Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Gerband: Lipire rezistenta a membranelor pentru acoperis impotriva vantului si ploii

Data: 2011-04-23

Gerband: Lipire rezistenta a membranelor pentru acoperis impotriva vantului si ploii
Membranele pentru acoperis, deschise pentru difuziune, protejeaza stratul de izolare termica functional impotriva influentelor vremii, cum ar fi vantul, apa de ploaie, zapada si lasa in acelasi timp ca umiditatea care a patruns sa se raspandeasca catre exterior.

Membranele de cofraj si membranele cu tensiune prea joasa vor fi asezate impotriva vantului si a ploii. In zonele imbinarii, acoperirii de racordare la izolatii, a suprapunerilor si a locului de reparatie, acestea trebuie lipite si izolate cu benzi adezive potrivite. Altfel s-ar produce pierderi de caldura, datorate vantului rece care patrunde in izolatia termica.

Daca patrunde si apa in izolatie, efectul de izolatie termica va scadea considerabil; daca apa ingheata iarna in izolatie, materialele termoizolante vor fi afectate si vor suferi de pierderea efectului termoizolant. Gerlinger livreaza benzi simplu si dublu-adezive, de inalta calitate cu adezivi poli-acrilici si cauciuc butilic, care detin caracteristicile de lipire optime pe suprafetele membranelor pentru acoperis si care ofera o siguranta inalta.

Lipire impotriva vantului cu banda adeziva acrilica Gerband 970
banda adeziva acrilica Gerband 970


Lipire impotriva vantului in domeniul suprapunerilor membranelor pentru acoperis cu banda adeziva acrilica Gerband 970

1. Termoizolatie
2. Caprior
3. Membrana pentru acoperis
4. Gerband 970, dublu adeziva

Ca alternativa, aceste suprapuneri pot fi efectuate si cu banda adeziva hidrofuga din cauciuc butilic, Gerband 650.

Racordare impotriva vantului cu banda adeziva hidrofuga din cauciuc butilic Gerband 650
banda adeziva hidrofuga din cauciuc butilic Gerband 650


Racordare impotriva vantului a membranei pentru acoperis de un horn cu banda adeziva hidrofuga din cauciuc butilic Gerband 650

1. Horn
2. Membrana pentru acoperis
3. Gerband 650, banda dublu-adeziva

Date contact:
Gerlinger GmbH & Co. KG
Dietrich-Gerlinger-Strasse 1
D-86720 Noerdlingen, Germany
Tel.: +49 9081-213 0
Gerband - Benzi adezive

Vizionari 1734

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.