Amenajare in stil industrial: balustrada, suport oglinda, dulap metal

Articol postat de: Metal Creativ Data: 2021-02-19

Amenajare in stil industrial: balustrada, suport oglinda, dulap metal

Otelul – material aspru si rece, in combinatie cu caldura si frumusetea lemnului masiv, da nastere unor amenajari deosebite.

In cadrul acestui proiect de amenajare a spatiului de locuit, proprietarul a dorit sa predomine stilul industrial. Produsele au fost concepute de catre beneficiar impreuna cu un designer specializat in amenajari interioare. 

Compania noastra – Metal Creativ, a realizat executia si montajul acestor produse special concepute pentru acest spatiu.

Am produs 3 categorii de produse pentru aceasta locuinta dupa cum urmeaza:

• Balustrada metal custom made
• Suport metalic pentru oglinda baie
• Dulap metalic baie

BALUSTRADA METALICA

Balustrada din metal a fost executata din teava de otel, imbinata prin sudura, finisata si vopsita in camp electrostatic, la cuptor, in culoarea aleasa de client. Balustrada metalica a fost executata din mai multe segmente pentru a putea fi transportata si introdusa in locuinta.

Segmentele de balustrada se imbina la fata locului, prin suruburi sau prin sudura. In cazul imbinarilor prin sudura, se slefuieste corespunzator pana cand nu se mai observa zona imbinarii. Dupa slefuire, zona imbinarii se vopseste cu spray retus in aceiasi culoare ca si restul balustradei.

balustrada-metalica-custom-made metal creativ

Peste mana curenta metalica a balustradei, special conceputa, clientul a dorit montarea unei maini curente din lemn masiv.

Combinatia de negru a balustradei metalice cu culoarea naturala si calduroasa a treptelor si mainii curente, asigura o imagine estetica frumoasa si bine echilibrata.

SUPORT METALIC OGLINDA BAIE

Suportul metalic al oglinzii din baie a fost realizat de asemenea dupa designul primit, din profile metalice. Prin acest design propus oglinda este departata de perete cu cca 15 cm, rezultand un efect de spatiu, astfel ca suportul impreuna cu oglinda devin in sine o zona bine definita si nu doar o oglinda pe un perete.

suport-metal-baie oglinda-la-comanda metal creativ

Profilele metalice din care s-a realizat suportul de oglinda sunt vopsite la cuptor in camp electrostatic.

DULAP METALIC BAIE

Pentru zona de sub chiuveta s-a ales varianta de creeare a unui spatiu de depozitare inchis, pentru diverse lucruri necesare in baie. Dulapul este executat din tabla de otel, vopsita in camp electrostatic. Pentru realizarea usilor dulapului s-a ales varianta de design a acestora din tabla perforata, model personalizat.

Tabla perforata din otel si vopsita in camp eletrostatic asigura o imagine estetica deosebita. In afara rolului estetic, tabla perforata asigura si circulatia aerului in interiorul dulapului de baie.

amenajare-mobilier-dulap metalic baie- stil-industrial metal creativ

Compania noastra, prin atelierul de productie situat in Bucuresti, Soseaua Morarilor, nr. 1, sector 2, produce diverse piese de mobilier metalic in stil industrial, toate la comanda. In afara balustradelor metalice, si a produselor prezentate in acest articol mai producem si:

Usi sticla metal culisante sau batante
• Elemente metalice pentru mascarea diferitelor aparate sau spatii tehnice
Biblioteci pe structuri metalice la comanda
• Diverse obiecte de design din metal (logo-uri, cadre metalice, picioare masa etc)

Pe adresa de email office@metal-creativ.ro ne puteti trimite proiectele dumneavoastra pentru a va transmite bugetul de executie si termenul de realizare.

Tags: balustrada, suport oglinda, dulap metal, otel, lemn masiv, amenajari interioare, stil industrial, metal creativ

Vizionari 696

Alte stiri din “HOME & DECO”

Sunt elemente care nu se demodeaza si care pot fi considerate adevarate axiome in domeniul constructiilor de case. De exemplu, o usa metalica va fi mereu un element de luat in calcul atunci cand iti ridici locuinta, deoarece un astfel de obiect iti asigura o buna izolare fonica, termica, dar si un nivel sporit de securitate.
Parchetul arata bine, se monteaza usor si este rezistent. In ceea ce priveste intretinerea sa, acest aspect depinde foarte mult de particularitatile diferitelor tipuri de parchet, insa daca ai de-a face cu o varianta clasica, din lemn, o metoda moderna si foarte eficienta este reprezentata de ceara pentru parchet din lemn, pe baza de apa.
Atunci cand doriti sa va protejati proprietatea impotriva escaladarii, o solutie adecvata este capacul metalic cu suport tip bradut pentru montaj sarma ghimpata.
Yale, expertul in securitate la domiciliu, a lansat Linus®, o incuietoare inteligenta pentru usa, fara cheie, conceputa pentru a securiza si imbunatati accesul in locuinte, dar si pentru a deschide noi orizonturi in ceea ce priveste accesul la servicii la domiciliu cum ar fi livrari, inchiriere pe termen scurt, curatenie sau babysitting.