Unilift Serv

Comercializare piese de schimb pentru reparatiile si intretinerea stivuitoarelor (motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete, electrotanspalete) sau a echipamentelor de curatenie.

Judet Bacau
Oras: Darmanesti
Adresa: Str. Calea Trotusului nr. 279
Telefon: 0799 826 900Cuvinte asociate cu aceasta firma:
utilaje, stivuitoare, motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete, electrotanspalete, nacele, sisteme multi furci, cupe cu basculare, plug zapada, containere, cabina platforma, pompe de presiune, maturi hidraulice, motogeneratoare electrice, generato
Vizionari 11691

Ultimele produse adaugate de Unilift Serv

Dezinfectie Showroom Unilift
UNILIFT Serv este o companie in continua dezvoltare care activeaza pe piata echipamentelor industriale, adresandu-ne in exclusivitate B2B, cu peste 90 de branduri de renume international in portofoliu. Cu o echipa pasionata de inovatie si solutii customizate, suntem prezenti in piata romaneasca si ne pozitionam ca furnizor de echipamente si solutii profesionale care pot fi adaptate oricaror cerinte.

Produse pentru Curatenie

Unilift iti pune la dispozitie o gama larga de echipamente profesionale si produse de curatenie necesare in orice domeniu de activitate.

- Accesorii Curatenie
- Detergenti
- Aspiratoare / Suflante
- Curatare Hote / Tubulaturi
- Echipamente Curatenie

Platforme si Nacele Elevatoare

Solutii profesionale pentru echipamente de ridicat si manipulat marfuri sau persoane pentru lucru la inaltime.

Atasamente si Accesorii pentru Stivuitoare

Accesorii cu montaj pe furci, atasamente noi si atasamente reconditionate, piese si dotari speciale pentru stivuitoare. De asemenea, oferim acoperim aproape 85% din brandurile de stivuitoare de pe piata pentru piese de schimb si accesorii.

Utilaje Multifunctionale pentru prestatori de servicii sau pentru lucrul in alte domenii de activitate

Oferim produse profesionale si practice cu rezistenta si fiabilitate. Incarcatoarele sunt compacte si usoare, usor de transportat si datorita razei de rotire reduse, acestea pot lucra cu usurinta pe orice tip de suprafata, fara a o deteriora.