Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Tinerii arhitecti si designeri romani se mai pot inscrie la concursul de design jumpthegap®

Data: 2019-01-23

Tinerii arhitecti si designeri romani se mai pot inscrie la concursul de design jumpthegap®

• In cele sapte editii anterioare, din 2004 pana in prezent, concursul a avut, in total, peste 20.600 de participanti din 134 de tari, devenind un punct de referinta global in competitiile de design
• Concursul promovat de Roca in colaborare cu BCD Barcelona Centre de Disseny este adresat tinerilor arhitecti si designeri sub 40 de ani, inclusiv din Romania, care propun idei de concepte inovatoare si sustenabile pentru spatiul de baie al viitorului
• Termenul limita de inregistrare pentru participarea in concurs este 27 martie 2019

Pana la 27 martie, tinerii studenti si arhitecti din Romania se pot inregistra in competitia internationala jumpthegap®, organizata de compania Roca. Acest concurs, aflat la a opta editie si lansat in toamna la Moscova, le poate aduce premii de 10.000 euro

jumpthegap® ofera sansa studentilor si profesionistilor din arhitectura si design international, cu varsta sub 40 de ani, de a-si demonstra talentul oferind solutii conceptuale, sustenabile si inovatoare pentru spatiile de baie din viitor. Competitia are trei categorii: categoria Profesori, categoria Studenti, fiecare cu un premiu de cate 10.000 € si un premiu special de sustenabilitate We Are Water, in valoare de 6.000 €.

Pe acelasi subiect:

Inovatii semnificative: prima intalnire din cadrul jumpthegap talk in Bucuresti

Toate detaliile competitiei precum si informatii complete despre juriu pot fi gasite pe pagina oficiala: www.jumpthegap.net.  

Date-cheie si inscrieri

Primul pas pentru participarea la concurs este inscrierea pe platforma oficiala a concursului, www.jumpthegap.net pana pe 27 martie 2019. Etapa urmatoare este depunerea proiectului creativ, pana pe 25 aprilie 2019. in luna mai are loc o sesiune de preselectie din partea juriului prezidat de celebrul architect brazilian Ruy Ohtake, urmand ca selectia finala sa se desfasoare in luna iunie.

key-dates_Jump-the-Gap-roca international contest

Ceremonia de decernare a premiilor, cu finalistii din intreaga lume, va avea loc la Muzeul Disseny Hub din Barcelona, pe 10 octombrie 2019.

Juriul 

Inca de la prima editie, juriul jumpthegap® a iesit in evidenta prin selectia de profesionisti renumiti din domeniul arhitecturii si al designului. Puteti consulta lista completa a juriului pe www.jumpthegap.net 

Despre Roca

Roca este o companie dedicata proiectarii, productiei si comercializarii de obiecte sanitare, mobilier de baie, gresie si faianta din ceramica ce pot fi utilizate in arhitectura, constructii si in designul de interior. Originile companiei dateaza din 1917, cand familia Roca a inceput constructia primei fabrici din Gavà (Barcelona). La 100 de ani de la intemeiere, compania are 22.600 de angajati si 78 de fabrici, fiind prezenta in peste 170 de tari de pe cinci continente.

www.roca.com
www.ro.roca.com


Vizionari 1131

Alte stiri din “ARHITECTURA”

Asociatia De-a Arhitectura continua integrarea activitatilor online in programele sale cu provocarile #DeaArhitecturaAcasa, primul curs de vara online al proiectului „De-a arhitectura in camera mea” si prima editie a atelierului nou-nout „De-a pedagogia – Colectie de metode si jocuri”.
OAR Bucuresti si Habitat for Humanity Romania lanseaza concursul de solutii de arhitectura „Acasa pentru umanitate", cu premii in valoare de 13.400 de euro.
Proiectat de 3XN Architects din Copenhaga, cube Berlin iese in evidenta datorita fatadei sale ventilate double skin, care integreaza cladirea in mediul inconjurator. Fatada unica, cu un design personalizat, indeplineste nu doar cerintele arhitectului, ci si cerintele ridicate de performanta structurala si energetica.
Competitia Premiile VELUX pentru arhitecti aduna in jurul sau o comunitate puternica de arhitecti si designeri europeni ale caror proiecte inscrise, fie ca sunt deja finalizate, sau doar in stadiul de idee, aduc in prim plan produsele de iluminat natural VELUX.