Life Art Distributie

Inchiriere si vanzare produse pentru tratarea si climatizarea aerului cu umidometre, dezumidificatoare, ventilatoare si aeroterme. Oferim sisteme complete de climatizare si ventilare in constructii sau pentru evenimente.

Judet Ilfov
Oras Bucuresti
Adresa Showroom: Soseaua Ciorogîrlei 190A, Sat Bîcu, Com. Joita, Jud. Giurgiu, 087151
Telefon 0371 142 144 / 0747 165 414
EmailCuvinte asociate cu aceasta firma:
purificator aer, umidificator, higrometru, umidometru aer uscat, alergie praf, dezumidificatoare de constructii de inchiriat, inchiriere dezumidificator profesional de constructii, aer conditionat mobil de inchiriat, inchiriere aer conditionat portabil, a
Vizionari 6957

Ultimele produse adaugate de Life Art Distributie

De ce ai nevoie de un purificator si umidificator de aer - Venta LPH60
Life Art Distributie, in cei peste 10 ani de activitate, a servit mii de clienti pe piata din Romania, prin produsele si serviciile oferite din domeniul tratarii aerului (dezumidificare, climatizare, umidificare, dezumidificare si purificare).

Life Art Distributie este reprezentantul in Romania a unor branduri de top din Europa pentru produse de tratare a aerului:

- Umidificatoare si purificatoare de aer VENTA - Germania,
- Purificatoare de aer AIRFREE - Portugalia,
- Dezumidificatoare casnice, profesionale si industriale AERIAL - Germania,
- Dezumidificatoare profesionale si industriale FRAL - Italia,
- Aeroterme electrice si tunuri de caldura pe motorina HEYLO - Germania,
- Ventilatoare pentru constructii HEYLO - Germania,
- Aparate de masura a temperaturii si umiditatii GANN - Germania,
- Racitoare de aer SYMPHONY - India.

Life Art Distributie ofera servicii de inchiriere a echipamentelor mobile de climatizare pentru uscare, incalzire, ventilare in constructii, racire-incalzire hale, corturi, cladiri, interventii pentru inundatii si altele.

Life Art este un partener de incredere si alegerea numarul 1 pentru mai multe companii importante:
- Firme de constructii: Bog’Art, Erbasu, Terra Gaz, Terra Nova, Magnum Expert Building, Ascon, Baneasa Developments, ProTV, Somet, A&DPharma, FarmaVet si multe altele.
- Organizatori de evenimente (Neversea, Untold).
- Asociatia Montatorilor de pardoseli din Romania;

VIZIUNE: Vrem sa fim sursa cea mai competenta prin care romanii sa beneficieze de un aer curat, sanatos si proaspat la ei acasa si la locul de munca.

MISIUNE: Oferim romanilor solutii si servicii de tratare a aerului si control al umiditatii la cel mai inalt standard.

VALORI: Valorile echipei Life Art reflecta ce credem, ce promovam si ce traim.

Integritate - suntem corecti, sinceri, avem un comportament etic si suntem deschisi. Suntem de incredere si inspiram incredere.
Excelenta - incercam mereu sa depasim asteptarile si sa performam pentru clientii nostri.
Unitate - echipa se bazeaza pe comunicare, toleranta si ajutor, intr-un mediu placut si pozitiv, dar motivator si axat pe dezvoltare.
Responsabilitate sociala - promovam imbunatatirea calitatii vietii si protejarea mediului si constientizam oamenii de importanta acestora.
Impact pozitiv - dorim sa oferim nu doar simple servicii, ci adevarate experiente care sa aiba un impact pozitiv in vietile clientilor nostri.
Life Art Distributie furnizeaza urmatoarele servicii:
Servicii de inspectie si controlul calitatii ISCIR – RSVTI
Testare umiditate cu trusa Hydromat CM

Hydromat CM este un instrument pentru determinarea umiditatii materialelor de constructii intarite si a altor materiale utilizand metoda carburii de calciu. Utilizarea acestei tehnici este recomandata de mai multe asociatii de specialisti pentru diverse tipuri de masuratori si a fost folosita, astfel, in practica alaturi de alte masuratori electrice.

Aplicatii:

- Pardoseli speciale
- Parchet de calitate masiv sau stratificat
- Testare de precizie a umiditatii in sape si alte materiale de constructie

Utilitate: Decizia daca o suprafata de pardoseala sau perete este gata pentru acoperirea, de exemplu, poate fi luata imediat.

