Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Echipamente si sisteme profesionale pentru degivrare burlane. Protejeaza-ti casa si familia!

Data: 2017-02-21

Echipamente si sisteme profesionale pentru degivrare burlane. Protejeaza-ti casa si familia!
Burlanele sunt tuburi fabricate din tinichea sau fonta si sunt instalate pe suprafetele caselor pentru ca apa de pe streasina sau jgheaburile acoperisului sa se scurga in exterior.

In prezent exista echipamente special create pentru degivrare burlane pe toata perioada iernii, in timpul careia casele sunt acoperite cu cantitati mari de zapada si gheata, iar aceste sisteme au integrate in functionalitatea lor tehnologii moderne si economice, datorita carora pot fi alimentate la energie electrica, fara costuri exagerate.

Iosoli Impex Srl prezinta sisteme si echipamente profesionale de degivrare si incalzire electrica
Compania Iosoli Impex Srl comercializeaza astfel de echipamente si sisteme electrice pentru degivrare burlane, special create pentru ca acestea sa inlature straturile de chiciura, zapada sau gheata din interiorul burlanelor.
Prin urmare, pentru a spori siguranta pe toata perioada iernii, instalarea acestor sisteme destinate degivrarii exercita o masura in plus de siguranta pentru a preveni orice risc asociat cu depunerile de zapada sau gheata. In plus, aceste sisteme protejeaza structura acoperisurilor, durata de viata a burlanelor si astfel nu sunt necesare reparatii ulterioare asupra acestor structuri.

Sisteme de degivrare burlane si incalzire electrica profesionale si econimice
Intemperiile, precum si depunerile de gheata creeaza numeroase probleme, dar si blocaje in interiorul burlanelor, ceea ce ingreuneaza scurgerea apei topite. Formarea turturilor este inevitabila, iar riscul presiunii exercitate pe burlane, jgheaburi si acoperis determina uzarea acestor elemente ale constructiilor si sunt supuse riscurilor ce necesita reparatii ulterioare.

Sistemele electrice de degivrare, prin intermediul cablurilor incalzitoare actioneaza automat, in conformitate cu schimbarile de temperatura. Plasa de cabluri poate fi extinsa pe orice suprafata si impune, in mod mecanic, cea mai performanta structura de topire a ghetii sau zapezii. In plus, aceste sisteme indeplinesc toate conditiile, in privinta sigurantei si economiei, de functionare.

O investitie pentru viitor - Profesionistii Iosoli Impex recomanda produse “Made in Germany”
Profesionistii companiei Iosoli Impex Srl, specializati in comercializarea si instalarea sistemelor de degivrare, recomanda sisteme de incalzire electrica pe baza de cabluri garantate de producatorul international german A. Rak Warmetechnik GmbH. Beneficiile instalarii acestor echipamente sunt reprezentate de faptul ca sunt o investitie inteligenta pentru protejarea si degivrarea burlanelor si astfel economisiti resurse materiale si energetice pentru incalzirea casei.

Fiecare sistem de degivrare dispune de temporizator care indeplineste toate functiile de baza ale aparturii si se activeaza automat odata cu schimbarile atmosferice si de temperatura. Serviciile disponibile prin intermediul website-ului companiei Iosoli Impex: Degivrare-Incalzire-Electrica.ro sunt solutii de protejare a locuintei impotriva temperaturilor foarte scazute.

Cablurile Arak Twin - Sistem termic de control electronic - Consum redus
Cablurile Arak Twin, distribuite in Romania prin intermediul firmei Iosoli Impex Srl sunt fabricate special pentru degivrarea burlanelor si incalzirea electrica, avand arii foarte extinse de utilizare: de la solarii, sere la scari exterioare, dar si pentru acoperisuri sau jgheaburi.

Date de contact
Accesati website-ul companiei: www.degivrare-incalzire-electrica.ro si vizualizati intreaga gama de produse si servcii.
Adresa: Aleea Costinesti nr. 10, sector 5, Bucuresti
Telefon: 0722 50 77 99 / 0737 21 33 12
E-mail: sorin.bucur [at] iosoli.com

Vizionari 1147

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.