Criotech Consulting - Alege gama de produse Grohe pentru echipamentele sanitare din baia ta. Alege baterii de baie si obiecte sanitare marca Grohe cu tehnologii inovatoare pentru un confort sporit.

Judet Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Str. Cap. Ghe Ion, Nr. 11
Telefon 0721 482 872
Email
Vizionari 1651

Ultimele produse adaugate de Criotech Consulting

Nu rata ofertele produselor Grohe, care iti ofera suficiente functii pentru a transforma un simplu dus intr-o experienta de relaxare la superlativ.

Produsele cu discount atractiv sunt la dispozitia ta, doar la distanta de un click. Acceseaza magazinul online baterii-lux.ro si alege dintre cele mai moderne echipamente pentru dus de pe piata. Raportul dintre calitate si pret este unul avantajos, iar ofertele promotionale te vor ajuta sa faci achizitia pe care poate o amanai de multa vreme. Baterii-lux.ro este un reprezentant al produselor de calitate superioara, obiecte ce tin pasul cu standardele inalte din domeniu, fara compromis. Daca esti in cautarea acelor echipamente sanitare care au o durata lunga de viata si o performanta greu de egalat, atunci prinde ofertele chiar acum.

Vei avea parte aici de o experienta de cumparare cat se poate de facila, pentru ca poti face comanda din confortul fotoliului tau de acasa, in timp ce produsele din gama de sisteme de dus vor fi livrate rapid. Daca ai nevoie de indrumare, nu ezita sa ceri sfatul expertilor din echipa celor de la baterii-lux.ro.

Baterii baie:
- Baterii lavoar
- Baterii cada dus
- Baterii sanitare dus
- Baterii termostatate
- Baterii bideu
- Baterii cada incastrate

Sisteme, coloane dus:
- Sisteme coloane dus
- Pare dus
- Dusuri fixe
- Igiena intima
- Dusuri cu bara

Accesorii baie:
- Furtune dus
- Savoniere
- Pahare baie
- Suporturi pahare
- Perii wc
- Inele prosop
- Agatatori
- Suporturi hartie igienica

Baterii bucatarie:
- Baterii bucatarie
- Baterii pipa joasa
- Baterii pipa inalta
- Baterii filtru apa
- Baterii cu dus
- Accesorii bucatarie
- Chiuvete

Grohe prin BATERII-LUX.ro, ofera o gama variata de baterii sanitare, baterii de baie, baterii de bucatarie, seturi de dus, baterii speciale, baterii termostatate, rezervoare incastrate, placute actionare WC, robineti cu temporizare, fortune de dus, pare de dus, sisteme de dus, rezervoare WC Rapid SL Grohe.

Oferim de asemenea baterii termostatate incastrate: Eurosmart, Eurostyle, Grohtherm. Accesorii baie, seturi accesorii baie, produse pentru baie.

Game puse la dispozitie: Eurosmart, Grohe Eurostyle, Grohe Chiara, Grohe Avina, Grohe K4, Grohe Grohtherm 1000, 2000, 3000. De asemenea oferim seturi de dus: Euphoria, Tempesta, Relexa, RainShower.

Saptamanal preturi mici si reduceri la bateriile Grohe!

Alege bateriile sanitare Grohe prin BATERII-LUX.ro!

www.baterii-lux.ro
office@baterii-lux.ro
Tel: 0721482872
Vizionari 1