Infiltratiile de apa sunt unul dintre cei mai mari dusmani ai unei cladiri, reprezentand principalul factor care favorizeaza aparitia igrasiei, a mucegaiului, generand astfel probleme pe termen lung constructiei respective.
Efectele negative cauzate de infiltratiile de apa pot fi inlaturate prin impermeabilizarea suprafetelor exterioare – hidroizolatie acoperis si pereti exteriori.
Confortul interior al cladirii este asigurat de structura si impermeabilitatea acoperisului
Inainte de a expune modalitatile de hidroizolare a acoperisului este esential sa cunoastem repercusiunile pe care le au cazurile de infiltratie asupra acoperisului si intregului ansamblu al constructiei.
• Stationarea apei provenita din precipitatii cauzeaza umiditatea permanenta - Cladirile care au problema la nivel de hidroizolatie sunt caracterizate permanent de prezenta umiditatii, despre care se stie ca poate cauza probleme grave de sanatate;
• Ciclurile de inghet si dezghet au efect abraziv asupra stratului protector al acoperisului - Indiferent de materialul din care este realizat acoperisul, ciclurile repetate de inghet si dezghet din timpul iernii afecteaza cu o forta abraziva suprafetele exterioare, elementele si materialele acoperisului;
• Apa infiltrata este principalul responsabil pentru condens, mucegai si igrasie - Odata aparute probleme precum mucegai si igrasie, cladirea afectata va avea mereu probleme de acest tip, iar costurile pentru inlaturarea acestor probleme sunt destul de ridicate.
Lucrarile pentru hidroizolatie acoperisuri sunt recomandate atat pentru constructiile noi, cat si pentru constructiile existente si consta in aplicarea unor straturi protectoare: strat de suport, strat de hidroizolatie si strat de protectie.
Milucon.ro - Solutii la cheie si posibilitati multiple pentru hidroizolarea acoperisurilor
Pentru ca acoperisurile sa reziste in fata factorilor de mediu duri, specialistii recomanda hidroizolatia cu membrane poliuretanice pentru a obtine o etanseizare exemplara.
• Aceste structruri de hidroizolatii poliuretanic se afla in stare lichida si sunt potrivite pentru protejarea suprafetelor din beton;
• Membranele poliuretanice sunt realizate printr-un proces de polimerizare unor compusi chimici specifici;
• Sunt recunoscute pentru facilitatea aplicarii;
• Aplicarea membranelor poliuretanice garanteaza durabilitatea rezultatelor calitative, protejand cu succes acoperisurile impotriva factorilor de mediu nocivi.
Pe langa aceste membrane, hidroizolatiile de calitate efectuate pentru acoperisuri pot fi realizate si cu alte materiale, recunoscute pentru eficienta si performanta:
• Membrane cu voal de poliester;
• Membrane cu fibra de sticla;
• Membrane antiradacina (pentru proiectele terasa si acoperisuri verzi);
• Membrane autoadezive;
• Membrane cu protectie minerala.
Companie specializata in servicii complete pentru pardoseli variate si lucrari de hidroizolatie
Avand o experienta de peste 10, compania isi distribuie activitatea in doua categorii de servicii de baza: lucrari hidroizolatii si montaj pardoseli.
In functie de cerintele tehnice ale proiectelor solicitate de catre clienti, angajatii specializati ofera solutii de instalare complte pentru subcategoriile adiacente ale celor doua domenii de activitate principale:
• Hidroizolatii - Acoperisuri, fundatii si subsoluri, pereti, terase, hale;
• Pardoseli pentru interior sau exterior - Pardoseli decorative, poliuretanice, epoxidice, din beton, pardoseli PVC, elicopterizate, pardoseli din cauciuc, pentru spatii industriale.
Accesati website-ul companiei Milucon pentru a vizualiza categoriile de servicii prestate, precum si alte informatii utile pentru proiectele de hidroizolatie acoperis sau montarea de pardoseli pe care aveti in plan sa le efectuati in viitorul apropiat: http://www.milucon.ro
Pentru detaliile legate materiale, preturi si alte informatii exacte, contactati unul dintre consultantii serviciului de relatii cu clientii, dezvoltat pentru a va fi mereu conectati in proiectele dvs:
• Telefon: 0766 419 049
• E-mail: office@milucon.ro