele acestui brand. E bine de stiut ca materialul de fabricatie al tuturor produselor pe care le comercializeaza Grohe este unul rezistent, durabil, care creste in mod considerabil timpul de utilizare al echipamentelor sanitare in cele mai bune conditii.

Pe acelasi subiect:

Ai pana la 50% reducere la gama de produse Grohe: e momentul sa cumperi sisteme dus performante

Si finisajele au o nota aparte, dar si mai important este ca produsele sunt extrem de simplu de ingrijit, chiar daca functioneaza intr-un mediu cu umiditate constanta si variatii de temperatura frecvente. Cumparatorii se declara pe deplin multumiti.

De unde cumperi para dus care iti va oferi o forma de terapie la tine acasa?

Poti achizitiona o para dus simplu si rapid, de la Baterii-lux.ro. Vorbim despre un magazin cu o indelungata traditie pe piata produselor premium, care vine la pachet cu o buna experienta de cumparare pe care o ofera oricarui client. 
Baterii-lux.ro este un magazin online cu o platforma simpla si intuitiva, care te ajuta sa identifici produsul marca Grohe pe care il doresti.

para-dus-grohe

Ai acces si la preturi promotionale cu discount, dar si la pachete avantajoase formate din mai multe accesorii. Campania „Pachetul Grohe – Prima Casa” ne-a atras atentia, pentru ca ofera echipamente tehnice esentiale la jumatate de pret. 

Pe langa toate acestea, un alt avantaj considerabil este consilierea de care ai parte in momentul in care apelezi la Customer Support. Daca ai nelamuriri sau intrebari specifice, nu trebuie decat sa contactezi echipa magazinului si sa le adresezi toate curiozitatile tale. Vei avea parte de indrumarea de care ai nevoie si de suport constant. 

Date de contact
Tel: 0721482872
E-mail: office@baterii-lux.ro


Vizionari 945

Alte stiri ale companiei Criotech Consulting

Una dintre cele mai renovate incaperi ale locuintei tale o va reprezenta mereu bucataria. Nu este greu de inteles de ce. Obiectele sanitare isi pierd stralucirea de odinioara si nici cu cele mai eficiente solutii de curatare nu le vei putea readuce la starea initiala. Insa nu este neaparat o problema. Poate baia ta chiar avea nevoie de o schimbare de look si o renovare este mereu momentul optim pentru a-ti personaliza spatiul locuintei.
Amenajarile interioare si domeniul decoratiunilor s-au diversificat si specializat intr-atat incat si cel mai banal obiect, de pilda, un suport hartie igienica are potentialul de a ne duce cu gandul la un obiect de arta.
Bideul este un obiect sanitar util, care nu ar trebui sa lipseasca din nicio baie, datorita avantajelor pe care le are in ceea ce priveste sanatatea si igiena personala. Pentru a profita pe termen lung de toate beneficiile unui astfel de accesoriu, alegerea unei baterii bideu potrivite este esentiala.
Atunci cand esti in cautarea unei baterii pentru lavoar, te poti ghida dupa o multime de criterii de ordin tehnic (de la tipul de fixare, pana la materialul de fabricatie) sau estetic (de la tipul de finisaj, pana la usurinta in ingrijire).
Principalul motiv pentru care merita sa iti echipezi baia cu un sistem de dus performant este acela al confortului. Relaxarea de la sfarsitul zilei sub rasfatul unui dus poate fi comparata cu o forma de terapie eficienta.
Bateria pentru chiuveta face parte din categoria obiectelor sanitare, si este un produs care in prezent castiga tot mai multa notorietate pe piata. Cele mai moderne baterii chiuveta sunt considerate elemente sanitare luxoase, dar in aceeasi masura eficiente, cu un aport deloc neglijabil pentru confortul nostru zilnic.
A venit timpul sa iti redecorezi spatiul sanitar cu cele mai performante si frumoase produse din gama celor de lux.
Pe platforma online Baterii-Lux.ro descoperiti o multime de produse din categoriile baterii bucatarie si baie, sisteme de dus sau sanitare etc
Este de preferat ca bateria sa fie aleasa in functie de chiuveta din bucatarie. Alegerea unei baterii dintr-un material rezistent, cu un design modern sau retro determina usurinta in privinta utilizarii.
Castiga prin tragere la sorti unul din cele 31 de seturi de dus Grohe Tempesta puse in joc!

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.