Realizarea termoizolatiei pe exteriorul sarpantei

Realizarea termoizolatiei pe exteriorul sarpantei

In practica de zi cu zi intalnim fel de fel se situatii la care nu putem sa realizam termoizolatia in interior, sub sarpanta.

Avem situatii la care sarpanta este realizata din beton (vezi biserici), unde este foarte important sa realizam o hidroizolatie si o termoizolatie eficiente inainte de montarea sistemului complet de invelitoare (in interior sunt picturi si obiecte de cult foarte valoroase care trebuie protejate).

Exemplul 1

Se incepe prin aplicarea pe beton a unei hidroizolatii eficiente, respectiv a unei amorse bituminoase pe care noi o luam de la ICOPAL.

aplicare hidroizolatie pe beton

Se continua cu montarea unei bariere de vapori (ISOFLECT SILVER), peste care se incepe montarea capriorilor din sistemul de dulgherie.

montaj bariera de vapori isoflect silver

Se incepe montarea termoizolatiei exterioare prin umplerea spatiilor dintre capriori cu vata minerala bazaltica dupa care pe deasupra, la fata capriorilor, se monteaza folia anticondens.

montaj termoizolatie exterioara cu vata minerala bazaltica

Se incepe montarea in sistem complet de invelitoare cu tigla metalica cu acoperire de piatra naturala SWAVE ICOPAL.

montaj sistem complet de invelitoare cu tigla metalica cu acoperire de piatra naturala swave icopal

Exemplul 2

Peste sarpanta se monteaza folia bariera de vapori ISOFLECT SILVER dupa care se monteaza capriorii cu coltare metalice cu ranforsare, se monteaza vata minerala bazaltica si la final se monteaza folia de difuzie (anticondens).

Se monteaza riglele verticale pe capriori si apoi riglele orizontale la pasul modulului de tigla metalica cu piatra naturala.

montaj-rigle-verticale-pe-capriori-si-rigle-orizontale-la-pasul-modulului-de-tigla-metalica-cu-piatra-naturala

Exemplul 3

expo test construct

Exemplul 4

expo test construct

Pentru mai multe detalii, contactati-ne:

Expo Test Construct srl
Judet: Ilfov
Oras: Pantelimon
Adresa: B-dul Biruintei, nr. 1
Telefon: 021 314 53 99 / 0744 30 46 36
Email: office@testconstruct.ro
Website: http://www.acoperisuricase.ro

Vizionari 148

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Placa Habito este o REVOLUTIE! - placa tip DFRI cu duritate sporita, rezistenta la impact, recomandata pentru suspendarea obiectelor de mobilier direct cu holtsuruburi.
Din ce in ce mai des ne confruntam cu necesitatea realizarii de dulgherii noi in fel de fel de situatii
Produsele disponibile sub forma de sisteme de sprijiniri santuri sunt structuri de protectie impotriva surparii santurilor in timpul lucrarilor de executare a fundatiilor sau sistemelor de canalizare.