Filtru de apa cu Osmoza Inversa.
Filtrarea apei prin osmoza inversa asigura apa pura. Membranele de osmoza inversa filtreaza apa la o finete de 0,0001 microni, in acest fel se elimina toti contaminantii din apa inclusiv bacteriile si virusurile.
Pentru realizarea procesului este necesara o sursa de presiune de minimum 3 bari.
Date tehnice - Statie de osmoza inversa model RO 102
Presiune minima a apei de intrare: 3 bari
Capacitate de furnizare a apei filtrate ~7-8 litri/ora
Inaltime: 500 mm
Lungime: 380 mm
Latime: 400 mm
Inaltime rezervor presurizat: 400 mm
Diametru rezervor presurizat: 260 mm
Etape de filtrare:
* Filtru sedimente de 5 microni indeparteaza din apa mizeria, rugina, etc.
* Carbunele activat - elimina/reduce substantele organice si clorul din apa si alti contaminanti nocivi pentru organismul uman.
* Filtru sedimente de 1 micron.
* Membrana de osmoza inversa elimina 95-98% din saruri si substantele dizolvate, inclusiv bacterii si virusuri, colectand astfel apa pura.
* Postfiltru din carbune activat pentru a retine eventualele urme de substante chimice, gust, miros din apa.
* Apa tratata este stocata intr-un rezervor presurizat de unde este directionata catre consum atunci cand este nevoie.
Apa obtinuta prin osmoza inversa este o apa pura, demineralizata, deionizata si aproape sterila.