Cata valoare adauga o pergola la imaginea spatiului dumneavoastra exterior?

Articol postat de: Eurotenda Paradise Data: 2020-03-05

Cata valoare adauga o pergola la imaginea spatiului dumneavoastra exterior?

O curte eleganta sau un spatiu verde amenajat ca la carte este un vis pentru orice proprietar de casa. Iar daca luam in calcul impactul pe care amenajarile exterioare il au asupra musafirilor, dar si asupra celor care doresc sa cumpere casa respectiva in momentul revanzarii, este normal sa fiti interesat de cele mai noi trenduri din acest domeniu.

Cine nu isi doreste ca veranda sa sa se transforme intr-un spatiu linistit, de relaxare, pe timpul zilei si in acelasi timp un loc numai bun pentru organizat petreceri vara, la lumina felinarelor, mai ales atunci cand o astfel de atmosfera se poate obtine foarte simplu cu ajutorul unei pergole de calitate? De asemenea, cine nu vrea sa obtina un pret cat mai bun pentru locuinta sa in momentul in care decide sa se mute, daca lucrurile care fac diferenta sunt atat de usor de obtinut?

Ce sunt pergolele si din ce materiale se fabrica?

Pergolele sunt o metoda eficienta de acoperire a spatiului exterior. Ele se pot fabrica din diferite materiale revolutionare si sunt foarte bune pentru apararea terasei sau unui alt spatiu exterior de actiunea precipitatiilor. Pergolele retractabile bioclimatice Eurotenda de exemplu, sunt alcatuite din lamele cu aluminiu confectionate in asa fel incat sa formeze un acoperis trainic sau sa se retraga spre unul din capete in cazul in care se doreste crearea un spatiu deschis.

Din punct de vedere functional, pergolele ofera mai mult spatiu exterior ce poate fi folosit indiferent de vreme, dar si o constructie cu o deosebita valoare estetica. Astfel, ele pot deveni un accesoriu superb pentru locuinta dumneavoastra si nu doar o metoda de acoperire a terasei.

Investitia intr-o pergola de calitate merita!

Exista mai multe tipuri de pergole in functie de scopul lor si de materialele din care au fost create. In functie de aceste doua criterii difera si modul de instalare a pergolelor, dar si costurile de metenanta. Puteti opta pentru o pergola prefabricata pe care sa o montati asa cum este ea in spatiul dorit de dumneavoastra, sau puteti apela la Eurotenda pentru un produs personalizat in functie de idealurile pe care le aveti.

Pergola-Retractabila-Aluminiu-Persa-46-eurotenda-paradise

Cele mai frumoase pergole sunt cele fabricate din aluminiu. Ele dau structurii pe care o imbraca un aspect elegant si creeaza un ambient placut pentru persoanele care isi petrec zilele la adapostul ei.

Cat de mult influenteaza zona geografica necesitatea unei pergole?

Intr-adevar, pentru scopul lor, pergolele sunt niste produse mai apreciate in zonele cu clima calda in care nevoia de umbra este una ce trebuie satisfacuta pe tot parcursul anului. Dar in acelasi timp ele pot fi la fel de folositoare si in tarile cu clima temperata, ca Romania, deoarece sunt la fel de eficiente impotriva precipitatiilor ca si impotriva razelor de soare UV. Astfel, ele constituie o investitie profitabila, ce adauga valoare locuintei dumneavoastra indiferent de localizarea acesteia.

Placerea simtita in momentul in care asculti ploaia asezat pe un sezlong, la adapostul unei pergole, este la fel de intensa cu satisfactia descoperirii unui spatiu umbrit intr-o zi caniculara de vara.

O pergola creste valoarea de revanzare o oricarei proprietati

Pentru ceea ce ofera ca accesoriu de amenajare a spatiului exterior, pergolele sunt fara indoiala produse cu o valoare mare pentru o locuinta. Ele reprezinta nenumarate beneficii pentru proprietarii casei respective pe durata utilizarii, dar si un bonus financiar consistent in momentul revanzarii.

Pergola-Retractabila-Aluminiu-Persa-eurotenda-paradise

Pergolele de calitate precum cele Eurotenda au o durata lunga de viata si pot fi folosite fara a necesita reparatii ani de-a randul. Astfel, in momentul vanzarii unei locuinte, pergolele pot fi luate in calcul ca o dotare premium, la fel ca in cazul ferestrelor termopan apartinand unor generatii noi, incalzirii prin podea si a altor elemente ce nu pot fi gasite chiar in orice imobil.

Pergola Aluminiu Bioclimatica Persa

In concluzie, care este valoarea pe care o adauga pergolele la o proprietate?

Pentru ca sunt un accesoriu foarte rezistent, mai ales pergolele retractabile de aluminiu, adauga locuintelor unde sunt montate o valoare direct proportionala cu pretul lor de achizitie. Din punctul de vedere al locatarilor, aceasta valoare este data in primul rand de functionalitatea pergolelor. Dar pentru un potential investitor, care evalueaza casa de care este interesat si din punct de vedere estetic, pergolele ofera proprietatii acel je ne sais quoi care face diferenta dintre o locuinta cu spatiu exterior bine pus la punct si una la care acest aspect a fost neglijat.

Vizionari 469

Alte stiri ale companiei Eurotenda Paradise

Daca detii o terasa spatioasa, dar vrei s-o acoperi pentru a crea un spatiu ferit de precipitatii, investitia intr-o pergola retractabila este o idee foarte buna. Din nenumarate puncte de vedere ea este mult superioara unui acoperis fix si prezinta o serie de avantaje pe care nu le poti intalni la alte sisteme de acoperire.
Fie ca va folositi balconul pe post de spatiu de relaxare sau pentru a planta din cand in cand cateva legume si verdeturi, cu siguranta v-ati pus cel putin o data pana acum problema daca este mai bine sau nu sa va inchideti logia.
Copertinele sunt una din cele mai populare solutii de acoperire temporara a unui spatiu, atat in tara noastra, cat si peste hotare. Ele sunt usor de montat si ofera structurii pe care se instaleaza un aspect placut, fara a-i influenta prea mult imaginea originala.

Alte stiri din “HOME & DECO”

La 10 ani de la aparitia pe piata de profil, gama de adezivi-etanseizanti Bison POLY MAX ramane o referinta de succes in alegerile constructorilor profesionisti si utilizatorilor casnici (DIY).
Vopselele simple, in combinatie cu cele decorative, tapetul sau placarile speciale din pluta si lemn sunt unele dintre cele mai folosite metode de amenajare a locuintei de catre romani, potrivit Hornbach unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Lemnul de stejar este o esenta pretioasa si foarte populara in special in aria amenajarilor de lux. Calitatea parchetului din lemn de stejar este incontestabila, rezistand testul timpului, si ofera o serie de avantaje printre care putem vorbi si despre cresterea valorii locuintei tale.