Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Alegeti o firma de hidroizolatii sau niste baietasi?

Data: 2016-06-02

Alegeti o firma de hidroizolatii sau niste baietasi?
Apa este un element vital pentru om, se stie faptul ca omul nu poate trai mai mult de cateva zile fara aceasta, insa, atunci cand este vorba de nevoia de a se proteja de intemperii, apa devine ceva nedorit in casa fiecaruia (bineinteles, exceptand de cea de la robinet). In acest sens inca din cele mai vechi timpuri au fost dezvoltate tehnici si tehnologii de hidroizolare, de la paie inmuiate in lut, pana la acoperisuri din lemn, si tehnologiile folosite in prezent de catre orice firma hidroizolaţii. Evident, lucrurile evolueaza si vor ajunge intr-un punct in care hidroizolatia va fi mult mai eficienta si mult mai durabila.

Diferentele dintre o firma de hidroizolatii si niste amatori

Fie ca se construieste o casa noua, sau se renoveaza acoperisul unui bloc de locuinte, sau a unui sediu de firma, este foarte greu sa gasiti o firma de hidroizolatii de incredere, mai ales in conditiile in care peste tot exista firme mici, mari, de incredere dar si care dispar efectiv dupa ce se constanta proasta calitate a lucrarii, a materialelor sau a amandorura.

Pentru ca la randul nostru, suntem o firma de hidroizolatii, intelegem foarte bine aceasta lupta a viitorilor clienti, care incearca sa gaseasca formula perfecta in gasirea unei firme de incredere si mai ales, serioasa. Nu este tocmai usor atunci cand nu ai de unde alege, insa, exista cateva lucruri pe care daca le cunoasteti, veti putea foarte usor sa recunoasteti profesionistii dintre marea de amatori.

firma hidroizolatii


Orice firma hidroizolatii serioasa merge pe un principiu simplu, dar uneori greu de aplicat pentru unele, profesionalismul pleaca din transparenta si respect. Stiti probabil acei mesteri buni la toate care de cum intra in contact cu un client au acea expresie “Stim noi ce facem aici”. Acest gen de interactiune cu un client, dar si cu oricine de fapt este mai mult decat plina de superioritate si aroganta, este ceea ce face ca o firma noua sa moara inainte de primul an de existenta.

Experienta si profesionalismul se vede in primul rand in modul de lucru. O firma hidroizolaţii serioasa va avea un efectiv de angajati care in primul rand arata curati si ingrijiti, nu ca niste salahori cu care ti-e si teama sa dai mana. Pe langa aspectul uniformelor de lucru, limbajul folosit este iarasi o carte de vizita. Insa, cu vorbe si cu un aspect frumos nu se face nici o lucrare. Asadar, inca din prima zi a proiectului, lucrurile trebuie sa prinda forma, fie ca este vorba de pregatirile suprafetelor sau de aplicarea primelor straturi de material. Asa cum stim, sunt firme unde in prima zi abia daca se reusesc aducerea unor scule, urmand ca materialele sa vina peste… zile.

Numai o firma hidroizolatii serioasa are o echipa de experti si ingineri

Apelati la o firma de hidroizolatii care are mai mult de 5 angajati. Stim ca pretul poate fi o idee mai mare, insa acea diferenta de 10% sau mai mult a pretului poate fi diferenta dintre a avea tavanul apartamentului (de la ultimul etaj) frumos si curat, sa sa stati cu oalele prin casa.

Asadar, acestea sunt doar cateva din aspectele pe care noi, echipa din spatele siteului www.hidroizolaţii-terase.ro din Bucuresti va recomanda sa nu apelati la amatori. Iar daca toate cele mai de sus nu fac diferenta dintre profesionisti si amatori, atunci, portofoliul sigur o va face. Va asteptam chiar si in regim de urgenta la numarul de telefon 0766 526 542.

Vizionari 668

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.