Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Confort si igiena in utilizarea instalatiilor sanitare potrivite pentru baia ta

Articol postat de: Criotech Consulting Data: 2019-05-22

Confort si igiena in utilizarea instalatiilor sanitare potrivite pentru baia ta

Bideul este un obiect sanitar util, care nu ar trebui sa lipseasca din nicio baie, datorita avantajelor pe care le are in ceea ce priveste sanatatea si igiena personala. Pentru a profita pe termen lung de toate beneficiile unui astfel de accesoriu, alegerea unei baterii bideu potrivite este esentiala.

Unul dintre motivele pentru care bideul este rar intalnit in baile romanilor il reprezinta lipsa spatiului. In acest sens s-au creat wc-urile cu functie de bideu pe capac sau incastrate in vas. Ele sunt o metoda excelenta de a imbina cele doua obiecte sanitare fara a ocupa spatiu suplimentar. 

Ce este un bideu?

Bideul este un obiect sanitar fix, menit sa fie utilizat pentru igiena intima dupa utilizarea toaletei prin conectarea la o sursa de apa. Utilizarea acestuia impiedica raspandirea bacteriilor si te ajuta sa iti pastrezi sanatatea. Este intalnit in special in Japonia, Asia si Europa.

Care sunt avantajele unui bideu?

1. Cel mai important avantaj al utilizarii unui bideu il reprezinta mentinerea adecvata a igienei intime. Utilizarea acestui tip de obiect sanitar este mult mai sanatoasa decat hartia igienica. Reduce riscul infectiilor, a iritatiilor sau a oricarui alt tip de disconfort creat de diferite afectiuni ale zonei intime.
2. Influenta pozitiva asupra mediului. Cand alegi sa utilizezi un bideu, gandeste-te si la impactul asupra mediului inconjurator care va fi pozitiv, tinand cont ca nu vei mai avea nevoie de hartie igienica.
3. Confortul sporit pentru persoane cu diverse afectiuni, pentru persoane in varsta, copii sau femei insarcinate.
4. Eliminarea riscului de infundare a tevilor datorita limitarii utilizarii hartiei igienice.
5. Confort la utilizare prin bateriile potrivite care pot limita temperatura apei sau pot detine furtun flexibil pentru o spalare usoara.

Cum alegem bateria pentru bideu?

Alegerea unei baterii bideu este mai importanta decat crezi, deoarece de aceasta depinde in totalitatea utilizarea in conditii optime a bideului. Iata cateva aspecte importante care te pot ajuta sa alegi produsul perfect pentru baia ta:

Pe acelasi subiect:

De ce sa alegi baterii cu senzor pentru lavoar in baie: mic ghid al cumparatorului bine informat

- este necesar sa iei in considerare ca tipul de montare al bateriei este direct legat de tipul de bideu. De aceea este de preferat sa cumperi cele doua obiecte sanitare in acelasi timp sau sa studiezi bateria veche in cazul unei inlocuiri. Din acest punct de vedere exista montaj direct pe bideu sau montaj pe perete. Cele mai populare sunt cele cu montaj pe bideu;
- bateriile de bideu pot fi de doua tipuri, in functie de tipul de comanda – baterii cu dubla comanda si baterii cu monocomanda. Prima varianta este cea clasica, cu doua robinete, si a pierdut din popularitate in ultimii ani din cauza dificultatii de reglare a temperaturii. A doua varianta presupune un singur robinet;
- Un alt aspect important este constituit de finisajul bateriei. Desigur ca doresti ca aceasta sa se potriveasca perfect cu restul elementelor din baie. Astfel poti alege albul, negrul sau cromul lucios;
- Calitatea cartuselor este influentata de materialul din care sunt confectionate. Alege intotdeauna ceramica;
- Verifica functiile extra pe care bateria le contine, precum un reglator de debit, un limitator de temperatura, tehnologie de pastrare a aspectului ca nou sau sistemul de instalare rapida.

baterie-bideu

De unde comandam cele mai bune baterii?

Baterii-lux ofera obiecte sanitare speciale pentru bideu, imbunatatite cu tehnologii inovatoare si un design simplu, dar elegant. 

Firma Grohe si-a dedicat ani intregi pentru studii si teste de durabilitate si rezistenta. Au creat tehnologii noi si au imbunatit calitatea produselor an de an, devenind astfel marca numarul 1 in lume.

Magazinul online baterii-lux.ro este specializat aici in exclusivitate pe marca germana de instalatii sanitare Grohe. Distins cu mai multe premii pentru calitate si design, produsele Grohe ofera experiente cu adevarat surprinzatoare.
 


Vizionari 857

Alte stiri ale companiei Criotech Consulting

Una dintre cele mai renovate incaperi ale locuintei tale o va reprezenta mereu bucataria. Nu este greu de inteles de ce. Obiectele sanitare isi pierd stralucirea de odinioara si nici cu cele mai eficiente solutii de curatare nu le vei putea readuce la starea initiala. Insa nu este neaparat o problema. Poate baia ta chiar avea nevoie de o schimbare de look si o renovare este mereu momentul optim pentru a-ti personaliza spatiul locuintei.
Terapie chiar la tine acasa, asta iti poate oferi o alegere inspirata a echipamentelor sanitare. Si cine dintre noi nu isi doreste o experienta de relaxare la superlativ, dupa o zi lunga si incarcata la job? Ei bine, pentru ca raspunsul este de la sine inteles, iti venim in ajutor cu un mic ghid pentru a alege o para dus, un model care iti va putea oferi o experienta terapeutica in timpul unui simplu dus.
Amenajarile interioare si domeniul decoratiunilor s-au diversificat si specializat intr-atat incat si cel mai banal obiect, de pilda, un suport hartie igienica are potentialul de a ne duce cu gandul la un obiect de arta.
Atunci cand esti in cautarea unei baterii pentru lavoar, te poti ghida dupa o multime de criterii de ordin tehnic (de la tipul de fixare, pana la materialul de fabricatie) sau estetic (de la tipul de finisaj, pana la usurinta in ingrijire).
Principalul motiv pentru care merita sa iti echipezi baia cu un sistem de dus performant este acela al confortului. Relaxarea de la sfarsitul zilei sub rasfatul unui dus poate fi comparata cu o forma de terapie eficienta.
Bateria pentru chiuveta face parte din categoria obiectelor sanitare, si este un produs care in prezent castiga tot mai multa notorietate pe piata. Cele mai moderne baterii chiuveta sunt considerate elemente sanitare luxoase, dar in aceeasi masura eficiente, cu un aport deloc neglijabil pentru confortul nostru zilnic.
A venit timpul sa iti redecorezi spatiul sanitar cu cele mai performante si frumoase produse din gama celor de lux.
Pe platforma online Baterii-Lux.ro descoperiti o multime de produse din categoriile baterii bucatarie si baie, sisteme de dus sau sanitare etc
Este de preferat ca bateria sa fie aleasa in functie de chiuveta din bucatarie. Alegerea unei baterii dintr-un material rezistent, cu un design modern sau retro determina usurinta in privinta utilizarii.
Castiga prin tragere la sorti unul din cele 31 de seturi de dus Grohe Tempesta puse in joc!

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.