Caracteristici si date tehnice:

- Recipient sub presiune compact
- Baza recipientului sub forma de balon – avantaj la precizia masurarii
- Sistem de inchidere variabil
- Cantitate redusa de test 20g Ciment – 50g Ipsos

Procedura: Se face o analiza preliminara non-distructiva pentru o scanare rapida si eficienta a intregii suprafete care se doreste masurata cu aparatul de masurare dielectric pentru a gasi portiunea cea mai umeda; ulterior se realizeaza testul CM cu unul sau mai multe puncte de masurare.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Instalatii climatizare, aer conditionat
AER CONDITIONAT MOBIL PENTRU EVENIMENTE

INCHIRIAZA SISTEME DE CLIMATIZARE PORTABILE PENTRU EVENIMENTE ( https://lifeart.ro/climatizare-evenimente/ )

Avem experienta de peste 10 ani in tratarea aerului. Ne diferentiem prin inovatie si solutii unice de climatizare. Am inchiriat sisteme de aer conditionat mobil pentru sute de evenimente in sali si corturi, targuri si expozitii, platouri de filmare si studiouri de televiziune, sali de spectacole, evenimente corporate si petreceri private. Suntem alegerea numarul 1 pentru clienti ca Primaria Bucuresti, Institutul Cultural Roman, Domeniul Stirbey, Vodafone, ProTV, KanalD, Antena 1, Universum Events, Castel Film si altii. Echipa noastra tehnica asigura transportul, instalarea si functionarea echipamentelor pe parcursul evenimentului, prevenind orice neplacere. Contacteaza-ne acum si vom gasi impreuna cea mai buna solutie pentru climatizarea evenimentului tau.
Închiriere aer condiționat mobil pentru corturi și evenimente!
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
RACITOARE DE AER PENTRU INTERIOR SI EXTERIOR

INCHIRIAZA SISTEME DE CLIMATIZARE PENTRU EVENIMENTE ( https://lifeart.ro/climatizare-evenimente/ )

Racitoarele de aer portabile sunt o alternativa excelenta la aparatele de aer conditionat clasice. Racitoarele de aer sunt prietenoase cu mediul, au nevoie de mai putina intretinere si sunt mult mai economice. Spre deosebire de aparatele de aer conditionat clasice, racitoarele de aer nu degaja in aer gaze daunatoare de tip CFC. Tehnologia de economisire de energie le face sa consume cam cat un bec sau doua. Functioneaza ca inverter atunci cand se taie curentul. Ofera aer sanatos, proaspat filtrat - spre deosebire de aparatele de aer conditionat clasice care recircula aerul statut. Pot fi folosite si in spatii deschise (terase, balcoane). Sunt portabile, deci pot fi repozitionate oricand, dupa bunul plac.
Răcitor de aer pentru casă și terasă!
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
ECHIPAMENTE PROFESIONALE PENTRU INCALZIRE LA EVENIMENTE: CORTURI SI HALE

INCHIRIAZA SISTEME DE CLIMATIZARE PENTRU EVENIMENTE ( https://lifeart.ro/climatizare-evenimente/ )

De ce sa ai un eveniment unde oamenilor sa le fie frig? Doar contacteaza-ne, iar noi o sa incingem atmosfera. La propriu.

Incalzire mobila pentru evenimente la cort!
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
ECHIPAMENTE PROFESIONALE PENTRU VENTILARE EVENIMENTE - MASINI DE VANT

INCHIRIAZA SISTEME DE VENTILARE PENTRU EVENIMENTE, STUDIOURI, PLATOURI DE FILMARE( https://lifeart.ro/climatizare-evenimente/ )

Masinile noastre de vant te vor ajuta sa obtii instant efectul de rock-star pentru evenimente, concerte, petreceri, filmari sau efecte speciale.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Inchirieri scule, unelte
DEZUMIDIFICARE RAPIDA

INCHIRIAZA DEZUMIDIFICATOARE PROFESIONALE PENTRU USCAREA RAPIDA IN CONSTRUCTII ( https://bit.ly/2NBWo4p )

Suntem o firma autohtona, cu peste zece ani experienta in acest domeniu oferind spre vanzare si inchiriere produse de cea mai buna calitate, de la cei mai importanti producatori germani din domeniu. Mii de santiere din Romania au testat si recomanda aceste produse. Expertii nostri au calculat ca un dezumidificator profesional reuseste sa diminueze timpul de finalizare a lucrarilor si de sapte ori. O sapa de 10 cm, in conditii optime (20°C si ventilatie corespunzatoare) se usuca in 90-110 zile. Prin folosirea dezumidificatorului pentru constructii Aerial si a ventilatoarelor Heylo sapa se usuca in maximum 15 zile. Orice constructor stie ce inseamna un plus de doua luni si jumatate pe santier! De aceea, iti propunem cea mai potrivita solutie pentru tine, apoi aducem si montam rapid aparatele de dezumidificare. Dupa ce acestea iti rezolva problema, venim si le luam. Nu trebuie decat sa ne suni. Da, este atat de simplu!
Uscăm șapa cu forța!
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
VENTILARE IN CONSTRUCTII SI SITEME DE ELIMINARE A PRAFULUI DE PE SANTIER
INCHIRIAZA VENTILATOARE PROFESIONALE PENTRU CONSTRUCTII ( https://bit.ly/2LG8Z60 )

