Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Tot ce trebuie sa stiti despre copertine inainte de a investi intr-un astfel de sistem de acoperire

Articol postat de: Eurotenda Paradise Data: 2020-03-11

Tot ce trebuie sa stiti despre copertine inainte de a investi intr-un astfel de sistem de acoperire

Copertinele sunt una din cele mai populare solutii de acoperire temporara a unui spatiu, atat in tara noastra, cat si peste hotare. Ele sunt usor de montat si ofera structurii pe care se instaleaza un aspect placut, fara a-i influenta prea mult imaginea originala.

De cate feluri sunt copertinele?

Exista mai multe tipuri de copertine retractabile. In functie de sistemele lor de montare, acestea se pot imparti in:

● copertine retractabile de tip monobloc;
● copertine verticale pentru balcon;
● copertine automatizate casetate;
● copertine retractabile pentru ferestre.

Avantajele fiecarui tip de copertine in parte

Copertinele retractabile de tip monobloc

Acest tip de copertine va poate aduce o serie de avantaje imbatabile atat ca patron al unui restaurant sau al unei cafenele cu terasa, cat si ca proprietar de casa. Ele sunt simplu de montat, foarte elegante si va ajuta sa va protejati pielea impotriva razelor UV atunci cand dumneavoastra sau clientii servesc masa afara. Din fabrica, ele dispun de un sistem cu actionare manuala de manevrare, dar la cerere se pot dota si cu un motor electric pentru ca strangerea si deschiderea sa se poata realiza printr-o simpla apasare de buton.

Pe acelasi subiect:

Cata valoare adauga o pergola la imaginea spatiului dumneavoastra exterior?

Copertinele verticale pentru balcon

Mai nou, apartamentele cu balcoane deschise si spatiu in aer liber sunt mult mai cautate decat cele cu logiile inchise ermetic. Iar cateva din motivele pe care le putem enumera sunt iernile cu precipitatii abundente din ce in ce mai putine, precum si inspiratia pe care ne-o ofera capitalele europene din tari precum Franta, Italia sau Austria unde se pune un accent deosebit pe pastrarea intacta a arhitecturii originale a cladirii. Dar pentru ca in Romania vremea este destul de capricioasa, solutiile de acoperire ale balcoanelor sunt inca necesare pentru crearea unui confort sporit. Astfel, va propunem sa investiti in copertine Eurotenda pentru balcon care se pot monta exact acolo unde este nevoie de ele.

Copertinele automatizate casetate

Odata ce ati efectuat investitia, o copertina automatizata casetata va poate servi timp de 6-7 ani fara a prezenta urme de uzura. Rezistenta acestui tip de sisteme de acoperire este data de un strat de teflon care ofera impermeabilitate produsului. Ca principal avantaj al copertinelor automatizate casetate, putem mentiona faptul ca acestea nu intuneca spatiul din interior daca sunt folosite ca sistem de umbrire, ci doar blocheaza actiunea negativa a razelor UV, asigurand o atmosfera de neegalat.

Copertinele retractabile pentru terase

Dintre toate sistemele de umbrire prezentate pana acum, copertinele retractabile pentru ferestre sunt probabil cea mai minimalista solutie de umbrire. Aceste copertine sunt un tip de copertine casetate care se monteaza deasupra ferestrei putand fi coborate pana la unghiuri de 90 sau de 180 de grade. Fiecare pozitie este gandita in asa fel incat interiorul sa poata fi complet protejat de actiunea negativa a razelor UV, dar in acelasi timp sa aiba parte si de suficienta lumina pentru ca locatarii sa-si poata desfasura activitatile de zi cu zi in conditii optime.

marchiza-retractabila-terasa-casetata-eurotenta-paradise

Cat de customizabile sunt copertinele Eurotenda?

Copertina retractabila de la Eurotenda Paradise se realizeaza in functie de cerinete dumneavoastra si de caracteristicile spatiului pe care doriti sa-l acoperiti. Daca nu stiti sigur care din cele patru solutii de mai sus vi se potriveste cel mai bine, atunci puteti lua legatura cu noi completand formularul de pe pagina de contact si sa ne povestiti mai multe despre locul pe care il aveti in vedere. Va vom oferi apoi cea mai buna solutie in functie de informatiile furnizate.

marchiza-retractabila-terasa-casetata-eurotenda

Din punct de vedere al marimii, putem gasi variante indiferent de dimensiunile spatiului pe care doriti sa-l acoperiti. In portofoliul nostru avem o gama variata de proiecte indeplinite cu succes, executate atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice si astfel ne bazam pe experienta acumulata in timp si pentru satisfacerea dorintelor dumneavoastra.

marchiza-retractabila-terasa-casetata

Cat costa copertinele Eurotenda?

Exista mai multi factori care influenteaza pretul unei copertine Eurotenda. Avem in primul rand dimensiunile acesteia si tipul materialului preferat, cat si sistemul de actionare ce poate fi manual sau automat. Dar chiar si in aceste conditii, ceea ce va putem garanta legat de pretul copertinelor noastre, este faptul ca indiferent de tariful perceput, va vom livra doar produse premium, cu un raport calitate / pret extraordinar.


Vizionari 1508

Alte stiri ale companiei Eurotenda Paradise

Daca detii o terasa spatioasa, dar vrei s-o acoperi pentru a crea un spatiu ferit de precipitatii, investitia intr-o pergola retractabila este o idee foarte buna. Din nenumarate puncte de vedere ea este mult superioara unui acoperis fix si prezinta o serie de avantaje pe care nu le poti intalni la alte sisteme de acoperire.
Fie ca va folositi balconul pe post de spatiu de relaxare sau pentru a planta din cand in cand cateva legume si verdeturi, cu siguranta v-ati pus cel putin o data pana acum problema daca este mai bine sau nu sa va inchideti logia.
Functional, pergolele ofera mai mult spatiu exterior ce poate fi folosit indiferent de vreme, dar si o constructie cu o deosebita valoare estetica. Astfel, o pergola poate deveni un accesoriu superb pentru locuinta dvs si nu doar o metoda de acoperire a terasei.

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.