Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Lindab Romania recomanda acoperisul cu aspect natural, pentru un aspect primavaratic tot timpul anului

Data: 2010-03-02

Lindab Romania recomanda acoperisul cu aspect natural, pentru un aspect primavaratic tot timpul anului
Lindab Romania propune un aspect natural, traditional pentru invelitorile montate in aceasta primavara – in perioada 1-31 martie 2010, clientii vor beneficia de o reducere de 25% la tigla metalica cu acoperire granulata Lindab Roca, variantele Rustica si Serena, pe culorile rosu garnet si maro teak. Invelitoarea este completata de sistemul de jgheaburi si burlane in culorile alb si rosu inchis, cu o reducere de pret similara. Campania este sustinuta de toti partenerii nationali Lindab.

„Lindab Roca este un produs care pastreaza aspectul invelitorilor traditionale si care poate aduce inspiratie celor care construiesc in aceasta perioada. Aceasta promotie vine in intampinarea celor care apreciaza aspectul natural al granulelor minerale, care isi doresc un acoperis diferit, cu aspect remarcabil. Clientii pot alege Roca Rustica, similara tiglei solzi, potrivita caselor cu aspect traditional, sau Roca Serena, varianta similara tiglei profilate, un model potrivit pentru constructii cu arhitectura moderna”, a declarat Gratiela Dolea, Consultant Vanzari Rezidentiale, Divizia Profile, Lindab Romania.

Promotiile Lindab din luna martie vor beneficia de campanii dedicate de comunicare la punctele de vanzare ale partenerilor Lindab si in mediul online.

\"Lindab


Despre Lindab Roca
Acest sistem complet de invelitori imbina calitatile otelului cu aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale. Lindab Roca a fost dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetari, prin perfectionarea formei tiglelor si a tehnologiilor de acoperire, pentru a obtine invelitori cu o comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu (vant, ploi sau zapezi), pastrand in acelasi timp aspectul invelitorilor traditionale. Lindab Roca imbina rezistenta mecanica superioara, elasticitatea si supletea otelului cu durata sporita de viata data de acoperirea cu Aluzinc, de 4 ori mai rezistent decat acoperirea galvanica.

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. 

In 2009, Lindab Romania a fuzionat prin absorbtie cu Rova Romania. in urma acestui proces, pe langa sediul central de la Stefanestii de Jos si punctul de lucru de la Cluj (Divizia Ventilatii), Lindab Romania detine inca un punct de lucru la Sibiu. Brandul Rova este mentinut ca brand distinct, integrat in portofoliul Lindab.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 5000 de angajati.

www.lindab.ro

Vizionari 1053

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.