Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

PIATRAONLINE inaugureaza Pavilionul Expozitional, cel mai mare spatiu exterior din Romania dedicat pietrei naturale, cu o investitie de peste 200.000 Euro

Data: 2017-09-20

PIATRAONLINE inaugureaza Pavilionul Expozitional, cel mai mare spatiu exterior din Romania dedicat pietrei naturale, cu o investitie de peste 200.000 Euro

Incepand din 21 septembrie 2017, ca parte integranta a aniversarii de 10 ani, PIATRAONLINE isi extinde showroom-ul cu un nou univers de inspiratie sub conceptul unui Pavilion Expozitional. Intreaga valoare a noului proiect ajunge la 200.000 Euro, suma investita doar in amenajarea spatiului.

„Pavilionului Expozitional reprezinta un pas obligatoriu pe care a trebuit sa il facem pentru a continua inovatia in domeniu si pentru a imbunatati serviciile si produsele pe care le oferim clientilor. Dorinta de extindere o aveam in plan inca din 2015, timp in care am reusit sa achizitionam spatiul necesar (aprilie 2017) pentru a putea realiza o zona de prezentare exterioara la fel de spectaculoasa si de inspirationala precum interiorul showroom-ului. Pentru noi, acest proiect constituie o necesitate pentru a le putea oferi clientilor nostri un adevarat generator de inspiratie pentru proiectele lor de amenajare interioara sau exterioara”, mentioneaza Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Mariana-Bradescu-Constantinescu-Managing-Partner-PIATRAONLINE

Pavilionul Expozitional ocupa o suprafata de 800mp si peste 300 de modele de piatra naturala. Este gandit ca o experienta completa care dezvaluie diferitele povesti si personalitati ale pietrei, pentru ca nu e suficient sa vezi si sa atingi piatra naturala, trebuie sa intelegi ce poate deveni. Printre produsele expuse mentionam marmura, granitul, travertinul, ardezia, limestone, quartit, adica, aproximativ 80% din gama de produse PIATRAONLINE, materiale potrivite pentru amenajarile exterioare, dar partial si pentru cele interioare, oferind o gama larga de materiale potrivite pentru orice tip de spatiu construit.

Pavilion-Expozitional-PIATRAONLINE

Astfel, cel mai mare spatiu expozitional privat din Romania dedicat pietrei naturale este solutia ideala pentru orice tip de proiect rezidential sau comercial. Cele peste 300 de modele de piatra naturala sunt unite in patru zone inspirationale din jurul globului, oferind o gama diversa de produse, dar mai ales idei pentru ca spatiul sa devina cu adevarat perfect nevoilor si ideilor tale. 

Pavilion-Expozitional-PIATRAONLINE

De ce un Pavilion Expozitional?

- Showroom-ul exterior este conceput ca o galerie de arta, produsele fiind expuse in diferite zone cu influente in patru stiluri: columbian, mediteranean, traditional romanesc si modern. 
- Zona labirint realizata din piatra, sticla, metal si plante naturale pentru a pune in valoare tot ceea ce inseamna o amenajare pentru gradina. 
- Spatiul dedicat pietrelor exotice aduse special din Asia.
- Servicii de blaturi de bucatarie ready-to-go. 

Pavilion-Expozitional-PIATRAONLINE

„Showroom-ul exterior este construit sub conceptul unui sistem modular „smart” care ofera posibilitatea de remodelare in proportie de 90%, pastrand astfel costurile de manevrare si reamenajare eficiente. in domeniul constructiilor, modificarea materialelor expuse in showroom se face la un interval de aproximativ 2 ani, iar actiunile de  reamenajare trebuie sa se realizeze intr-un timp foarte scurt pentru ca publicul sa aiba mereu acces la cele mai noi tendinte de pe piata de piatra naturala”, conchide Eduard Baicu, arhitect si designer de interior la Phenomena Laboratory, realizatorul proiectului Pavilionului Expozitional. 

Arh-Eduard-Baicu-arhitect-si-designer-realizator-proiect-Pavilionul-Expozitional

Despre PIATRAONLINE

Primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 10 ani pe piata romaneasca si este in topul furnizorilor de piatra naturala din tara.

In ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o crestere spectaculoasa — de la dezvoltarea colaborarilor cu cariere de piatra aflate in strainatate (piatra naturala disponibila in magazinul online si in showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt, Brazilia), la deschiderea celui mai mare showroom de piatra naturala din Romania (peste 1000 de metri patrati si 100 de spatii-concept care pun in valoare frumusetea pietrei naturale).

Pavilion-Expozitional-PIATRAONLINE

In 2017, PIATRAONLINE isi extinde spatiul exterior, inaugurand Pavilionul Expozitional, care ocupa o suprafata de 800 mp si peste 300 de modele de piatra naturala, proiect gandit ca o experienta completa care dezvaluie diferitele povesti si personalitati ale pietrei naturale.

In noiembrie 2016, PIATRAONLINE a castigat locul I la categoria „Casa, Gradina si Unelte” in cadrul celei de a 11-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC).

Adresa showroom: Aleea Teisani nr 137A, Sector 1, Bucuresti.

Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro

Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE si https://www.instagram.com/piatraonline/

Video prezentare showroom:


Vizionari 720

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.