Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Hidroplasto cauta colaboratori pentru departamentul profile PVC marca Roplasto

Data: 2010-01-15

Hidroplasto cauta colaboratori pentru departamentul profile PVC marca Roplasto
MII DE FIRME DIN INTREAGA LUME S-AU CONVINS DE CALITATEA SI BENEFICIILE UTILIZARII PRODUSELOR FABRICATE 100% IN GERMANIA.

IN VREMURI DE CRIZA, CONVINGE-TE SI TU!

REPREZINTA-NE IN ZONA IN CARE SE AFLA COMPANIA TA SI RECOMANDA PRODUSELE NOASTRE CLIENTILOR TAI SI VEI AVEA: CLIENTI MULTUMITI SI UN CASTIG PENTRU FIRMA TA!

HIDROPLASTO®-CALITATE GERMANA ADAPTATA LA PRETURI ROMANESTI!

HIDROPLASTO® este unic reprezentant in Romania al concernului german BESAGROUP®, principal furnizor pe plan mondial al solutiilor, tehnologiilor si produselor de ultima ora in domeniul constructiilor, companie multinationala cu parteneri peste tot in lume, recunoscuti prin CALITATE, COMPETENTA si gama variata de produse.
Compania noastra ofera profile hidroizolante (waterstops), sisteme pentru etansarea rosturilor, sisteme hidroizolante pentru terase si acoperisuri, limitatori suprafata, sisteme pentru dilatatie - expansion joints, profile pentru imbinari simple si mobile, lagare si suporti elastomerici pentru poduri, profile dilatatie poduri, aparate de reazem, lagare sferice - spherical bearings, lagare recipiente - pot bearings, profile elastomerice, suporti glisanti elastomerici, benzi de reazem glisante, folie glisanta, suporti amortizare a sunetului, bandaje Lucobit, injectie cu rasini, cordon expandabil, profile termoplastice, accesorii cofrare si armare beton, garnituri si accesorii, profile PVC marca ROPLASTO®, sisteme tamplarie PVC, manere duble de sustinere, manere si carlige individuale, manere din PP si PE pentru imbinare la sacose, dispozitive inchidere sticle, capace de spray-uri, capace de tuburi, distantiere pentru industria betonului.

www.hidroplasto.ro

Vizionari 657

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.