Häfele: o camera, o suprafata, un singur stil pentru industria hoteliera 2.0

Data: 2018-02-01

Häfele: o camera, o suprafata, un singur stil pentru industria hoteliera 2.0

Häfele, lider in domeniul productiei si comercializarii de accesorii si feronerie pentru mobilier, precum si sisteme electronice de control al accesului, preintampina noile tendinte din industria hoteliera sub motto-ul „O camera, o suprafata – un singur stil” cu o gama variata de peste 200 de produse de inalta calitate, disponibile la nivel global. Noutatile vor fi prezentate la targul Intergastra, ce va avea loc la Stuttgart, Germania, in perioada 3-7 februarie. 

Häfele evidentiaza expertiza sa in solutii de proiect 360°, dar mai ales ofera o noua viziune asupra camerei de hotel, proiectata in detaliu utilizand o singura sursa, prin intermediul experientei digitale. Noile produse si solutii acopera toate cerintele si suprafetele, de la usa de intrare pana la spatiul de depozitare, totul pentru ca rezultatul final sa surprinda vizual, dar mai ales sa indeplineasca fiecare scop si necesitate ale camerelor de hotel. In aceasta maniera, arhitectii, proiectantii si investitorii au posibilitatea de a crea o camera ce se defineste printr-un stil special si inconfundabil. 

Gama de produse include o diversitate de usi disponibile pentru diferitele tipuri de incaperi, sisteme electronice de control al accesului cu tehnologia Dialock ce transforma cheia metalica intr-una digitala si inteligenta, dar si o varietate de manere adecvate pentru usi si mobilier. Modulele de sunet ce pot fi controlate cu ajutorul unui smartphone, solutiile complete de depozitare cu accesorii integrate pentru dulapuri, dar si solutiile de iluminare Loox LED cu statii integrate de incarcare USB si senzori de miscare, raspund noilor tendinte din industria hoteliera internationala. 

Mai mult confort cu mobilierul multifunctional

hafele-mai-mult-confort-cu-mobilierul-multifunctional

Inovatiile contribuie la realizarea mobilierului inteligent destinat hotelurilor, dar si a mobilierului multifunctional de diferite marimi si pentru diferite intrebuintari. Ideile si proiectele arhitecturale care se bazeaza pe conceptul de Micro Living, alaturi de necesitatea de a trai confortabil in spatiile mici, tot mai prezente pe piata imobiliara  actuala, au transformat Häfele in pionierul industriei. Gama variata de produse face ca producatorul german sa fie pregatit sa preintampine tendintele si nevoile pietei din viitor.  

Control sporit pentru oaspeti si hotelieri cu ajutorul sistemului Dialock

hafele-control-sporit-pentru-oaspeti-si-hotelieri-cu-ajutorul-sistemului-Dialock

Sistemul de control al accesului Dialock, si Interel, furnizor specializat in sisteme de management in retea, acest duo inteligent ce aduce noi perspective in automatizarea activitatii si controlul camerelor de oaspeti din hoteluri. De la receptie pana in camera de hotel, Dialock ofera o gestionare simpla si coordonata a drepturilor de acces ale oaspetilor, angajatilor sau personalului din exterior cu un consum redus de energie si respectarea celor mai exigente norme de securitate, folosind tehnologia Bluetooth.

Usa camerei de hotel 2.0 – Trei parteneri, un singur concept

hafele-ssa-camerei-de-hotel-2.0-trei-parteneri,-un-singur-concept-min

Usa camerei de hotel 2.0 este noul concept de succes, care a impresionat intreaga industrie hoteliera in ultimii sase ani. Häfele alaturi de partenerii sai, Herholz si Pfleiderer, au furnizat hotelierilor o noua perspectiva asupra usii camerei de hotel, care este potrivita pentru operatorul respectiv si care poate fi configurata in mod optim. Combinarea sistemului de control al accesului, Dialock, cu un terminal ce poate fi conectat prin intermediul telefonului mobil, suprafata haptica inovatoare de la Pfleiderer si tehnologia certificata pentru usi de la Herholz, transforma usile de hotel intr-un produs unic si inovator, pe care Häfele il prezinta, cu mandrie, in cadrul targului.

Conectarea retelelor la Focus Hotel

Un alt aspect important il constituie faptul ca Häfele este, din nou, partener al locului de intalnire a celor din industria hoteliera Focus Hotel, si al parcului tematic aflat in imediata apropiere. Aici se intalnesc hotelierii, arhitectii si proiectantii din industrie pentru a dezvolta noi posibilitati si a crea noi retele de conectare a produselor. 

Häfele isi prezinta produsele in actiune. Corpurile de iluminat rotunde, situate deasupra mesei, echipate cu o tesatura usoara din gama de produse Häfele, sunt deosebit de impresionante. Aici are loc “ora albastra” in parteneriat cu 
Asociatia Germana a Arhitectilor/ Designer-ilor de interior (BDIA), Häfele reusind prin produsele sale sa ofere un mediu propice pentru ca arhitectii si constructorii sa se cunoasca, intr-o atmosfera placuta, pentru stabilirea parteneriatelor viitoare.

Despre Häfele
Häfele este o companie internationala, condusa de membrii celei de-a treia generatii a familiilor Häfele si Thierer, cu sediul in Nagold, Germania. A fost fondata in 1923, iar in prezent serveste industriei accesoriilor pentru mobila, feroneriei arhitecturale si a sistemelor electronice de control al accesului. Printre clientii sai se numara cei din industria mobilei, producatorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecti si designeri din peste 150 de tari din intreaga lume. Häfele dezvolta si produce accesorii de feronerie si sisteme electronice de control al accesului in 6 fabrici in Germania si Ungaria. In exercitiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, avand peste 7.100 de angajati in 37 de filiale, si numeroase reprezentante in intreaga lume.

Häfele Romania este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Infiintata in octombrie 2009, cu sediul in Timisoara si un punct de lucru in Bucuresti, vine in intampinarea producatorilor de mobila, revanzatorilor de feronerie si accesorii pentru mobila, designerilor si arhitectilor prin solutiile si produsele inovatoare.

Vizionari 638

Alte stiri din “BUSINESS”

Sticla securizata prezinta proprietati anti-fonice excelente cu rezistenta mare la presiuni mecanice, uzura, coroziune si agenti atmosferici cu avantaje majore la nivel de design, proiectare si executie pentru functionalitati diverse in diferite aplicatii.
Oferta de scaune de birou este una tot mai variata, gratie cererii acestui tip de produse. Cele mai bune scaune de birou te vor asigura ca durerile de spate si de gat sunt indepartate, in timp ce coloana vertebrala se bucura de o pozitie corecta.
RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, estimeaza ca piata de consultanta imobiliara din Romania a ajuns la o valoare de circa 80 de milioane de euro. Totodata, avand in vedere ascensiunea cifrelor din industrie la nivel european, specialistii RE/MAX estimeaza ca acest segment are un potential de dublare a valorii in aproximativ 5 ani.
Grupul Ariston Thermo, unul dintre cei mai importanti jucatori la nivel global pe piata de echipamente destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera, a achizitionat integral, de la grupul industrial Saltillo, brandul Calorex – una dintre cele mai mari companii din Mexic, producatoare de echipamente de incalzire a apei.