Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

3 modele de tavan fals casetat care vor schimba infatisarea cladirilor de birouri

Data: 2017-07-19

3 modele de tavan fals casetat care vor schimba infatisarea cladirilor de birouri

Amenajarea spatiilor de birouri cu tavan fals casetat este o solutie eficienta, folosita de constructori in proiecte deosebite din punct de vedere estetic si calitativ. Cladirile au necesitati diferite, astfel ca se realizeaza constructii personalizate, cautandu-se in permanenta solutii optime si eficiente. Daca discutam despre tavan fals casetat, un aspect important tine de alegerea materialului din care este confectionat. Fiecare producator foloseste diverse materiale care ofera caracteristici specifice plafonului, in functie de tipologia constructiei.

Sistemele de plafoane de la producatorul Armstrong se adapteaza nevoilor fiecarui proiect in parte, tinand cont si de latura estetica. Aceste placi de tavan fals casetat sunt proiectate in asa fel incat sa indeplineasca cerinte de siguranta, protectie la foc, izolare fonica, absorbtie acustica sau de igiena.

O cladire proiectata eficient din punct de vedere energetic este planificata cu mare atentie, acordandu-se o atentie sporita inclusiv modului in care sunt pozitionate ferestrele, astfel incat ele sa fie bine izolate. Armstrong asigura o varietate de modele de tavan fals casetat de buna calitate, care indeplinesc cu succes rolul in conservarea eficienta a energiei din locuinta.

modele-de-tavan-fals-casetat-emenatwork

Tavanele false de la Armstrong sunt utilizate in constructii civile si administrative: la interioarele din spatiile comerciale si medicale, birouri, magazine, hoteluri, restaurante, centre de recreere, etc.

Prin ce se caracterizeaza modelele de tavane Armstrong?

- au o absorbtie fonica excelenta;
- sunt rezistente la incendiu;
- sunt ecologice;
- sunt subtiri si durabile;
- au rezistenta la umiditate ridicata;
- dimensiunea uzuala a unei placi este de 600x600 mm.

Care sunt avantajele pe care le ofera aceste placi, cunoscute si sub denumirea de biscuiti tavan casetat?

- au pierderi foarte mici la montaj;
- se pot monta si demonta de nenumarate ori, fara sa apara vreo problema;
- nu dezvolta mucegaiuri;
- au rezistenta la incendiu;
- au rolul sa regleze umiditatea in incaperile in care sunt instalate;
- se intretin si se curata usor.

1. Tavan fals casetat Feria Board de la Armstrong

Panoul dispune de o suprafata fina si granulata, cu o textura microporoasa. Poate fi folosit la mascarea diferitelor sisteme de ventilatie, de incalzire sau ca element decorativ. Este disponibil intr-o mare varietate de detalii ale marginii, avand si proprietati de izolare fonica si termica.

Tavan fals casetat Feria Board de la Armstrong

2. Tavan fals casetat Sahara Board de la Armstrong

Un mare avantaj al acestor tavane Armstrong este timpul scurt de montaj si faptul ca pot fi usor demontate, facilitand accesul la tevi, tubulatura, ventilatie sau cabluri.
In procesul de fabricatie al plafoanelor din fibra minerala se folosesc 40% materiale reciclabile, ceea ce rezulta un produs prietenos cu mediul inconjurator.

tavan-fals-casetat-Sahara-Board-de-la-Armstrong

3. Tavan fals casetat Scalacoustic Board 

Tavanele Armstrong din fibra minerala ofera o gama larga de solutii ce raspund diverselor cerinte tehnice, functionale si estetice. Un tavan fals creat special pentru a raspunde celor mai ridicate exigente de acustica, igiena, umiditate si design. 

Tavan-fals-casetat-Scalacoustic-Board

Proiectarea si montarea de tavan casetat ofera marele avantaj de a fi usor demontabil pentru accesul rapid la spatiul din interior. Acesta poate fi folosit pentru a acoperi dispozitivele electrice si mecanice. Aparitia de fisuri sau pete pe tavanele obisnuite din ispos sunt rapid rezolvate cu aceste panouri de tip biscuiti tavan casetat, care se instalează usor si repede, iar investitia este redusa. Tavanul casetat poate sa optimizeze, totodata, si volumul incaperii, permitand controlul acustic si patrunderea luminii, reducand, astfel, consumul de energie.

De ce sa folosesti tavan fals casetat de la Armstrong? Deoarece asigura standarde de sanatate, confort, rezistenta in caz de incendiu si durabilitate. 

Consultantii eMenatwork.ro iti stau la dispozitie cu informatii despre tavane false casetate din fibra minerala, cat si tavane metalice, dar si cu sfaturi despre cum iti poti transforma constructia intr-un mediu productiv si spectaculos.


Vizionari 5491

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Membrana de vapori ALUTRIX® este un material inovator folosit in constructii pentru a proteja structurile impotriva umiditatii si a penetrarii vaporilor de apa.
CARLISLE® CM Europe este lider al unui sistem de acoperis verde cu membrane de impermeabilizare EPDM de inalta calitate pentru acoperisuri plate.
Membranele TPO (Thermoplastic Olefin) SURE-WELD® au devenit o optiune de top in industria acoperisurilor datorita proprietatilor lor excelente de impermeabilizare si durabilitate. Aceste membrane pot fi utilizate atat pentru acoperisurile clasice, cat si pentru cele verzi, aducand numeroase avantaje in ambele cazuri.
Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.