Cata valoare adauga o pergola la imaginea spatiului dumneavoastra exterior?

Articol postat de: Eurotenda Paradise Data: 2020-03-05

Cata valoare adauga o pergola la imaginea spatiului dumneavoastra exterior?

O curte eleganta sau un spatiu verde amenajat ca la carte este un vis pentru orice proprietar de casa. Iar daca luam in calcul impactul pe care amenajarile exterioare il au asupra musafirilor, dar si asupra celor care doresc sa cumpere casa respectiva in momentul revanzarii, este normal sa fiti interesat de cele mai noi trenduri din acest domeniu.

Cine nu isi doreste ca veranda sa sa se transforme intr-un spatiu linistit, de relaxare, pe timpul zilei si in acelasi timp un loc numai bun pentru organizat petreceri vara, la lumina felinarelor, mai ales atunci cand o astfel de atmosfera se poate obtine foarte simplu cu ajutorul unei pergole de calitate? De asemenea, cine nu vrea sa obtina un pret cat mai bun pentru locuinta sa in momentul in care decide sa se mute, daca lucrurile care fac diferenta sunt atat de usor de obtinut?

Ce sunt pergolele si din ce materiale se fabrica?

Pergolele sunt o metoda eficienta de acoperire a spatiului exterior. Ele se pot fabrica din diferite materiale revolutionare si sunt foarte bune pentru apararea terasei sau unui alt spatiu exterior de actiunea precipitatiilor. Pergolele retractabile bioclimatice Eurotenda de exemplu, sunt alcatuite din lamele cu aluminiu confectionate in asa fel incat sa formeze un acoperis trainic sau sa se retraga spre unul din capete in cazul in care se doreste crearea un spatiu deschis.

Din punct de vedere functional, pergolele ofera mai mult spatiu exterior ce poate fi folosit indiferent de vreme, dar si o constructie cu o deosebita valoare estetica. Astfel, ele pot deveni un accesoriu superb pentru locuinta dumneavoastra si nu doar o metoda de acoperire a terasei.

Investitia intr-o pergola de calitate merita!

Exista mai multe tipuri de pergole in functie de scopul lor si de materialele din care au fost create. In functie de aceste doua criterii difera si modul de instalare a pergolelor, dar si costurile de metenanta. Puteti opta pentru o pergola prefabricata pe care sa o montati asa cum este ea in spatiul dorit de dumneavoastra, sau puteti apela la Eurotenda pentru un produs personalizat in functie de idealurile pe care le aveti.

Pergola-Retractabila-Aluminiu-Persa-46-eurotenda-paradise

Cele mai frumoase pergole sunt cele fabricate din aluminiu. Ele dau structurii pe care o imbraca un aspect elegant si creeaza un ambient placut pentru persoanele care isi petrec zilele la adapostul ei.

Cat de mult influenteaza zona geografica necesitatea unei pergole?

Intr-adevar, pentru scopul lor, pergolele sunt niste produse mai apreciate in zonele cu clima calda in care nevoia de umbra este una ce trebuie satisfacuta pe tot parcursul anului. Dar in acelasi timp ele pot fi la fel de folositoare si in tarile cu clima temperata, ca Romania, deoarece sunt la fel de eficiente impotriva precipitatiilor ca si impotriva razelor de soare UV. Astfel, ele constituie o investitie profitabila, ce adauga valoare locuintei dumneavoastra indiferent de localizarea acesteia.

Placerea simtita in momentul in care asculti ploaia asezat pe un sezlong, la adapostul unei pergole, este la fel de intensa cu satisfactia descoperirii unui spatiu umbrit intr-o zi caniculara de vara.

O pergola creste valoarea de revanzare o oricarei proprietati

Pentru ceea ce ofera ca accesoriu de amenajare a spatiului exterior, pergolele sunt fara indoiala produse cu o valoare mare pentru o locuinta. Ele reprezinta nenumarate beneficii pentru proprietarii casei respective pe durata utilizarii, dar si un bonus financiar consistent in momentul revanzarii.

Pergola-Retractabila-Aluminiu-Persa-eurotenda-paradise

Pergolele de calitate precum cele Eurotenda au o durata lunga de viata si pot fi folosite fara a necesita reparatii ani de-a randul. Astfel, in momentul vanzarii unei locuinte, pergolele pot fi luate in calcul ca o dotare premium, la fel ca in cazul ferestrelor termopan apartinand unor generatii noi, incalzirii prin podea si a altor elemente ce nu pot fi gasite chiar in orice imobil.

Pergola Aluminiu Bioclimatica Persa

In concluzie, care este valoarea pe care o adauga pergolele la o proprietate?

Pentru ca sunt un accesoriu foarte rezistent, mai ales pergolele retractabile de aluminiu, adauga locuintelor unde sunt montate o valoare direct proportionala cu pretul lor de achizitie. Din punctul de vedere al locatarilor, aceasta valoare este data in primul rand de functionalitatea pergolelor. Dar pentru un potential investitor, care evalueaza casa de care este interesat si din punct de vedere estetic, pergolele ofera proprietatii acel je ne sais quoi care face diferenta dintre o locuinta cu spatiu exterior bine pus la punct si una la care acest aspect a fost neglijat.

Vizionari 314

Alte stiri din “HOME & DECO”

Proges aduce pentru prima oara in Romania cel mai nou si inovativ parchet - singurul parchet laminat rezistent la apa - AQUA STEP
Tehnica de forjare a metalului a evoluat foarte mult in ultimele decenii
Accentele puse pe un mobilier deosebit, corpuri de luminat, draperii, perne sau o mocheta care atrag prin stil si culoare, sunt elemente centrale care pot influenta orice design interior.