SP House World - Proiectare si Constructii case pasive, case eco pentru zonele Bucuresti si Cluj, servicii de constructii civile si industriale. Importator unic microciment Topcret, material pentru finisaje

Judet Cluj
Oras Cluj Napoca
Adresa Strada Daciei nr. 4
Telefon 0755 175 324
Email

Vizionari 4822

Ultimele produse adaugate de SP House World

SP House World - Importator unic microciment Topcret in Bucuresti si Cluj
Proiectam si construim case pasive cu planuri tip si case pasive personalizate adaptate celor mai sofisticate cereri in zonele Bucuresti si Cluj.

SPHouse World ofera o noua viziune asupra spatiului de locuit, fie ca este vorba despre case personalizate sau despre case cu planuri tip. Suntem mereu la curent cu tendintele moderne in materie de tehnologie inovatoare care eficientizeaza consumul de energie. Operam cu un concept nou de casa verde la preturi competitive, cu o arhitectura particulara gandita sa reduca consumul de energie si sa ofere un confort sporit. Casele eficiente energetic pe care noi le construim folosesc resursele naturale existenta in mediul inconjurator. Conceptul de locuinta SPHouse World asigura un climat intern confortabil indiferent de anotimp, fara a se apela la surse conventionale de incalzire. Utilizam la construirea caselor cele mai eficiente solutii in materie de izolatie, sisteme de incalzire si electricitate.

SP House World – Importator unic microciment Topcret in Bucuresti si Cluj

Micro-coating Microcemento este o marca comerciala a Topcret, un material subtire si versatil care permite crearea de spatii unice pline de culoare. Acest microcement poate sa acopere pardoselile, peretii si toate tipurile de suprafete intr-un mod exclusiv, motiv pentru care acest micro-invelis este ales de catre designerii de interior profesionisti pentru a asigura calitatea si distinctia in spatii interioare si exterioare.

Ce este Microcimentul?

Fiind un material pentru finisaje (atat interioare, cat si exterioare) extrem de versatil, care se potriveste pentru orice tip de renovari, microcimentul reprezinta o solutie moderna de amenajare a locuintelor sau a spatiilor publice, care nu doar ca ofera incaperilor un aspect modern, ci reprezinta si o solutie eficienta si de lunga durata, ce rezista cat mai mult timp. Microcimentul este fabricat dintr-o combinatie de diverse pulberi precum ciment, agregate, pigmenti, rasini care poate fi aplicat ca un strat subtire si rezistent pentru protejarea suprafetelor fixe rigide.

Daca ai visat la o casa moderna si cu un consum scazut de energie, adaptata nevoilor tale, atunci noi suntem solutia. Oferim servicii de consultanta pe diferite pachete de necesitati, la solicitarea clientilor, de la inceputul proiectului si pana la sfarsit.
SP House World furnizeaza urmatoarele servicii:
Finisaje interioare
Finisaje Interioare cu microcimentul de inalta calitate Topcret. SP House World detine know-how-ul aplicarii acestui produs versatil, precum si personalul calificat pentru montaj.

Microcimentul Topcret are o grosime de doar 3 mm si este un material excelent pentru finisajele interioare sau exterioare. De asemenea, microcimentul Topcert este ideal pentru renovarile rapide unde timpul limitat nu va permite inlaturarea suprafetei existente, fie ca e vorba de pardoseli, pereti, tavan, fatade, terase, scari.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Finisaje exterioare
Finisaje exterioare de calitate cu ajutorul microcimentului Topcret de 3 mm grosime.

Microcimentul Topcret poate fi folosit atat la interior cat si la exterior, de la imbracarea fatadelor la cea a piscinelor si teraselor. Pentru astfel de suprafete, avantajul microcimentului este ca poate fi folosit si pentru suprafetele neregulate, organice, nu doar pentru cele cu volume si linii geometrice.

Microcimentul este fabricat dintr-o combinatie de diverse pulberi precum ciment, agregate, pigmenti, rasini care vine aplicat ca un strat subtire si rezistent pentru protejarea suprafetelor. Fiind un material pentru finisaje (atat interioare, cat si exterioare) extrem de versatil, se potriveste pentru orice tip de suprafata: fie ca e vorba de pardoseli, pereti, fatade, terase, scari, chiar si mobila.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image