Xella Romania sprijina cu 150.000 lei lupta impotriva COVID-19

Articol postat de: Xella Romania Data: 2020-04-16

Xella Romania sprijina cu 150.000 lei lupta impotriva COVID-19

Xella Romania se alatura comunitatilor locale din Romania in lupta pentru combaterea COVID-19

Compania sustine spitalele din Deva si Hunedoara si ofera sprijin financiar Fundatiei Comunitare Oradea si Fundatiei Comunitare Prahova

Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a creat un fond de solidaritate dedicat sustinerii comunitatilor locale in lupta impotriva COVID-19, in care a fost directionata in prima etapa suma de 150.000 lei pentru actiuni de sprijin imediat, care includ donarea de echipament medical de protectie catre spitalele din Deva (3.000 de masti si 3.000 perechi de manusi) si Hunedoara (3.000 de masti si 3.000 perechi de manusi), achizitionarea de teste omologate de detectare a COVID-19 pentru Spitalul Judetean din Deva (25.000 lei), achizitionarea a peste 2.000 de viziere care vor fi donate spitalelor din toata tara si sprijinirea cu 50.000 lei a Fundatiei Comunitare Oradea si Fundatiei Comunitare Prahova, implicate in activitati locale.  

Activitatea Xella in Romania este strans legata de comunitatile locale si de partenerii nostri alaturi de care ne-am dezvoltat. De peste 10 ani construim si suntem parte din comunitati, iar sanatatea si siguranta angajatilor si partenerilor nostri este esentiala pentru noi”, a declarat Marius Dragne, CEO Xella Romania.

Impreuna cu colegii mei din echipa Xella am implementat si respectam cu strictete o serie de reguli de preventie in fiecare unitate de productie din Romania, cu scopul de a asigura protectia fiecarui membru al echipei, pentru a continua in conditii de siguranta operatiunile si pentru a raspunde cat mai bine solicitarilor clientilor nostri. Solidaritatea este una dintre valorile esentiale ale companiei noastre, astfel ca impreuna cu partenerii si clientii nostri, ne dorim sa contribuim la eforturile nationale de preventie si de sprijin pentru spitalele din Romania”, a adaugat Marius Dragne.

Pe acelasi subiect:

Ca urmare a pandemiei de coronavirus (COVID-19), Asociatia De-a Arhitectura ingheata temporar activitatile din scoli

Astfel, Xella Romania a creat un fond de solidaritate, dedicat sustinerii comunitatilor locale in lupta impotriva COVID-19, in care a fost directionata in prima etapa suma de 150.000 lei, resurse care au fost distribuite catre achizitionarea a 6.000 de masti medicinale de protectie si 6.000 de manusi medicale pentru Spitalul Municipal Dr. Al. Simionescu Hunedoara si Spitalul Judetean din Deva, achizitionarea de teste omologate de detectare a COVID-19 pentru Spitalul Judetean din Deva, achizitionarea a peste 2.000 de viziere care vor fi donate spitalelor din toata tara si sprijinirea financiara a Fundatiei Comunitare Oradea si Fundatiei Comunitare Prahova, implicate in activitati locale. 

A fi lider in business presupune sa fim lideri si in comunitatile in care activam. Credem ca putem depasi cu bine aceasta perioada doar tinand aproape unii de altii. Vom continua sa ne implicam activ in supravietuirea si dezvoltarea comunitatilor locale de antreprenori alaturi de care am construit o poveste de succes si punem la dispozitia comunitatilor toata expertiza Xella“, a mai adaugat Marius Dragne.

Tot pentru a sustine comunitatile locale, Xella Romania a decis sa achizitioneze echipamentele de protectie de la furnizori si producatori locali, direct sau prin intermediul unor asociatii care si-au unit fortele pentru a veni in sprijinul spitalelor si pentru a sustine eforturile de combatere a raspandirii COVID-19. 

Despre Xella Romania

Xella este unul dintre liderii pietei de pe piata materialelor de constructie din Romania si principalul producator de BCA din Romania. Xella a inaugurat in anul 2010, la Ploiesti, cea mai moderna unitate de productie de blocuri de zidarie tip BCA din Europa de Est, iar in 2018 Xella a achizitionat Macon Group, cel mai mare producator de BCA din Romania si unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructie de pe piata romaneasca.

Vizionari 345

Alte stiri ale companiei Xella Romania

Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a lansat platforma digitala “Planeta YTONG”, un spatiu virtual unde comunitatea de profesionisti se intalneste cu consumatorul, se informeaza corect si colaboreaza eficient, pentru a dezvolta impreuna constructii durabile, sanatoase si performante energetic.
YTONG sustine constructiile de calitate prin lansarea unui ghid informativ online destinat celor care dezvolta cladiri unifamiliale
Xella este cel mai important producator mondial de materiale de constructii pentru zidarie din domeniul betonului celular autoclavizat
Xella este primul producator de beton celular autoclavizat care lanseaza conceptul “pachete mici pentru proiecte mici”
Xella Ro a fost prezenta cu blocurile de zidarie YTONG la Autor, cel mai prestigios targ de bijuterie contemporana din Romania
YTONG ofera sistemul de zidarie termoizolanta pentru o scoala noua ce va avea doua clase si o cancelarie.
Noul document impus de UE pentru comercializarea materialelor de constructii pe pietele comunitare este obligatoriu si va include toate detaliile legate de produs, inclusiv tara de provenienta.
Compania popularizeaza acest soft prin intermediul unui concurs al carui premiu consta in termoizolarea interioara gratuita a unei locuinte.
Reprezentantii companiei estimeaza pentru 2010 vanzari de circa 285.000 de metri cubi de produse de zidarie tip bca Ytong.

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Potrivit Hornbach, valoarea medie a cosului de cumparaturi in magazinul online este de doua ori mai mare comparativ cu cea din offline iar in valoare absoluta, achizitia medie realizata de romani in shopul online este de cateva sute de lei.
Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a lansat platforma digitala “Planeta YTONG”, un spatiu virtual unde comunitatea de profesionisti se intalneste cu consumatorul, se informeaza corect si colaboreaza eficient, pentru a dezvolta impreuna constructii durabile, sanatoase si performante energetic.
Master Engineering produce in sediul sau din Bucuresti sub brandul Solutii Pompare Fluide, grupuri de pompare a apei. Pe langa solutiile oferite cu produse pentru aplicatii industriale, irigatii, apa uzata, stingere incendiu sau pentru cele rezidentiale, Master Engineering ofera consultanta tehnica necesara identificarii celor mai bune solutii pentru proiectele sau aplicatiile clientului
Inchideri de magazine din cauza crizei de generate de Covid-19. Albrecht Hornbach considera „amar“ faptul ca succesul anului financiar incheiat se estompeaza din cauza vestilor, care se modifica de la ora la ora, legate de criza generata de Covid-19.