Microcimentul, o solutie moderna pentru finisaje interioare si exterioare

Articol postat de: SP House World Data: 2019-08-12

Microcimentul, o solutie moderna pentru finisaje interioare si exterioare

Unic importator in Romania de microciment Topcret, compania SP House World ofera un material versatil pentru finisaje si pune la dispozitie o solutie moderna de amenajare a locuintelor sau a spatiilor comerciale. Cu sedii in Cluj-Napoca si in Bucuresti, SP House World va sta la dispozitie pentru a pune in aplicare orice idee si pentru a personaliza orice spatiu, asa cum va doriti!

Ce este microcimentul?

Fiind un material pentru finisaje extrem de versatil, care se potriveste pentru orice tip de renovari, microcimentul reprezinta o solutie moderna de amenajare a locuintelor sau a spatiilor comerciale, care nu doar ca ofera incaperilor un aspect modern, ci reprezinta si o solutie eficienta si de lunga durata, ce rezista in timp. Microcimentul este fabricat dintr-o combinatie de diverse pulberi precum ciment, agregate, pigmenti, rasini care poate fi aplicat ca un strat subtire si rezistent pentru protejarea suprafetelor fixe rigide.

Care sunt caracteristicile microcimentului Topcret?

• microcimentul este un material de calitate superioara ce rezista extrem de bine uzurii si traficului ridicat pe suprafata pe care este aplicat;
• creeaza o suprafata fina si continua si are o capacitate adeziva mare, pe toate suprafetele (ciment, beton, ceramica, lemn, MDF, PVC, LVT, etc.);
• este 100% impermeabil la contactul cu apa;
• desi este un material relativ nou pe piata constructiilor din Romania, microcimentul nu necesita niciun fel de ingrjire sau intretinere speciala, procesul de curatare fiind unul facil;
• este compatibil cu incalzirea in pardoseala;
• se gaseste intr-o varietate extinsa de culori si texturi, pentru a acoperi o paleta cat mai larga de gusturi si preferinte, culori care sunt usor de combinat.

Cum se poate utiliza microcimentul in finisaje?

Microciment pentru pardoseala

Indepartarea placilor vechi de gresie sau de parchet necesita mult si reprezinta una dintre cele mai dificile etape in renovarea unui spatiu. Deoarece microcimentul se poate aplica pe orice fel de suprafata, puteti opta pentru aplicarea acestuia inclusiv pe scarile interioare din locuinta, iar aspectul inedit al acestuia va schimba in totalitate locuinta.

microciment-pentru-pardoseala

Microciment pentru baie

Se poate utiliza microciment pentru a inlocui in intregime gresie si faianta veche sau se poate utiliza pentru a da un aspect unic blatului de la chiuveta, a cabinei de dus sau a cazii. Indiferent de alegere, cu microciment Topcret, baia ta va fi protejata in intregime de umezeala sau de aburi, iar in acelasi timp, nu va fi afectata de mucegai.

microciment-pentru-baie

Microciment pentru bucatarie

Fiind un material atat de versatil, microcimentul poate fi utilizat in orice incapere din locuinta, chiar si in bucatarie. Fie ca il utilziati pentru a inlocui gresia si faianta veche, fie ca il utilizati pentru a acoperi blatul de pe mobila, veti avea certitudinea ca aceasta va rezista extrem de bine in timp si va conferi bucatariei un aspect modern.

microciment-pentru-bucatarie

Microciment pentru spatiile comerciale

Hoteluri, restaurante,  SPA-uri, cafenele, baruri, clinici – toate acestea pot capata un aspect inedit cu microciment, iar fiecare idee poate fi pusa cu usurinta in practica. Renovarea spatiilor comerciale cu microciment devine instant mult mai facila: nu este necesara indepartarea gresiei si a faiantei sau a pardoselii existente, iar timpul de executiei al lucrarilor este mult mai scurt. 

microciment-pentru-spatii-comerciale

Microciment pentru piscine

Datorita rezistentei sale excelente la umiditate, microcimentul este un material extrem de eficient si pentru spatiile exterioare, astfel ca acesta se potriveste de minune si pentru piscine. Pentru un astfel de spatiu, microcimentul este ideal deoarece previne infiltrarea  apei si prezinta o rezistenta ridicata impotriva agentilor atmosferici (inghet, dezghet. raze UV). In felul acesta, se va obtine un spatiu elegant, respectiv o piscina curata si protejata.

microciment-pentru-piscine

Vizionari 689

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Lindab Romania lanseaza sistemul de tigle metalice cu acoperire granulata Lindab Roca
ISOCELL se produce in Austria, intr-una din cele mai moderne instalatii ale Europei
O piscina va fi o investitie pe termen lung, este bine sa va asigurati ca ea va fi in fond si una potrivita.