Reynaers Romania: In prezent, 1 din 5 case noi sunt amenajate cu tamplarie de aluminiu

Data: 2016-01-27

Reynaers Romania: In prezent, 1 din 5 case noi sunt amenajate cu tamplarie de aluminiu

Potrivit Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, ultimii ani au adus schimbari majore in perceptia celor care isi construiesc locuinte, calitatea fiind acum pe primul loc in alegerea materialelor. Astfel, in ceea ce priveste tamplaria aleasa, 1 din 5 romani care au in dezvoltare o locuinta opteaza pentru aluminiu, in detrimentul celei din PVC.

„Chiar daca majoritatea pietei prefera in continuare tamplaria din PVC, am remarcat o educare treptata in randul celor care isi construiesc o locuinta, 20% dintre acestia alegand astazi profilele din aluminiu in defavoarea altor materiale alternative”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Romania.

In acest fel, pentru proiectele rezidentiale, cele mai multe cereri vizeaza repere pentru usi si ferestre batante, in timp ce doar 10% dintre clienti isi indreapta atentia catre reperele pentru modele glisante.

De asemenea, dincolo de selectarea produselor din aluminiu, potrivit companiei, clientii sunt atrasi in mod special de gamele premium, exigentele lor atingand un stadiu de maturitate in ceea ce priveste calitatea produselor pana in cele mai mici detalii.

Astfel, sustine reprezentantul companiei, diferenta de pret dintre aluminiu si PVC, in valoare de circa 40%, este compensata prin numeroasele avantaje pe termen lung, oferite de tamplaria din aluminiu, atat in termeni de durabilitate, cat si in ceea ce priveste economiile la nivel fonic si termic.

In plus, metalul este mult mai atractiv si din punct de vedere estetic, acesta fiind un criteriu de baza pentru clientii care pun accent pe design si pot selecta dintr-o paleta de 400 de nuante si finisaje.

„Tinand cont de performantele ridicate si de cresterea pietei de constructii pe segmentul rezidential, in anul urmator, ne asteptam la o majorare cu cel putin 10% a comenzilor de produse pentru usi si ferestre”, a adaugat Daniel Popa.

Daniel Popa, Country Manager Reynaers Romania


Reprezentantul companiei sustine aceste estimari atat prin cresterea usoara a pietei de constructii, cat si datorita inaugurarii primului depozit al companiei, in cadrul caruia se vor regasi permanent in stoc cele mai solicitate serii de produse, printre care profile de aluminiu si accesorii pentru pereti cortina, usi si ferestre. De asemenea, odata cu implementarea acestuia, clientii vor avea la dispozitie si servicii de distributie, transport sau suport tehnic din partea echipei Reynaers Romania.

Despre Reynaers Romania

Cu sediul central in Duffel, Belgia, Reynaers Aluminium este unul din liderii europeni specializati in dezvoltarea solutiilor durabile de aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere. Infiintata in anul 1965, compania Reynaers are peste 1.500 de angajati in 37 de tari din intreaga lume si exporta in peste 60 de tari de pe 5 continente.

Prezenta pe piata locala inca din 2006, Reynaers Aluminium Romania a cunoscut o crestere rapida pe piata de profil, produsele adrsandu-se proiectelor rezidentiale, comerciale, office sau industriale. In 2014 compania a raportat, pe plan local, un business de 4 milioane de euro.

Printre lucrarile de referinta ale companiei se numara Aeroportul Henri Coanda, Brasov Business Park, Promenada Mall, Aeroportul din Cluj-Napoca sau Plaza Romania.

Anul acesta Reynaers celebreaza 50 de ani de existenta pe piata, aniversare ce va fi marcata de un eveniment la sediul central din Duffel unde se vor reuni parteneri din toata lumea.

 

 

 

Vizionari 268

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Cea mai buna metoda de a proteja cornierul metalic contra coroziunii este zincarea termica. Prin introducerea in baia de zinc topit la o temperatura de cca 450 grade celsius, cornierul este acoperit cu un strat protector de zinc.
Fie ca iti doresti tigla metalica clasica, tigla metalica dublu-modulara cu suruburi ascunse sau alte accesorii din marca Umbrella®, acum le poti achizitiona cu o noua campanie marca RoofArt la preturi reduse cu 10%.
Profilele ambutisate la rece sunt folosite in foarte multe domenii de activitate: constructii, uz industrial, masini - camioane - rigidizari / intariri sasie / podele, industria de panificatie, sisteme de depozitare sau pentru acoperit aticuri, ziduri, garduri.
Oricine construieste un gard isi doreste ca acesta sa reziste cat mai mult in timp. Gardul este de multe ori chiar o constructie pe viata, astfel ca decizia de achizitie a materialelor de gard trebuie facuta dupa o buna informare asupra tuturor aspectelor.