Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Protejeaza-ti casa de depunerile de calcar!

Data: 2014-04-04

Protejeaza-ti casa de depunerile de calcar!
Te confrunti cu apa dura si trebuie sa iti cumperi un dedurizator? KineticRo Solutions este unic importator autorizat pentru Romania al intregii game de sisteme de tratare a apei Kinetico.

Apa dura contine un procent ridicat de saruri de calciu si de magneziu. Calciul ajunge in apa atunci cand ea traverseaza straturile de calcar din scoarta terestra, iar magneziul este adaugat in principal din cauza dolomitei. Majoritatea locuintelor se confrunta cu problemele cauzate de apa dura indiferent daca este furnizata de municipalitate sau in regim privat, fiind astfel necesara instalarea unui dedurizator sau a unei statii de dedurizare/deferizare/demanganizare apa.

Componentele aparatelor electrocasnice (masini de spalat rufe/vase, bolilere, centrale, baterii, etc.) care folosesc apa dura vor fi afectate de depunerile de calcar. Crusta de calcar formata are un efect de etanseizare care nu mai permite transferul eficient al caldurii, marind astfel consumul de energie si reducand durata de viata a aparatului electrocasnic. Mai mult decat atat, folosirea unui astfel de aparat afectat de depunerile de calcar creste riscul accidentarilor, inundatiilor si incendiilor. Nu intamplator, furnizorii de sisteme de incalzire solicita explicit instalarea unui dedurizator pentru a elimina pericolul generat de apa dura si a nu pierde garantia centralei sau boilerului.


\"Oferta
Profita de OFERTA si comanda ACUM aici


Din fericire, exista un dedurizator care sa respecte toate aceste criterii si care sa satisfaca chiar si cele mai ridicate pretentii de calitate. Producatorul Kinetico US ofera statii de dedurizare si tratare a apei care sunt non-electrice, garanteaza furnizarea unei ape dedurizate de calitate la cele mai mici costuri de intretinere si mentenanta. Datorita sistemului duplex, statiile de tratare Kinetico iti pot oferi apa dedurizata 24/24. In plus, pentru ca pentru noi este important ca apa sa nu interfereze cu electricitatea, folosim presiunea apei pentru a pune in functiune dedurizatorul. Iar daca vrei sa pleci in concediu, nu trebui sa iti faci probleme in legatura cu consumul de sare pentru ca dedurizatorul instalat la tine acasa este programat sa consume sare doar atunci cand revii acasa.

Calitatea dedurizatoarelor Kinetico face diferenta



Profita acum de calitatea dedurizatoarelor Kinetico si cere suportul tehnic specialistilor in tratarea apei.

Pentru ca investitia intr-un sistem de tratare a apei performant sa merite intr-adevar banii, ar trebui sa-ti stabilesti inca de la inceput cateva performante cheie ale unui dedurizator:

- Sa ofere o apa dedurizata, „moale” pentru tine, familie, casa si instalatii
- Sa aiba cheltuieli minime de intretinere cu sarea
- Sa fie cat mai simplu de intretinut si usor de instalat
- Sa nu-ti dea batai de cap cu setarea duritatii apei si cu planificarea proceselor de regenerare a rasinii
- Sa nu-i fie afectata functionarea de „penele de curent” ce pot aparea
- Sa iti furnizeze apa dedurizata doar cand esti acasa si consumi apa
- Sa iti furnizeze 24/24 apa dedurizata, indiferent ca statia de dedurizare isi face regenerarea rasinii cationice
- Sa aiba cea mai mare garantie de pe piata
- Sa nu iti afecteze cultura bacteriologica din fosa septica

Despre Kinetico
Inca din 1970, Kinetico US produce statii de tratare a apei, complet automate si fara consum electric. Datorita solutiilor inovative, Kinetico este in prezent lider mondial in industria sistemelor complete de tratare, filtrare si dedurizare a apei, oferind cele mai performante echipamente rezidentiale si industriale. Incepand cu anul 2012, echipa KineticRo Solutions face parte din marea familie de profesionisti Kinetico ce deserveste consumatori rezidentiali, comerciali si industriali din peste 100 de tari. Compania KineticRo Solutions este unic importator autorizat pentru Romania al intregii game de sisteme de tratare a apei Kinetico si are drept obiectiv consolidarea brandului Kinetico pe piata romaneasca.

Inovatiile Kinetico ce pot fi regasite la toate statiile de tratare a apei si pe care le punem in slujba clientilor rezidentiali si industriali sunt:

- functioneaza fara curent electric
- garanteaza cel mai mic consum de sare/regenerare
- garanteaza cel mai mic consum de apa/regenerare
- sunt fara compromisuri: furnizeaza 24/24 apa tratata
- sunt compacte, amplasabile in spatii mici, cu umiditate ridicata
- sunt usor de intretinut, fiind nevoie doar de a adauga sare
- au cea mai mare fiabilitate de pe piata de profil
- iti respecta concediul: functioneaza (consuma sare) doar cand esti acasa
- sunt adaptate perfect nevoilor specifice

Profita acum de calitatea dedurizatoarelor Kinetico si cere suportul tehnic specialistilor in tratarea apei.

Vizionari 727

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.