Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Metal Creativ

Producem piese de design unice, cream mobilier custom made pentru orice spatiu, garduri metalice si decoratiuni pentru case, restaurante, terase, baruri

Judet Mures
Oras: Targu-Mures
Adresa: Str. Depozitelor nr. 30, birou 6, Et. 1,
Telefon: 0753124722 / 0749249007Cuvinte asociate cu aceasta firma:
mobilier, obiecte design, metal, custom made, mobila la comanda, garduri metalice, rezidential, office, decoratiuni, metal creativ, mese, scaune, corpuri de iluminat, scari, balustrade, compartimentari, biblioteci
Vizionari 595
Metal Creativ - metal suflat cu imaginatie.

Realizam decoratiuni si obiecte de desing personalizat pentru case, restaurante, terase, baruri si pentru orice spatiu unde imaginatia nu are limite. Iubim metalul si ne place sa cream mobilier custom made si cu personalitate. Suntem creativi si plini de idei in dorinta de a oferi clientului un produs unic si atractiv. Targetul nostru este sa intelegem, sa proiectam si sa fabricam un concept unic cu un design care sa reprezinte si sa satisfaca pe deplin dorintele clientilor nostri.

Concepem si producem garduri metalice si mobila la comanda cu design personalizat pentru:

- Biblioteci
- Mese
- Scaune
- Corpuri de iluminat
- Scari si balustrade
- Compartimentari

Linia noastra de produse se imparte in trei categorii principale: Custom Made, Traditional si Industrial.

Colectia Custom Made reprezinta punctul cel mai greu de definit deoarece ia chipul si asemanarea clientului. Echipa Metal Creativ preia brief-ul clientului urmand sa inceapa efectiv fabricarea produsului.

Linia Traditional transpune viziunile unor generatii in obiecte moderne de mobiler ce duc mai departe mostenirea artistica populara romaneasca.

Daca ar fi sa descriem mobilierul industrial intr-un singur cuvant, acela probabil ar fi „neconventional”. Contrastul dintre caldura lemnului si asprimea metalului este specific mobilierului inspirat de acest stil. Potrivit celor cu o personalitate puternica, dar si cu o imaginatie care nu cunoaste limite.

Metal Creativ se adreseaza clientilor care inteleg ca un design calitativ inseamna mult mai mult decat unul estetic.

Clientii Metal Creativ isi doresc obiecte de design unice, deosebite si durabile, practice si care sa aduca un plus de lumina si valoare caminului in care isi petrec timpul, si la care pot fi co-creatori.

Compania Metal Creativ furnizeaza: