Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Lindab Romania da startul la promotiile pe 2010

Data: 2010-01-26

Lindab Romania da startul la promotiile pe 2010
-25% la sistemele rezidentiale Nordic 400 - tigla metalica si Roca - tigla metalica cu granule minerale, impreuna cu sistemele de jgheburi si burlane

La inceput de an, Lindab Romania, liderul national al sistemelor de invelitori, propune clientilor o combinatie de oferte promotionale. in continuarea campaniei „Culoarea lunii”, desfasurate pe tot parcursul anului trecut, Lindab ofera discounturi de 25% la sistemele rezidentiale (gamele Nordic 400 si Roca, alaturi de sisteme de jgheaburi si burlane) pe anumite produse/culori. Campania este valabila pana pe data de 28 februarie, fiind sustinuta de toti partenerii nationali Lindab.

„Stim ca romanul este prevazator si isi face iarna car si vara sanie, asa ca am decis sa incurajam prin aceste promotii toti clientii responsabili, in sensul pregatirii pentru proiectele pe care le au in plan in cursul anului. 2009 a fost, dupa cum bine stim, un an in care am fost cu totii mai precauti decat de obicei, mai ezitanti in privinta initiativelor. Avand in vedere ca, in multe cazuri, criza s-a dovedit a fi doar psihologica, clientii isi pot relua acum proiectele, pot finaliza locuintele pe care si le-au dorit, cu materialele pe care si le-au dorit”, a declarat Gratiela Dolea, Consultant Vanzari Rezidentiale, Divizia Profile, Lindab Romania.

In cadrul promotiei „Combinatia iernii”, Lindab acorda o reducere de 25% la achizitia unui sistem complet de acoperis care include tigla metalica Lindab Nordic 400 pe culoarea rosu bordo in combinatie cu sistemele de jgheaburi si burlane pe oricare din culorile rosu inchis sau alb, la alegerea clientului.

Noul sistem de tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca beneficiaza, de asemenea, de o promotie. Culoarea chestnut la profilul Roca Madera si culoarea garnet la profilele Roca Rustica si Roca Serena beneficiaza de 25% reducere la modulele de tigla, plus preturi speciale pentru accesoriile sistemului. Mai mult, la achizitia sistemului de jgheaburi si burlane pe una din culorile rosu inchis sau alb, clientul primeste tot o reducere de 25%.

Promotiile Lindab din aceasta iarna vor beneficia de campanii dedicate de comunicare la punctele de vanzare ale partenerilor Lindab si in mediul online.

Promotiile sunt valabile numai prin reteaua de parteneri nationali Lindab.

Despre Lindab Roca
Acest sistem complet de invelitori imbina calitatile otelului cu aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale. Lindab Roca a fost dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetari, prin perfectionarea formei tiglelor si a tehnologiilor de acoperire, pentru a obtine invelitori cu o comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu (vant, ploi sau zapezi), pastrand in acelasi timp aspectul invelitorilor traditionale. Lindab Roca imbina rezistenta mecanica superioara, elasticitatea si supletea otelului cu durata sporita de viata data de acoperirea cu Aluzinc, de 4 ori mai rezistent decat acoperirea galvanica.

\"Lindab_Roca-Madera\"


Roca Madera este un profil inovativ, similar sindrilei de lemn, caracteristice cabanelor de munte, pentru un acoperis rezistent, in culori sobre. Poate fi montata direct pe astereala si este disponibila in cinci culori.
Roca Rustica este similara, de asemenea, tiglei solzi, fiind potrivita pentru case cu aspect traditional. Clientii pot alege dintre cele 10 culori.
Roca Serena este similara tiglei profilate, fiind modelul potrivit pentru constructii cu arhitectura moderna. Este, de asemenea, disponibila in 10 culori.

Despre Nordic 400
Tigla metalica Lindab Nordic 400 este un produs premium pentru acoperisuri cu aspect desavarsit. Profilul inalt, de 60 mm, asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant, iar gama coloristica bogata ofera libertate deplina de alegere. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie eleganta a stresinii si suprapuneri invizibile.

\"Lindab_Nordic-400\"


Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 5000 de angajati.

www.lindab.ro

Vizionari 694

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.