Ventilatia este elementul cheie pentru a grabi uscarea sapei atat in cazul inundatiilor cat si in cazul costructiilor noi. Folosind ventilatoarele, in ultima instanta vei reduce cheltuielile si vei scapa de griji. Pentru uscarea rapida si eficienta peretilor si a tavanelor, aerisirea cu ventilatoare este vitala. Ventilatoarele Heylo sunt neintrecute in versatilitate si calitate iar umiditatea va fi eliminata cu pana la 50% mai repede!
De asemenea ventilatoarele pentru constructii pot ajuta la colectarea si eliminarea prafului generat pe santier.
Uscăm șapa cu forța!
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
INCALZIRE CONSTRUCTII

INCHIRIAZA AEROTERME SI TUNURI DE CALDURA PENTRU INCALZIREA SANTIERELOR ( https://bit.ly/2Lf2Q4B )

In mod special in sezonul rece santierele au nevoie de generatoare de caldura pentru a mentine confortul termic al muncitorilor sau a accelera procesul de uscare. La noi vei gasi cele mai eficiente echipamente! Alege varianta potrivită in functie de dimensiunea spatiului pe care vrei sa-l incalzesti si de sursa disponibila. Daca nu stii ce sa alegi, intreaba-ne, te ajutam noi! Aerotermele Heylo oricum sunt recunoscute pentru raportul inegalabil intre consum si eficienta.
Cum să ai căldură pe șantier!
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Inchirieri aparatura, instrumente masurare umiditate aer
MASURARE UMIDITATE

INCHIRIAZA UMIDOMETRE PROFESIONALE PENTRU MASURAREA UMIDITATII IN CONSTRUCTII ( https://bit.ly/2uVKmv3 )

Masurarea umiditatii sapei si a peretilor, aerului sau parchetului stabileste daca umiditatea este optima sau daca este necesara uscarea. Astfel poti evita ca mai tarziu sa apara mucegaiul, igrasia sau alte probleme care pot aduce pierderi financiare. Expertii nostri te pot ajuta!

De regula, cel mai mult timp il petrecem in spatii inchise. Umiditatea din aceste spatii afecteaza in mod direct organismul, obiectele din incapere cat si suprafata acesteia. Cand este frig sau cald organismul nostru simte foarte repede lucrul acesta. Corpul nostru transmite stimuli si cu privire la umiditate, numai ca este important sa ii si cunoastem.

Daca nivelul de umiditate este prea ridicat, respiratia noastra este de cele mai multe ori este una ingreunata. Cand simtim ca avem pielea uscata, gatul uscat si imunitatea ne este slabita, nivelul de umiditate din incapere este unul foarte scazut.

- dezumidificatoare profesionale pentru uscare pereti, sape, beciuri, pivinte, subsoluri, garaje;
- aeroterme electrice si pe motorina pentru uscareaspatiilor neincalzite, in constructii sau renovari, respectiv incalzirea spatiilor de stocare si a depozitelor, garajelor si atelierelor de lucru, serelor si grajdurilor;
- ventilatoarele radiale si axiale pentru realizarea climatizarii pe santiere, in spatii comerciale, depozite, fabrici, sali de sport, parcari subterane;
- turbine de uscare pentru eliminarea umezelii excesive de sub hidroizolatie;
- aparate de masura pentru masurarea umiditatii in aer, lemn, pereti, tavane, podele si sape;
- aparate de aer conditionat mobile pentru expozitii, corturi, restaurante, sali de conferinte, studiouri mobile, depozite, hale;
- aparate profesionale de umidificare in vederea aclimatizarii si montarii in conditii optime a parchetului de calitate Premium;
Metode și tehinici măsurare umiditate în șapă și lemn
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Servicii mentenanta
INTERVENTII INUNDATII

SOLICITA INTERVENTIE PENTRU INUNDATIE ( https://bit.ly/2mD9fYN )

Interventia in caz de inundatie se va face intre 30 si 60 de minute de catre echipele noastre pentru interventii rapide. Serviciul consta in eliminarea sau stoparea cauzelor inundatiei, extragerea apei, evaluarea daunelor si eliminarea efectelor prin dezumidificarea si ventilarea zonei afectate. Astfel nu vei intampina probleme cu igrasia sau mucegaiul.
Intervenție inundație casnică!
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image