Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Pierderile energetice in transport si distributie

Data: 2014-03-03

Pierderile energetice in transport si distributie
Pierderile energetice in transport si distributie reprezinta aproximativ 10% si 15% din energia produsa in centrale, in functie de structura retelei, de conditiile de exploatare si de alti factori.
Majoritatea acestor pierderi sunt tehnice: pierderi in transformatoare, contoare, transformatoarele de masura, sigurante, instrumente de masura. Ar trebui sa insistam putin pe acestea din urma, mai ales ca sunt instrumentele fundamentale in constructia, calibrarea si intretinerea retelelor electrice.

Osciloscoapele Fluke ScopeMeter 190-104 (100 MHz) si 190-204 (200 MHz) combina cele mai inalte clase de protectie si portabilitatea robusta cu performantele ridicate ale unui osciloscop stationar. Proiectate pentru inginerii si tehnicienii de intretinere din uzine, aceste osciloscoape robuste functioneaza in medii industriale dificile cu grad ridicat de murdarie si agresivitate pentru a testa orice, de la componente microelectronice la aplicatii electronice de putere.

Serie 190 II include toate functiile ScopeMeter standard, inclusiv TrendPlot™, declansare Connect-and-View™, ScopeRecord™ si multe altele:

- Patru intrari izolate electric
- Clasa de protectie CAT III 1000 V, CAT IV 600 V
- Alegeti dintre modele cu latimea de banda de 60 MHz, 100 MHz, 200 MHz sau 500 MHz
- Rata de esantionare rapida, de pana la 5 GS/s cu rezolutie de pana la 200 ps (in functie de mode si canalele utilizate)
- Rata ridicata de esantionare, pana la 2,5 GS/s cu rezolutie de pana la 400 ps
- Memorie profunda: captura a formei de unda cu 10.000 de esantioane pe canal pentru a putea vedea detaliile
- Clasa de protectie IP-51 pentru praf si lichide pentru a rezista in medii dificile
- Porturi USB izolate pentru dispozitive de stocare si conectivitate la PC-uri
- Durata de viata a bateriei de 8 ore, standard cu noua tehnologie cu Li-Ion
- Capac usor accesibil pentru inlocuirea usoara a bateriilor
- fanta convenabila pentru legarea si blocarea osciloscopului cand nu este supravegheat

\"pierderi-energetice-solutii-fluke-02\"/


Sondele standard care acopera o diversitate de aplicatii, de la mV la kV, va pregatesc pentru orice, de la microelectronica la aplicatii de medie tensiune in medii dificile. Intrarile izolate independent elimina riscul de scurtcircuit accidental la masa, permitandu-va sa efectuati masuratori in circuite mixte cu potentiale de referinta separate.

Abordati si cele mai severe conditii cu singurul osciloscop cu clasa de protectie IP-51 de pe piata

Robuste si rezistente la socuri, osciloscoapele portabile ScopeMeter sunt construite pentru mediile dificile. Carcasele lor etanse le protejeaza impotriva prafului, a vaporilor de apa, a scurgerilor, a umezelii si a contaminantilor in suspensie aeriana, asigurand o functionare precisa si sigura ori de cate ori aveti nevoie.
Lucrati un schimb complet cu un set de baterii
Noile baterii cu performante ridicate beneficiaza de tehnologia Li-ion pentru a va ajuta sa lucrati continuu opt ore. si, datorita capacului usor accesibil, bateriile pot fi inlocuite rapid.

Captati si partajati cu usurinta forme de unda cu noua conectivitate USB

Doua porturi USB, izolate electric de circuitele de intrare pentru masurare, va ofera conectivitate usoara la un PC sau la dispozitivele de stocare USB. Stocati fara limite forme de unda, capturi de ecran sau configuratii de instrumente pe un dispozitiv de stocare USB. Conectati osciloscopul la interfata USB a unui PC pentru a transfera si a arhiva date utilizand software-ul FlukeView pentru Windows.

Vizionati imediat un afisaj stabil cu declansarea Connect-and-View™

Connect-and-View™ configureaza automat declansarea corecta prin recunoasterea sabloanelor de semnal. Fara a atinge niciun buton, obtineti o afisare stabila, sigura si repetabila a practic oricarui semnal, inclusiv cele de la actionarile electrice si semnalele de comanda. Accelereaza masurarea mai multor puncte de testare in succesiune rapida.

\"pierderi-energetice-solutii-fluke-01\"/


Inregistrati pana la 48 de ore de forme de unda cu rezolutie inalta cu ScopeRecord™

Memoria ScopeRecord stocheaza pana la 27.000 de puncte pe canal, capturand defectele intermitente si rapide. (Pot fi stocate doua seturi de inregistrari multicanal pentru analiza ulterioara.)
Stocheaza evenimente precum profilurile de miscare, UPS, sursele de alimentare si pornirile de motoare
Cu modul Stop-on-Trigger, osciloscopul ScopeMeter 190 series II recunoaste imediat un defect de alimentare si stocheaza datele privind forma de unda care il preceda
Cu functia de marire a formei de unda (de pana la 100x), puteti analiza si cele mai fine detalii, precum ciclurile de putere individuale

Inregistrati pana la 22 zile cu inregistratorul fara hartie TrendPlot™ pentru a identifica defectiunile intermitente

Trasarea valorilor minime si maxime si medii in timp pentru pana la 22 zile
Trasarea oricarei combinatii de tensiuni, intensitati, temperaturi, frecvente si faze pentru toate cele patru intrari, toate cu inregistrarea orei si a datei pentru identificarea defectiunilor

Despre Fluke

Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numle companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept. Pentru mai multe detaliii, vizitati website-ul Fluke: http://www.fluke.com/fluke/roro/home/

Vizionari 476

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.