Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

SP House World

Proiectare si Constructii case pasive, case eco pentru zonele Bucuresti si Cluj, servicii de constructii civile si industriale. Importator unic microciment Topcret, material pentru finisaje

Judet Cluj
Oras: Cluj-Napoca
Adresa: Str. Horea nr. 4, ap. 6-7
Telefon: 0755.175.324Cuvinte asociate cu aceasta firma:
amenajari interioare, case pasive, casa pasiva, casa eco, case eco, microciment, topcret, constructii civile, constructii industriale, finisaje, pardoseli epoxidice, microciment interior, microciment exterior, microciment pardoseala, microciment perete, m
Vizionari 24904

Ultimele produse adaugate de SP House World

SP House World - partenerul tau in finisaje
Calitatea premium, experienta, lucrul bine facut, personalul calificat si clientii multumiti sunt lucrurile care ne reprezinta cel mai bine si ne individualizeaza pe piata constructiilor din Romania.

Cine suntem noi?

SP House World, o firma de antrepriza totala, specializati in finisaje interioare si exterioare, atat rezidentiale cat si comerciale. Unic importatori, distribuitor si montator, al microcimentului Topcret in Romania. In portofoliul nostru avem si alte produse de top, ce tin pasul cu cele mai noi trenduri in domeniul finisajelor: foi de piatra Stoneleaf, cu o grosime de numai cativa milimetri, realizate din ardezie, mica sau marmura, cu ajutorul carora se pot crea acoperiri contemporane spectaculoase, dar totodata foarte rezistente; tencuieli din lut natural Clayworks, o solutie sanatoasa, obtinuta dintr-un amestec de argile nearse, minerale ai pigmenti, cu avantaje practice si estetice uimitoare; pardoseala decorativa tip mozaic / terrazzo, pe baza de ciment, pardosea epoxidica – Terrazzo Alla Venetiana, unul dintre cele mai durabile finisaje la ora actuala, cu un aspect unic, ce mixeaza materiale diferite (precum marmura, granit, sticla cu ciment si rasina epoxidica); pardoseli epoxidice, vopsele epoxidice, hidroizolatii etc.

Cine este Topcret? Liderul mondial in productia de microciment, cu o expertiza de peste 19 ani in tehnologia microcimentarii.

Ce este microcimentul? Un produs nou aparut pe piata, inovator, care ofera multe avantaje de ordin practic si estetic. Daca ar fi sa-l definim in cateva cuvinte, am spune despre el ca este: versatil, rezistent, 100% impermeabil, cu aplicare manuala, usor de intretinut, decorativ, unic.

Unde se foloseste? Foarte apreciat de arhitecti, designeri si constructori, microcimentul este un finisaj ce are o grosime de aproximativ 3 mm, ideal de utilizat atat la interior, cat si la exterior, in amenajari de la zero, dar mai ales in renovari rapide, unde nu este necesara inlaturarea finisajelor existente.

Se aplica pe: pardoseli, pereti, tavan, fatade, terase, scari, piscine, piese de mobilier, obiecte sanitare.

Adera eficient pe foarte multe materiale: beton, gresie, faianta, lemn, sticla, plastic, MDF, PVC, LVT etc.

Este disponibil intr-o gama variata de culori si texturi, putand reda orice stil de amenajare sau design.
SP House World furnizeaza urmatoarele servicii:
Finisaje interioare

Finisaje Interioare cu microcimentul de inalta calitate Topcret.SP House World detine know-how-ul aplicarii acestui produs versatil, precum si personalul calificat pentru montaj. Microcimentul Topcret are o grosime de doar 3 mm si este un material excelent pentru finisajele interioare sau exterioare.De asemenea, microcimentul Topcert este ideal pentru renovarile rapide unde timpul limitat nu va permite inlaturarea suprafetei existente, fie ca e vorba de pardoseli, pereti, tavan, fatade, terase, scari.


Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Finisaje exterioare

Finisaje exterioare de calitate cu ajutorul microcimentului Topcret de 3 mm grosime.Microcimentul Topcret poate fi folosit atat la interior cat si la exterior, de la imbracarea fatadelor la cea a piscinelor si teraselor. Pentru astfel de suprafete, avantajul microcimentului este ca poate fi folosit si pentru suprafetele neregulate, organice, nu doar pentru cele cu volume si linii geometrice.Microcimentul este fabricat dintr-o combinatie de diverse pulberi precum ciment, agregate, pigmenti, rasini care vine aplicat ca un strat subtire si rezistent pentru protejarea suprafetelor.Fiind un material pentru finisaje (atat interioare, cat si exterioare) extrem de versatil, se potriveste pentru orice tip de suprafata: fie ca e vorba de pardoseli, pereti, fatade, terase, scari, chiar si mobila.


Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania SP House World furnizeaza:

SP House World ofera urmatoarele servicii: