Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Piatra naturala pentru amenajari: de Black Friday, reduceri de pana la 90%!

Data: 2015-11-18

Piatra naturala pentru amenajari: de Black Friday, reduceri de pana la 90%!

De Black Friday, iti amenajezi casa cu piatra naturala la preturi reduse cu pana la 90%! Pe 20 noiembrie, pe PiatraOnline.ro ai 50 de produse din piatra naturala (marmura, travertin, ardezie, mozaicuri de piatra naturala) la pret redus, pentru amenajari de interior si exterior.

“Odata cu trecerea timpului am inteles ca oamenii isi doresc cele mai bune produse, insotite de servicii complete, personalizate, care sa ajunga la nivelul asteptarilor lor”, ne spune Mariana Bradescu, co-fondator Rock Star Construct. “De aceea filozofia noastra e simpla: sa construim relatii profesionale de succes, asigurand servicii excelente si materiale de cea mai buna calitate”.

Folosind piatra naturala, vei adauga personalitate oricarui spatiu: living, bai, dormitoare, holuri, prin placarea unui perete sau a pardoselii (piatra naturala este un bun conductor de caldura, deci este potrivita si pentru sistemele de incalzire in pardoseala).

black-friday-romania-baie-travertin-marmura-ardezie


Comanda: online sau direct in cel mai mare showroom de piatra naturala!

Pe 20 noiembrie, poti achizitiona piatra la super discount-uri fie online, de pe site-ul PiatraOnline.ro, fie direct din cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania, situat in Aleea Teisani, nr. 137 A.

Livrarea: 24 – 48 de ore, oriunde in tara

Transportul este foarte rapid, comanda va ajunge la tine in maxim 48 de ore (doua zile lucratoare), in orice oras din tara.

Servicii complete: consultanta si montaj

PiatraOnline iti pune la dispozitie servicii complete: vei primi sfaturi si recomandari legate de folosirea pietrei naturale in amenajari, informatii utile legate de montaj si tratamentul ce trebuie aplicat pentru cresterea rezistentei materialului si poti intra in legatura cu o echipa de montatori cu experienta in lucrul cu piatra naturala, daca ai nevoie de ajutor la montaj.

Program de Black Friday

Pe 20 noiembrie, showroom-ul este deschis de la ora 9 dimineata pana la ora 20. Daca nu ajungi in showroom-ul din Bucuresti, poti comanda foarte repede si online.

Cum te pregatesti?

- Inscrie-te pe pagina dedicata campaniei ca sa te asiguri ca primesti oferta exact atunci cand e publicata;
- Vino in showroom-ul PiatraOnline, inspira-te din spatiile concept, seteaza-ti preferintele si vorbeste cu un specialist in piatra naturala; poti vedea si cele mai frumoase proiecte de amenajare cu piatra naturala in rol principal, pe blogul PiatraOnline;
- Pe 20 noiembrie fii prezent in showroom sau online – de obicei, stocurile se epuizeaza in prima parte a zilei;

stocuri-piatra-naturala-PiatraOnline

De ce sa lucrezi cu PiatraOnline?

O afacere de familie lansata acum opt ani pe piata locala, astazi unul din principalii importatori de piatra naturala, marmura, travertin, ardezie si elemente decorative pentru gradina, din Romania. Membru al Marble Institute of America, PiatraOnline.ro (brandul sub care opereaza Rockstar Construct) a deschis in 2013 cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania.

Oferim produse de inalta calitate si servicii personalizate. Ne situam in prim–planul industriei de travertin si marmura avand stocuri foarte mari, ce provin din cele mai frumoase cariere din lume. Detinem o gama completa de produse de diferite tipuri, finisaje si dimensiuni pentru orice tip de proiect: materiale taiate la dimensiune, o mare varietate de pietre naturale si produse de decor din piatra naturala, la care se adauga multiple accesorii. Atat aceasta gama, stocurile impresionante, cat si preturile competitive, fac atractiva compania noastra pentru clienti din cele mai diverse sfere de activitate.

 

 


Vizionari 526

Alte stiri din “HOME & DECO”

In completarea sistemelor de ferestre si usi eficiente din punct de vedere termic, Schüco ofera o serie de solutii de umbrire, pentru a reduce supraincalzirea locuintelor pe timp de canicula.
Parchetul de lemn stratificat este solid, rezistent, stabil dimensional, usor de montat si intretinut, gata finisat si cu posibilitatea de refinisare, un bun izolant termic si intr-o multitudine de variante si nuante.
Performanta de izolare si eficienta energetica a ferestrelor au un impact semnificativ asupra consumului de energie al cladirilor si asupra mediului interior. Datorita echilibrului energetic superior, ferestrele de mansarda VELUX contribuie la reducerea consumului de energie in locuinte si implicit a facturilor la utilitati.
Pentru a ne putea bucura in voie de sezonul estival, este esential ca temperatura din interiorul locuintei sa fie una optima, benefica atat pentru lucru, cat si pentru relaxare. Potrivit specialistilor VELUX, rulourile care ofera protectie impotriva caldurii excesive sunt cea mai buna optiune pentru a crea mediul perfect in interiorul casei, dar trebuie sa tinem cont si de cateva reguli simple.