Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

HIDROPLASTO lanseaza pe piata din Romania noi produse si servicii!

Data: 2011-02-11

HIDROPLASTO lanseaza pe piata din Romania noi produse si servicii!
Compania Hidroplasto®, membra a concernului german Besagroup, lanseaza si in acest an noi servicii si produse ce vin in ajutorul arhitectilor, proiectantilor si constructorilor din intreaga lume!
Astfel, va anuntam ca executam pardoseli complete, incluzand sistemele de rosturi necesare trainiciei constructiei!

Sistemele Deflex® cunoscute peste tot in lume sunt de un real folos pentru siguranta si garantia lucrarilor dumneavoastra. Preturile fara concurenta, serviciile complete de instalare si montaj, echipele specializate in Germania si personalul calificat ce va sprijina in alegerea solutiei complete sunt doar cateva dintre exemplele pe care vi le putem oferi.

Sistemele de pardoseli complete pentru perete si tavan, pentru imbinari pardoseli din metal, pentru imbinari din toate metalele, pentru imbinari de limitare a suprafetei, pentru imbinari impermeabile, pentru regiuni seismice si miniere, pentru tigle, si ignifuge si garantia de minim 6 ani si 9 luni oferita pentru acestea sunt un alt punct forte prin care ne diferentiem de concurenta.

Sisteme de pardoseli complete pentru perete si tavan Deflex
\"Sisteme


Sistemele sunt produse dupa cele mai inalte standarde de calitate, acreditate la cele mai mari institute de profil din Germania si nu numai.

Asteptam cererile dumneavoastra de oferta, la care vom raspunde in maxim 24 ore pe adresa de e-mail: office@hidroplasto.ro sau la fax: 0231.522.526

Vizionari 754

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.