Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Primii 50 Aplicatori de Pardoseli Industriale detin peste 2% din piata constructiilor din Romania

Data: 2010-10-28

Primii 50 Aplicatori de Pardoseli Industriale detin peste 2% din piata constructiilor din Romania
Veniturile insumate ale primilor 50 de Aplicatori de Pardoseli Industriale din Romania, conform celui mai recent TOP IBC Focus, au reprezentat in 2009 doar 2%, un procent raportat la valoarea veniturilor inregistrate de primii 50 antreprenori generali.

Comparativ cu antreprenorii generali - daca se ia in calcul veniturile primelor 50 de firme de antrepriza generala (inregistrate cu cod CAEN 4120), respectiv primele 50 firme aplicatoare de pardoseli industriale - in anul 2008, cifrele de afaceri ale pardosistilor aveau o pondere mult mai mare decat in anul 2009, atingand 18% din cifrele de afaceri ale primilor 50 de Antreprenori generali din Romania.

Mai mult, valoarea totala a cifrei de afaceri inregistrata de firmele din Top 50 Firme Pardoseli Industriale in 2009 a scazut cu 40% fata de cea inregistrata de primii 50 in 2008. In acelasi timp, o analiza comparativa a cifrelor inregistrate de firmele din top 50 Firme Pardoseli Industriale in 2009 cu cele ale firmelor care apareau in acelasi top in 2008 indica o scadere cu 13.46% a proftului generat de primii.

„TOP 50 Firme Pardoseli Industriale din Romania” - editat de IBC Focus - este singurul top de profil din Romania, clasament sustinut de cele mai recente rezultate financiare declarate. Pe langa aceste informatii, Topul IBC Focus mai ofera informatii inedite despre firmele aplicatoare de pardoseli industriale cu cele mai multe datorii, dar si „TOP 10 Profitabilitate”, incluzand informatii de contact cat si detalii inedite despre evolutia datelor financiare, in ultimii 4 ani, ale celor mai puternici 50 de aplicatori pardoseli industriale din Romania.

IBC Focus este lider de piata cu o experienta de 5 ani exclusiv in monitorizarea si studierea pietei constructiilor din Romania, ce detine cea mai mare baza de date online din Romania cu santiere private si publice - www.raportuldeinvestitii.ro – Realizam studii si rapoarte de piata personalizate cu privire la cele mai active segmente ale sectorului constructiilor din Romania.

Pentru mai multe informatii despre studiile IBC Focus, va rugam sa ne contactati:

www.raportuldeinvestitii.ro

Vizionari 596

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.