Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Carlisle Construction Materials RO - Sisteme de Acoperis cu Membrane EPDM HERTALAN

EPDM Solutii hidroizolatii acoperisuri, subsoluri si piscine cu adezivi, materiale de etansare si hidroizolare

Judet Maramures
Oras: Baia Mare
Adresa: Str. Postfundus nr. 1, 430402
Telefon: 0743 127 030Cuvinte asociate cu aceasta firma:
hidroizolatii acoperis, epdm, hidroizolare, membrane EPDM, ecologizare, acoperis verde, adezivi EPDM, etansare luminatoare, bariera de vapori, carlisle, hertalan
Vizionari 18734

Ultimele produse adaugate de Carlisle Construction Materials RO - Sisteme de Acoperis cu Membrane EPDM HERTALAN

Ultimele stiri adaugate de Carlisle Construction Materials RO - Sisteme de Acoperis cu Membrane EPDM HERTALAN

Hidroizolatii acoperis HERTALAN® EPDM
HERTALAN® - 50 ani de experienta.
Lider European. HERTALAN® - suntem primul producator european de membrane EPDM. Membranele noastre aplicate in anii 1960 isi pastreaza proprietatile fizico-chimice fara urme de imbatranire, de atunci si pana acum. Avem capacitati de productie in Kampen, Olanda, Baia Mare, Romania si Mansfield Nottinghamshire, Anglia.
Suntem lideri europeni in productia membranelor EPDM.

Prin echipa noastra de profesionisti si capacitatile noastre ridicate de productie din Baia Mare, cu o dotare tehnica de ultima generatie, va asiguram solutia ideala adaptata nevoilor dumneavoastra. Solutiile de hidroizolare a acoperisurilor, a subsolurilor, a piscinelor, a rezervoarelor de apa, solutiile de ecologizare, sunt doar cateva domenii unde produsele si tehnologiile noastre unice exceleaza.

HERTALAN® ofera o gama completa de adezivi, materiale de etansare si unelte pentru aplicarea optima a sistemelor noastre EPDM. Adezivii HERTALAN® sunt special conceputi pentru aplicarea membranelor HERTALAN® EPDM . Garanteaza anii de sustenabilitate pentru care produsele noastre sunt cunoscute de mai bine de 50 de ani.
Adezivii HERTALAN® sunt adecvati pentru utilizarea pe diverse substraturi si pe toate sistemele noastre de acoperis.

Prin magazinul nostru online https://www.hertalan.ro/magazin/ va oferim sisteme complete premium de hidroizolare.

Sisteme de Hidroizolatii HERTALAN® pentru fiecare aplicare

Sisteme de Hidroizolatii acoperis cu EPDM.
Cu membranele HERTALAN® EASY COVER si rolele pentru acoperis HERTALAN® EASY WELD, HERTALAN® ofera doua sisteme de hidroizolare pentru acoperis cu EPDM de calitate superioara.

Sisteme de Hidroizolatii EPDM DPC
Cu HERTALAN® EPDM STRIPS si HERTALED, HERTALAN® ofera doua sisteme de hidroizolare DPC care fac structurile rezistente la umezeala, apa si vant.

Hidroizolatii acoperis verde EPDM. Sisteme ecologice de Hidroizolatii Acoperis Verde
Alegand HERTALAN® EPDM pentru acoperisuri verzi, primiti un sistem de hidroizolare rezistent care depaseste durata de viata a stratului de vegetatie.
Carlisle Construction Materials RO - Sisteme de Acoperis cu Membrane EPDM HERTALAN furnizeaza urmatoarele servicii:
Hidroizolatii

Hidroizolarea acoperisurilor EPDM.Una dintre cele mai populare si mai sigure modalitati de aplicare a hidrosistemului EPDM este cea prin lestare. Membranele EPDM HERTALAN sunt livrate clientilor la dimensiunea dorita, lipiturile fiind executate la un standard foarte ridicat in fabrica noastra moderna din Baia Mare.Membranele noastre EPDM se aplica fara flacara deschisa, sunt extrem de elastice, rezistente la UV, ozon si variatii de temperatura. De asemenea, sunt prietenoase cu mediul si sunt rezistente la penetrarea radacinilor (certificat FLL). Membrana EPDM este desfasurata pe acoperisul plat si, mai apoi, fixata prin balastare cu material sortat cu structura de 16/32.hidroizolatie-acoperis-epdm-hertalan-carlislePrin magazinul nostru online https://www.hertalan.ro/magazin/ va oferim sisteme complete de hidroizolare, de la membrane din cauciuc sintetic pana la accesorii sau bariera de vapori autoadeziva din aluminiu ALUTRIX.


Hidrosisteme EPDM
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Carlisle Construction Materials RO - Sisteme de Acoperis cu Membrane EPDM HERTALAN furnizeaza: