Lindab Romania imbina traditia cu functionalitatea, prin noua gama de tigle metalice Lindab Roca

Data: 2009-10-28

Lindab Romania imbina traditia cu functionalitatea, prin noua gama de tigle metalice Lindab Roca

Lindab Romania lanseaza sistemul de tigle metalice cu acoperire granulata Lindab Roca. Acest sistem complet de invelitori, rezultat al multor ani de cercetari, imbina calitatile otelului cu aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale.

Lindab Roca este disponibil in cinci profile diferite: Roca Toscana, Roca Madera, Roca Prestige, Roca Serena si Roca Rustica, in 10 culori standard si 10 combinatii pastelate.

“Introducerea unui nou produs pe piata in contextul actual este justificata de faptul ca produsele dedicate segmentului rezidential (sistemele de tigla metalica, jgheaburi si burlane) au reprezentat ponderea cea mai mare din valoarea vanzarilor Lindab in primele 9 luni ale anului 2009, segment care a cunoscut o scadere mai putin abrupta”, a declarat Andrei Sulyok, General Manager

Lindab Romania. “Luand in calcul prognoza indicatorilor macroecomici, dar si evolutia negativa de la luna la luna a numarului autorizatiilor de constructie rezidentiale emise, cel mai probabil piata tiglelor metalice va continua sa scada, atat pana la sfarsitul anului, cat si in 2010. Totusi, daca in alte segmente din domeniul constructiilor lucrarile stagneaza in acest moment sau au fost sistate definitiv, pe segmentul rezidential mizam inca pe finalizarea lucrarilor aflate in curs de realizare si pe o demarare lenta a unor constructii noi in a doua jumatate a anului viitor”.

“Un alt motiv important pentru introducerea Lindab Roca in portofoliul nostru este intensificarea solicitarilor venite din partea clientilor finali, prin intermediul partenerilor. De aceea, intentionam, intr-o prima etapa, sa fim aproape de distribuitorii nostri in promovarea comuna a produsului, dar mai ales in organizarea de training-uri de vanzari si de montaj. Raspundem astfel cerintelor clientilor nostri prin lansarea unui produs premium, sustinut de servicii de calitate, chiar si intr-o perioada de criza”, a completat Sulyok.

“Suntem convinsi ca Lindab Roca va fi foarte bine primit, atat de catre beneficiarii finali, cat mai ales de arhitecti. Este un produs inspirat din unele dintre cele mai interesante tipuri de arhitectura traditionala din Europa. Roca poate oferi optiuni suprinzatoare, inovatoare din punct de vedere vizual, pentru case care ies din tiparele monotoniei sau, dimpotriva, acolo unde se urmareste integrarea acestora intr-un cadru traditionalist, cu incarcatura istorica”, a declarat Ioan Farcas, director Dezvoltare Produse Lindab Romania.

Lindab Roca a fost dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetari, prin perfectionarea formei tiglelor si a tehnologiilor de acoperire, pentru a obtine invelitori cu o comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu (vant, ploi sau zapezi), pastrand in acelasi timp aspectul invelitorilor traditionale. Lindab Roca imbina rezistenta mecanica superioara, elasticitatea si supletea otelului cu durata sporita de viata data de acoperirea cu Aluzinc, de 4 ori mai rezistent decat acoperirea galvanica.

Produsul se adreseaza clientilor cu venituri medii si peste medii, atat din mediul urban, cat si din mediul rural, care cauta solutii alternative la traditionala tigla metalica.

Lindab Roca este disponibila in cinci profile diferite (trei premium si doua standard).
Roca Toscana este dedicata caselor cu arhitectura mediteraneana, forma profilului reproducand modelul olanelor caracteristice acoperisurilor Italiei, dar nu numai. Este disponibila in trei culori.
Roca Madera este un profil inovativ, similar sindrilei de lemn, caracteristice cabanelor de munte, pentru un acoperis rezistent, in culori sobre. Poate fi montata direct pe astereala si este disponibila in cinci culori.
Roca Prestige combina rezistenta unui acoperis nou cu un profil similar tiglei solzi, innobilate de vreme, putand fi achizitionata in doua culori.
Roca Rustica este similara, de asemenea, tiglei solzi, fiind potrivita pentru case cu aspect traditional. Clientii pot alege dintre cele 10 culori.

Roca Serena este similara tiglei profilate, fiind modelul potrivit pentru constructii cu arhitectura moderna. Este, de asemenea, disponibila in 10 culori.

Lindab Roca inseamna un sistem complet, ce include, pe langa tiglele de camp, o intrega gama de elemente de tinichigerie cu acoperire granulata, tinichigerie speciala protejata cu PE, accesorii de fixare si folie anticondens Lindab Tyvek.

Lindab sustine si o oferta promotionala de lansare. Clientii care aleg pana la 30 noiembrie 2009 noile sisteme de tigle metalice granulate Roca Rustica si Roca Serena vor beneficia de un pret promotional de lansare de 5,75 EUR/buc pentru tigla de camp si de preturi speciale pentru accesorii si elemente de tinichigerie.

Distributia Lindab Roca se face prin reteaua de parteneri nationali Lindab.

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. 

www.lindab.ro

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 5000 de angajati.

Vizionari 479

Alte stiri din “CONSTRUCTII”

ISOCELL se produce in Austria, intr-una din cele mai moderne instalatii ale Europei
O piscina va fi o investitie pe termen lung, este bine sa va asigurati ca ea va fi in fond si una potrivita.
Placa Habito este o REVOLUTIE! - placa tip DFRI cu duritate sporita, rezistenta la impact, recomandata pentru suspendarea obiectelor de mobilier direct cu holtsuruburi.