Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Promotia estivala RoofArt. 10% discount la tigla metalica si accesoriile din marca Umbrella®

Articol postat de: RoofArt Romania Data: 2020-08-05

Promotia estivala RoofArt. 10% discount la tigla metalica si accesoriile din marca Umbrella®

Vara este anotimpul ideal pentru a renova sau construi acoperisuri si tocmai de aceea venim in intampinarea planurilor tale cu o noua campanie marca RoofArt. Asadar, fie ca iti doresti tigla metalica clasica, tigla metalica dublu-modulara cu suruburi ascunse sau alte accesorii din marca Umbrella®, acum le poti achizitiona la preturi reduse cu 10%. 

In perioada 1 august – 30 septembrie, in plin sezon de constructii, iti oferim acest discount nu doar la tigla metalica Umbrella®, ci si la sistemul pluvial Scandic, pentru care ai o reducere de 15%. 

De ce sa alegi oferta noastra?

Tocmai pentru ca stim cat de important este sa alegi un acoperis de calitate pentru locuinta ta, nu facem niciun compromis atunci cand vine vorba de calitatea sistemelor de invelitori pe care le comercializam. Materia prima folosita pentru obtinerea produselor din aceasta gama este otelul suedez SSAB, iar tehnologiile folosite in procesul de productie sunt utilajele profesionale marca Samesor (Finlanda), varfuri de gama in categoria lor.

In plus, cu o garantie extinsa de pana la 40 de ani, cu acoperiri de vopsele pe baza bio, tratamente pentru mentinerea culorii si anticoroziune, tigla metalica Umbrella® bifeaza toate exigentele estetice si practice ale tuturor celor care sunt in cautarea celei mai bune variante de acoperis.

In cele ce urmeaza prezentam si alte motive pentru a alege oferta tigla metalica de la RoofArt:

• perioada august - septembrie este una dintre cele mai propice pentru sezonul de constructii, prin urmare oferta noastra iti ofera produsul cautat la un raport calitate-pret foarte bun;
• economisesti nu doar bani, ci si timp: odata cu tigla metalica poti achizitiona la pret redus si accesoriile de etansare, coame, dolii, frontoane sau opritoare de zapada, care sunt nelipsite din procesul de montaj. De asemenea, mai poti achizitiona la acelasi pret redus si folii anticondens, bureti de etansare, benzi de ventilare si suruburi.
• ai posibilitatea de a alege dintre diferite tipuri de materie prima: tigla metalica  mata sau lucioasa de diferite grosimi.
• asa cum te-am obisnuit deja, pe tot parcursul procesului de achizitie iti punem la dispozitie o intreaga echipa de specialisti care iti stau la dispozitie cu sfaturi, recomandari si cu toate informatiile necesare care te pot ajuta sa faci cea mai buna alegere.

Care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurgi? 

Aceasta promotie tigla metalica RoofArt se adreseaza tuturor persoanelor fizice sau juridice de pe teritoriul tarii care achizitioneaza produsele noastre in termenele mentionate in Regulament. 

Odata ce ai ales sistemele de acoperis disponibile in baza actualei campanii te vei adresa echipei RoofArt, iar noi te vom directiona catre un distribuitor partener asociat in campanie, aflat in apropierea ta. 

Ultima zi in care poti comanda in baza promotiei este 30 septembrie 2020, iar promotia este valabila in limita stocurilor disponibile.

sistem-pluvial-zincat-roofart-romania-min

RoofArt, tigla metalica la cel mai bun raport calitate-pret

Testat in conditii de mediu extreme, timp de peste 40 de ani, durabilitatea otelului suedez SSAB din care e realizata tigla metalica Umbrella® este garantia ca locuinta ta va avea parte de cel mai bun acoperis. 

La fel ca si discount-ul pentru gama de sisteme pluviale, si reducerea de pret la tigla metalica Umbrella® a aparut pentru ca ne dorim sa sustinem cat mai mult atat sectorul de constructii, cat si beneficiarii finali in contextul de criza generat de pandemia de SARS-COV2.

Asadar, rasfoieste sectiunea dedicata tiglei metalice Umbrella® si accesoriilor din aceeasi marca, alege-le pe cele de care ai nevoie si nu ezita sa ne contactezi in cazul in care doresti informatii suplimentare, suntem aici pentru a-ti fi alaturi pe tot parcursul procesului de achizitie.


Vizionari 3243

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

Membrana de vapori ALUTRIX® este un material inovator folosit in constructii pentru a proteja structurile impotriva umiditatii si a penetrarii vaporilor de apa.
CARLISLE® CM Europe este lider al unui sistem de acoperis verde cu membrane de impermeabilizare EPDM de inalta calitate pentru acoperisuri plate.
Membranele TPO (Thermoplastic Olefin) SURE-WELD® au devenit o optiune de top in industria acoperisurilor datorita proprietatilor lor excelente de impermeabilizare si durabilitate. Aceste membrane pot fi utilizate atat pentru acoperisurile clasice, cat si pentru cele verzi, aducand numeroase avantaje in ambele cazuri.
Economisirea energiei este mai importanta astazi decat oricand, mai ales in sectorul constructiilor. Ferestrele sunt componente importante pentru un echilibru climatic bun al cladirilor, motiv pentru care este esentiala exploatarea potentialul existent de economisire a energiei.