Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Tigla metalica Skane de la Lindab intr-o noua gama de culori

Data: 2009-08-12

Tigla metalica Skane de la Lindab intr-o noua gama de culori

Lindab Romania aduce un nou beneficiu gamei Lindab Topline – tigla metalica Skane va fi disponibila, incepand cu luna august 2009, in 13 noi culori. Asadar, pe langa culorile deja consacrate, MROS 758 si MARO 434, tigla metalica Skane va putea fi achizitionata in toata gama de culori Lindab, in varianta de acoperire PE.

“Am lansat Skane in 2007, raspunzand cererii in crestere, la vremea respectiva, pentru produse accesibile. Acum vrem sa promovam si mai puternic tigla metalica Skane, prin extinderea gamei de culori. Ne bucuram ca astfel raspundem pozitiv la inca una din solicitarile primite din partea clientilor si partenerilor nostri in prima parte a acestui an!”, a declarat Ioan Farcas, Director Dezvoltare Produse Lindab Romania.

Despre Skane
Tigla metalica Lindab Skane este un produs accesibil, cu profilatie joasa si aspect similar tiglei clasice. Se adreseaza clientilor finali cu venituri medii, care isi doresc un produs sigur sub umbrela unui brand puternic. Produsul are decupaj contur, caracteristic Lindab, ce imbunatateste aspectul stresinii si permite realizarea de suprapuneri invizibile.

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 5000 de angajati.
Detalii: www.lindab.ro


Vizionari 721

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Membrana de vapori ALUTRIX® este un material inovator folosit in constructii pentru a proteja structurile impotriva umiditatii si a penetrarii vaporilor de apa.
CARLISLE® CM Europe este lider al unui sistem de acoperis verde cu membrane de impermeabilizare EPDM de inalta calitate pentru acoperisuri plate.
Membranele TPO (Thermoplastic Olefin) SURE-WELD® au devenit o optiune de top in industria acoperisurilor datorita proprietatilor lor excelente de impermeabilizare si durabilitate. Aceste membrane pot fi utilizate atat pentru acoperisurile clasice, cat si pentru cele verzi, aducand numeroase avantaje in ambele cazuri.
Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.