Carlisle Construction Materials RO - Sisteme de Acoperis cu Membrane EPDM HERTALAN -

Judet Maramures
Oras Baia Mare
Adresa Str. Postfundus nr. 1, 430402
Telefon 0747 127 029
Email
Vizionari 1003

Ultimele produse adaugate de Carlisle Construction Materials RO - Sisteme de Acoperis cu Membrane EPDM HERTALAN

Hidroizolatii acoperis HERTALAN® EPDM
HERTALAN® - 50 ani de experienta.
Lider European. HERTALAN® - suntem primul producator european de membrane EPDM. Membranele noastre aplicate în anii 1960 îsi pastreaza proprietatile fizico-chimice fara urme de îmbatrânire, de atunci si pâna acum. Avem capacitati de productie în Kampen, Olanda, Baia Mare, Romania si Mansfield Nottinghamshire, Anglia.
Suntem lideri europeni în productia membranelor EPDM.

Prin echipa noastra de profesionisti si capacitatile noastre ridicate de productie din Baia Mare, cu o dotare tehnica de ultima generatie, va asiguram solutia ideala adaptata nevoilor dumneavoastra. Solutiile de hidroizolare a acoperisurilor, a subsolurilor, a piscinelor, a rezervoarelor de apa, solutiile de ecologizare, sunt doar câteva domenii unde produsele si tehnologiile noastre unice exceleaza.

HERTALAN® ofera o gama completa de adezivi, materiale de etansare si unelte pentru aplicarea optima a sistemelor noastre EPDM. Adezivii HERTALAN® sunt special conceputi pentru aplicarea membranelor HERTALAN® EPDM . Garanteaza anii de sustenabilitate pentru care produsele noastre sunt cunoscute de mai bine de 50 de ani.
Adezivii HERTALAN® sunt adecvati pentru utilizarea pe diverse substraturi si pe toate sistemele noastre de acoperis.

Prin magazinul nostru online https://www.hertalan.ro/magazin/ va oferim sisteme complete premium de hidroizolare.
Hidroizolatii
Hidroizolarea acoperisurilor EPDM.

Una dintre cele mai populare si mai sigure modalitati de aplicare a hidrosistemului EPDM este cea prin lestare.


Membranele EPDM HERTALAN sunt livrate clientilor la dimensiunea dorita, lipiturile fiind executate la un standard foarte ridicat in fabrica noastra moderna din Baia Mare.

Membranele noastre EPDM se aplica fara flacara deschisa, sunt extrem de elastice, rezistente la UV, ozon si variatii de temperatura. De asemenea, sunt prietenoase cu mediul si sunt rezistente la penetrarea radacinilor (certificat FLL).


Membrana EPDM este desfasurata pe acoperisul plat si, mai apoi, fixata prin balastare cu material sortat cu structura de 16/32.

Prin magazinul nostru online https://www.hertalan.ro/magazin/ va oferim sisteme complete de hidroizolare, de la membrane din cauciuc sintetic pana la accesorii sau bariera de vapori autoadeziva din aluminiu ALUTRIX.

Hidrosisteme EPDM
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
Vizionari 12